Ačiū. Diedukas tai jo, neblogas
Gaila, bet čia pilnas kadras, ir nelabai sugalvoju, kaip karpyti. Ir ta kairė bobutė nesiderina su ta pasipuošusia seneliukų pora.
Nebent dieduką visai vieną po skėčiu palikt Bet už nugaros tas kitas skėtis trukdo...
Tiesa, Desiree, labai labai idomu butu pamatyti ir spalvotus kadrus is juostinuko Gal pasirodysi
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 20:02)
su PS:
pasirenki clone stamp tool, nueini į donorinį plotą (foną, kurį nori matyt vietoj tos kojos), ir paspaudi ALT ir klavišą pelės ant to ploto. tada eini ten kur ta koją reik išklonuot ir paspaudus pelės klavišą braukai per tą koją, tarsi uždažai tuo plotu, kur pirma pažymėjai. tas ką pažymėjai kelsis 100 proc. jei judi į kairę, stumiasi ir nuo pažymėto taško į kairę kolnuojamas vaizdas. jei į dešinę/aukštyn/žemyn - viskas juda analogiškai. todėl rinkis plotą panašaus apšvietimo/tamsumo/tekstūros ir žiūrėk kas gaunas. išmoksi tik n kartų tai pabandžius daryt
pasirenki clone stamp tool, nueini į donorinį plotą (foną, kurį nori matyt vietoj tos kojos), ir paspaudi ALT ir klavišą pelės ant to ploto. tada eini ten kur ta koją reik išklonuot ir paspaudus pelės klavišą braukai per tą koją, tarsi uždažai tuo plotu, kur pirma pažymėjai. tas ką pažymėjai kelsis 100 proc. jei judi į kairę, stumiasi ir nuo pažymėto taško į kairę kolnuojamas vaizdas. jei į dešinę/aukštyn/žemyn - viskas juda analogiškai. todėl rinkis plotą panašaus apšvietimo/tamsumo/tekstūros ir žiūrėk kas gaunas. išmoksi tik n kartų tai pabandžius daryt
visai netyčia radau vieną fintą viską darom, kaip parašyta Sansaros. tik dar viršuj, kur mode pasirenkam replace. labai liuksiškai nusiklonuoja . pas off topic visą minią nuklonavau.
QUOTE(peppi @ 2007 11 03, 20:46)
as tai rezgiau minti isideti i fotokudros profili...
nu kam cia reikia, kad vertintu ten tai tikrai nepasidroves parasyti, kad nosis kreiva
nu kam cia reikia, kad vertintu ten tai tikrai nepasidroves parasyti, kad nosis kreiva
aš jau įsidėjau
o jum taip nebūna, kad kuo daugiau žiūri, tuo labiau ima nepatikt
eina sau, bet kiek jūs čia prirašėt? gal kam obuolių pyrago? ką iškepė. einu valgyt, o po to pabaigsiu skaityt
Na dabar ikyresiu
Zadejau pasidalinti Helovyno nuotraukom...Nuotrauku milijonas, norejau ikelti visa albuma cia...bet nebenoriu, kad kabetu jis internete. Todel ikeliu keleta(nu ne keleta...daugokai) nuotrauku, a la reportaza
Dar pries Helovyno vakarini saldainiavima, zaidem parke su kaukem...
"Kai atgyja pasaku herojai..."
bus daugiau...
Papildyta:
Toliau...atsargiai piratai
Papildyta:
"Batman"
Visi 3...
Vakare, saldainiavimui ruosemes ir kai kurie zveriukai pakeite kailius
Piratai tapo pikti
Batman pakeite skura...pasidare gaisrininkas ir isejom saldainiauti
Papildyta:
Po to valgem saldainius...
Viskas...balius baigtas, stropiai valom makiaza
Viskas Nors nuotrauku dar tiek pat, jei ne daugiau...bet ir taip jau uztersiau eteri cia
Zadejau pasidalinti Helovyno nuotraukom...Nuotrauku milijonas, norejau ikelti visa albuma cia...bet nebenoriu, kad kabetu jis internete. Todel ikeliu keleta(nu ne keleta...daugokai) nuotrauku, a la reportaza
Dar pries Helovyno vakarini saldainiavima, zaidem parke su kaukem...
"Kai atgyja pasaku herojai..."
bus daugiau...
Papildyta:
Toliau...atsargiai piratai
Papildyta:
"Batman"
Visi 3...
Vakare, saldainiavimui ruosemes ir kai kurie zveriukai pakeite kailius
Piratai tapo pikti
Batman pakeite skura...pasidare gaisrininkas ir isejom saldainiauti
Papildyta:
Po to valgem saldainius...
Viskas...balius baigtas, stropiai valom makiaza
Viskas Nors nuotrauku dar tiek pat, jei ne daugiau...bet ir taip jau uztersiau eteri cia
Joooooo, Californiagirl
Labai labai fainai
Labai labai fainai
o kodel man CAgirl Halloween foto nerodo--gal isemet ir nespejau?
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 04, 19:48)
o kodel man CAgirl Halloween foto nerodo--gal isemet ir nespejau?
Keista... Ne neistryniau dar, ka tik idejau.
Cia dar viena praziopsojau...Gal sia matai?
Oi Californiagirl koks grozis mazasis tavo modeliukas grazus pas jus Halloveenas
Wau!!!!
Kazka dar norejau rasyti, bet pamirsau, kai pamaciau tiek daug ir tokiu graziu Californiagirl nuotrauku. Super! Nu kaip dziaugiuosi, kad nenuejau miegot ir siandien naktineju, nors ka darysiu ryt - nezinau
Papildyta:
Ai, tvarkau savo albuma - senas nuotraukas, norejau ikelt kelias, ale nebezinau...
Tada tik viena
Pelkej matyt paskesiu su sia. Nors ir su kitom skestu Niekaip neislipu as is jos...
Kazka dar norejau rasyti, bet pamirsau, kai pamaciau tiek daug ir tokiu graziu Californiagirl nuotrauku. Super! Nu kaip dziaugiuosi, kad nenuejau miegot ir siandien naktineju, nors ka darysiu ryt - nezinau
Papildyta:
Ai, tvarkau savo albuma - senas nuotraukas, norejau ikelt kelias, ale nebezinau...
Tada tik viena
Pelkej matyt paskesiu su sia. Nors ir su kitom skestu Niekaip neislipu as is jos...
QUOTE(Degutė @ 2007 11 04, 17:02)
kazka ryskiai reikia nukirpt, arbe bobelka kaireje, arbe ju visu triju kojas
patinka man nuotrauku serijos, c-girl jei isskirti kurios labiausiai tai man antroji tokia pagauta ir visos tos, kurios jau namuose po sventes
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 16:27)
pasiemiau pora kadru is seniau, fotkinta dar su ricoh muilinuke, ka manot, ar yra kas nors idomaus siuose kadruose?
Na pirma man tai nereali. Kažkas iš kosminio lytgio ir kokybės.
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2007 11 04, 18:02)
Californiagirl, labai gražu, šiltas vaizdelis
O čia mano bandymas fotkinti gatvę Kritikuokit
Išsiruošę į šventę
O čia mano bandymas fotkinti gatvę Kritikuokit
Išsiruošę į šventę
Na viskas labai neblogai, bet jau tas diedo kremplininis kostiumas tai šiurpais visą kūna varo.. nekenčiu sintetikos