Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 04, 22:57)
  Daugiausia fotografuoju i RAW ir WB pakoreguoju pagal aplinkybes

pradedu gundytis i RAW bandyti fotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 01:11)
pradedu gundytis i RAW bandyti fotografuoti.

Bet tai jūsų nuotraukų spalvos irgi itin gražios smile.gif
Pati fotografuoju į raw ir taisau, bet vis atrodo negaunu to norimo efekto - natūralios, bet vos vos šiluma dvelkiančios spalvos... gal tikrai aplinka kalta biggrin.gif tokia šalta pas mane matyt... biggrin.gif
Atsakyti
aaaaaaaaaaa Pupeliuuuuuuuuuuuk, nesakyk man Jus, jauciuosi tooooooooookia sena (na, nera tiek mazai tu metu, bet vistiek)

Ikeliu sio vakaro blyna. Tokia ragana jauciuosi, tai bandziau raganiska portretuka iskepti. Gavosi, kiek persudytas PS (tiesa sakant tik sharp dedu, nieko daugiau), bet mane veza. Ryt gal jau nebevez..
user posted image
Atsakyti
Aha, Desiree biggrin.gif gerai, kažkaiptai pripratau nuo pradžių taip...

man tai patinka ax.gif su nuotaika, na man gal ne raganiška.. bet liūdnumo yra..

Aš šiuo atveju galiu sakyti patinka arba nieko nesakyti, nes kai fotografuosiu bent panašiai, tai galėsiu krtikuoti... rolleyes.gif o dabar grožiuosi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 05 lapkričio 2007 - 00:45
oooo, jega bigsmile.gif
mane tai veza senove...senovines foto spalva, senovine zvakide o dar ta grandinele ar kazkas panasaus... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 00:34)
aaaaaaaaaaa Pupeliuuuuuuuuuuuk, nesakyk man Jus, jauciuosi tooooooooookia sena  (na, nera tiek mazai tu metu, bet vistiek)

Mane irig net nupurto, kai kas nors pasako "Jus" doh.gif Cia nepasitaike, bet kudroj... doh.gif
Atrodo mudvi desiree panasaus amziaus esam ax.gif

O nuotrauka JEGAAAA thumbup.gif Super, neturiu zodziu thumbup.gif Ir tas tonas cia labai tinka, na zodziu- be zodziu thumbup.gif
Atsakyti
Californiagirl - o kiek tau? as tai nesakysiu kiek man tongue.gif

siaip galvojau kad sudirbsit mane su sita foto. tiesa sakant spalvas reikejo nuimti. j&b truko kazkokio cinkelio, o vat tonavimas pridave nuotaikos, kurios neturiu...
Atsakyti
Desiree, dar karta paziurejau kritiskesniu zvilgsniu, jei nuklonuoti ta seseli, kuris tarp peties ir galvos - uz sprando, butu perfecto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 05, 00:54)
Californiagirl - o kiek tau? as tai nesakysiu kiek man tongue.gif

As irgi bijau garsiai sakyti lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 23:56)
Desiree, dar karta paziurejau kritiskesniu zvilgsniu, jei nuklonuoti ta seseli, kuris tarp peties ir galvos - uz sprando, butu perfecto smile.gif

tuo atveju reiketu klonuoti ir taji prie delno/klubu.
Bet kokios raganos be seseliu, a? O siaip fotografuota tik zvakiu sviesoje, tai sunkoka susitvarkyti kur koks seselis krenta. o klonuoti man nelabai patinka, tiksliau - to nedara, nes delikaciai nemoku.
Atsakyti
nu jo, man sitokioj vietoj irgi butu baisoka klonuoti, nepatyrusi as smile.gif
bet tas prie rankos tai nieko...matai, tas prie sprando ganetinai astriai pereina nuo tamsesnio iki sviesesnio, as net matau tokia biski vaivorykste...ale cia matyt nuo kiekvienos zvakes po seseli... rolleyes.gif
nu landa, pati su savim padiskutavau, palik ramybej ir dek i kudra mirksiukas.gif smalsu gi nu... ax.gif
Atsakyti
idejau i Pelke. neverta Kudros nuotrauka. Juk tik pasizaidimas ir nieko rimto.
Atsakyti