Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ačiū. Diedukas tai jo, neblogas ax.gif
Gaila, bet čia pilnas kadras, ir nelabai sugalvoju, kaip karpyti. Ir ta kairė bobutė nesiderina su ta pasipuošusia seneliukų pora.
Nebent dieduką visai vieną po skėčiu palikt ax.gif Bet už nugaros tas kitas skėtis trukdo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 04 lapkričio 2007 - 17:36
Tiesa, Desiree, labai labai idomu butu pamatyti ir spalvotus kadrus is juostinuko ax.gif Gal pasirodysi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 20:02)
su PS:
pasirenki clone stamp tool, nueini į donorinį plotą (foną, kurį nori matyt vietoj tos kojos), ir paspaudi ALT ir klavišą pelės ant to ploto. tada eini ten kur ta koją reik išklonuot ir paspaudus pelės klavišą braukai per tą koją, tarsi uždažai tuo plotu, kur pirma pažymėjai. tas ką pažymėjai kelsis 100 proc. jei judi į kairę, stumiasi ir nuo pažymėto taško į kairę kolnuojamas vaizdas. jei į dešinę/aukštyn/žemyn - viskas juda analogiškai. todėl rinkis plotą panašaus apšvietimo/tamsumo/tekstūros ir žiūrėk kas gaunas. išmoksi tik n kartų tai pabandžius daryt  4u.gif

visai netyčia radau vieną fintą hihihi.gif viską darom, kaip parašyta Sansaros. tik dar viršuj, kur mode pasirenkam replace. labai liuksiškai nusiklonuoja didis.gif . pas off topic visą minią nuklonavau.

QUOTE(peppi @ 2007 11 03, 20:46)
as tai rezgiau minti isideti i fotokudros profili... smile.gif
nu kam cia reikia, kad vertintu blush2.gif ten tai tikrai nepasidroves parasyti, kad nosis kreiva lotuliukas.gif

aš jau įsidėjau biggrin.gif
o jum taip nebūna, kad kuo daugiau žiūri, tuo labiau ima nepatikt unsure.gif

eina sau, bet kiek jūs čia prirašėt? gal kam obuolių pyrago? ką iškepė. einu valgyt, o po to pabaigsiu skaityt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 04 lapkričio 2007 - 19:07
Na dabar ikyresiu cool.gif
Zadejau pasidalinti Helovyno nuotraukom...Nuotrauku milijonas, norejau ikelti visa albuma cia...bet nebenoriu, kad kabetu jis internete. Todel ikeliu keleta(nu ne keleta...daugokai) nuotrauku, a la reportaza biggrin.gif

Dar pries Helovyno vakarini saldainiavima, zaidem parke su kaukem...
"Kai atgyja pasaku herojai..."
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

bus daugiau...
Papildyta:
Toliau...atsargiai piratai cool.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
"Batman" cool.gif
user posted image

Visi 3...
user posted image

Vakare, saldainiavimui ruosemes ir kai kurie zveriukai pakeite kailius biggrin.gif

user posted image

user posted image

Piratai tapo pikti cool.gif biggrin.gif
user posted image

Batman pakeite skura...pasidare gaisrininkas ir isejom saldainiauti tongue.gif
user posted image
Papildyta:
Po to valgem saldainius...
user posted image

Viskas...balius baigtas, stropiai valom makiaza bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Viskas ax.gif Nors nuotrauku dar tiek pat, jei ne daugiau...bet ir taip jau uztersiau eteri cia doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Joooooo, Californiagirl rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Labai labai fainai wub.gif
Atsakyti
o kodel man CAgirl Halloween foto nerodo--gal isemet ir nespejau?
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 04, 19:48)
o kodel man CAgirl Halloween foto nerodo--gal isemet ir nespejau?

Keista... g.gif Ne neistryniau dar, ka tik idejau.
Cia dar viena praziopsojau...Gal sia matai?
user posted image
Atsakyti
Oi Californiagirl koks grozis wub.gif wub.gif wub.gif mazasis tavo modeliukas thumbup.gif wub.gif grazus pas jus Halloveenas wub.gif
Atsakyti
Californiagirl - labai fainos nuotraukos. Isimylejau sias: 3, 8, 12, 15, 16. 17, 18, 20.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 lapkričio 2007 - 20:30
Wau!!!! bigsmile.gif
Kazka dar norejau rasyti, bet pamirsau, kai pamaciau tiek daug ir tokiu graziu Californiagirl nuotrauku. Super! Nu kaip dziaugiuosi, kad nenuejau miegot ir siandien naktineju, nors ka darysiu ryt - nezinau doh.gif
Papildyta:
Ai, tvarkau savo albuma - senas nuotraukas, norejau ikelt kelias, ale nebezinau...

Tada tik viena
user posted image

Pelkej matyt paskesiu su sia. unsure.gif Nors ir su kitom skestu doh.gif Niekaip neislipu as is jos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 04 lapkričio 2007 - 20:52
QUOTE(Degutė @ 2007 11 04, 17:02)
O čia mano bandymas fotkinti gatvę  ax.gif Kritikuokit  bigsmile.gif

Išsiruošę į šventę

kazka ryskiai reikia nukirpt, arbe bobelka kaireje, arbe ju visu triju kojas biggrin.gif

patinka man nuotrauku serijos, c-girl jei isskirti kurios labiausiai tai man antroji tokia pagauta ir visos tos, kurios jau namuose po sventes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 16:27)
pasiemiau pora kadru is seniau, fotkinta dar su ricoh muilinuke, ka manot, ar yra kas nors idomaus siuose kadruose?
user posted image

user posted image

user posted image

Na pirma man tai nereali. Kažkas iš kosminio lytgio ir kokybės.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2007 11 04, 18:02)
Californiagirl, labai gražu, šiltas vaizdelis  ax.gif

O čia mano bandymas fotkinti gatvę  ax.gif Kritikuokit  bigsmile.gif

Išsiruošę į šventę
user posted image

Na viskas labai neblogai, bet jau tas diedo kremplininis kostiumas tai šiurpais visą kūna varo.. nekenčiu sintetikos schmoll.gif
Atsakyti