Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2007 11 04, 20:34)
o rimtai, imat mano fotkę korekcijoms?
tai būtų mano šių metų atostoginė fotkė iš Vokietijos, vienos daug kam gerai pažįstamos Disneilendo pilies prototipo vaizdelis..

imam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 04, 21:42)

puiku. blush2.gif nors jei maniškė būtų beviltiškesnė už beviltišką, kad net daryti su ja nieko nesinorėtų, tai aš neįsižeisiu, jei bus pasirinkta kokia nors kita biggrin.gif nes maniškė - visai be dinamikos..smile.gif)) t.y. be žmonių..smile.gif

gal gali man paaiškinti, koks principas šio užsiėmimo? aš emailu siunčiu nuotrauką visiems paprašiusiems? kokio dydžio maždaug ji turi būti? kas deda koreguotas fotkes ir kur?
Atsakyti
Kur praeitos nuotraukos korekcijos?
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 04, 22:01)
Kur praeitos nuotraukos korekcijos?

prieš kelis psl. šioje temoje yra nuoroda.
berods public.fotki.com/fotobandymai/manipuliacijos
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 04, 22:00)
gal gali man paaiškinti, koks principas šio užsiėmimo? aš emailu siunčiu nuotrauką visiems paprašiusiems? kokio dydžio maždaug ji turi būti? kas deda koreguotas fotkes ir kur?

tu issiunti norintiem, tau visi atsiuncia koreguotas atgal (paraso ka dare su nuotrauka) ir tada sudedi i interneta. O manau dydid turetu but bent apie 1 mgb. Nes kuo kokybe geresne, tuo galima padaryt geresne nuotraukos korekcija. Nes dauguma duotraukas kadruoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 04 lapkričio 2007 - 22:26
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 21:30)
ziurekit koki puslapi atkasiau, gal jau matet anksciau, labiausiai patiko sita pamokele kaip padaryti vintage nuotraukos stiliu, gal noretumet tokia uzduotele atlikti ax.gif ?
vintage

bet tai puslapis koks thumbup.gif
dėl nuotraukos galim pabandyt, aišku.
Atsakyti
Bet tai kaip nuotrauka pasikeitė doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 04, 22:37)
bet tai puslapis koks  thumbup.gif 
dėl nuotraukos galim pabandyt, aišku.

kazkur kudros forume radau mirksiukas.gif

QUOTE(Abo @ 2007 11 04, 22:50)
Bet tai kaip nuotrauka pasikeitė  doh.gif  thumbup.gif

cia labai daug visokiu pamokeliu tik as rusiskai sunkokai skaitau doh.gif ale viskas zingsniais parodyta smile.gif

photoshop
Atsakyti
man tai tų lietuviškų kol kas užtenka, gal kada pribręsiu ir rusiškai paskaityt biggrin.gif seivinuos, ačiū smile.gif

-----------------
Ne į temą laugh.gif gazoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif Negaliu neįdėt, dabar visiems rodau ką man parodė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 11 04, 22:56)
-----------------
Ne į temą laugh.gif gazoje lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Negaliu neįdėt, dabar visiems rodau ką man parodė  biggrin.gif

ziuruma...ale kazkam patinka...
Atsakyti
lab vakar, ilga naktis nusimato prie darbų, reik baigt ko nepadariau ryte, nes terminai spaudžia verysad.gif

California - oujei kaip faina wub.gif ir peizažas thumbup.gif o jau reportažas iš helouvino, labai faina kad suspėjau pažiūrėt ax.gif wub.gif vis noriu paklausti, tu darai ką spalvom? ar jos tokios nuostabios natūraliai? labai patinka tavo nuotraukų spalvos, visos į šiltumo pusę rolleyes.gif

Peppi - patiko tik pirma, toks pasipūtęs žuveliokas smile.gif

Aš PS manipuliacijom užsiimsiu kai sumanipuliuosiu visas savo kelionės nuotraukas doh.gif ir dar atliksiu šimtą nebaigtų darbų... tai kol kas nedalyvauju tam reikale, nors labai įdomu smile.gif

Tiesa, vis noriu pasakyt dėl ND.. visai nesitikėjau tokio superinių nuotraukų antplūdžio bigsmile.gif tikrai negalėčiau apsiriboti 5 nuotraukom kam skirti balus... na super thumbup.gif o dar ir vienintelis vyriškas portretas, toks jau tikrai vyriškas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 04, 23:48)
California - oujei kaip faina wub.gif ir peizažas thumbup.gif o jau reportažas iš helouvino, labai faina kad suspėjau pažiūrėt ax.gif  wub.gif vis noriu paklausti, tu darai ką spalvom? ar jos tokios nuostabios natūraliai? labai patinka tavo nuotraukų spalvos, visos į šiltumo pusę rolleyes.gif

Jau pratryniau...gerai, kad spejai paziureti mirksiukas.gif
Su spalvom....nieko ipatinga, kaip ir visi turbut g.gif Daugiausia fotografuoju i RAW ir WB pakoreguoju pagal aplinkybes, jei apsiniaukus diena, tai ir uzdedu "cloudy", jei seselyje "shade" ir t.t. Kartais niekas neveikia, nepatinka, tada tiesiog "color temperature" pastumdau. Cia is siu buvo ir Jpeg'u fotografuotu(namie ir prie namo lauke...), namie kaip matai, vakaro sviesoj su spalvom sunkaiu doh.gif
O siaip as sakau, labai graziai nuspalvintam pasaulyje gyvenu rolleyes.gif Tiesa pasakius pas mus ruduo superinis buna, spalvu ivairiu atrodo daugiau nei LT g.gif , arba mano atmintis nebenesa biggrin.gif doh.gif

Dekui visiems uz komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti