Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

pasiemiau pora kadru is seniau, fotkinta dar su ricoh muilinuke, ka manot, ar yra kas nors idomaus siuose kadruose?
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Peppi, pirmoj man spalvos gražios, ale ryškumo trūkumas. Trečioj gal kontrasto norėtusi daugiau, kad debesų atspindys ryškesnis būtų ax.gif O antra tai nžn.
Atsakyti
Peppi, 1-oje kaip rase Degute truksta ryskumo. Bet siaip man faina nuotrauka.
2-a ai nekomentuosiu
3-a kontrasto daugiau. Idomi, bet vis tiek noretusi pamatyti kitoki fotografavimo kampa.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 15:27)
pasiemiau pora kadru is seniau, fotkinta dar su ricoh muilinuke, ka manot, ar yra kas nors idomaus siuose kadruose?

pirmos man spalvos gražios, o šiaip aš žuvis valgau smile.gif blush2.gif man asmeniškai žuvys nuotraukose nepatinka.
trečia labai smagi labai, žinant Tavo šeimos pomėgį biggrin.gif
o antra - man gražios ir sodrios spalvos, tik šiek tiek trūksta egzotikos... iš kitos pusės, kam ieškot kanapių, jei turim pienes?
Atsakyti
dekui 4u.gif matyt neverta traukti senu kadru, verciau daryti naujus smile.gif
Atsakyti
Komentarams... ax.gif Labai nebarkit biggrin.gif tai ne mano sfera, bet vaikucius fotografavau siam parke, tai patrauke aki keletas vietu...

user posted image
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.013 s (1/80)
Aperture: f/6.3
ISO equiv.: 200
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

WB koreguotas ir uzdetas warming filtras su PS
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 04, 16:38)
dekui 4u.gif matyt neverta traukti senu kadru, verciau daryti naujus smile.gif

turint omenyje, kad mane visada žavėjo, kaip Tu su ricoh'u visa tai padarei, tai.. verta traukti ir senus..smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 04, 16:51)
Komentarams... ax.gif  Labai nebarkit biggrin.gif  tai ne mano sfera, bet vaikucius fotografavau siam parke, tai patrauke aki keletas vietu...

user posted image
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.013 s (1/80)
Aperture: f/6.3
ISO equiv.: 200
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

WB koreguotas ir uzdetas warming filtras su PS

nu man tai iki tokių aukštumų tai....
labai gražu.. gal ir dėl to dar, kad myliu auksinį rudenį..? smile.gif
Atsakyti
Californiagirl, labai gražu, šiltas vaizdelis ax.gif

O čia mano bandymas fotkinti gatvę ax.gif Kritikuokit bigsmile.gif

Išsiruošę į šventę
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 04 lapkričio 2007 - 17:02
QUOTE(Degutė @ 2007 11 04, 17:02)
Išsiruošę į šventę
user posted image

Labai patiko pasipuoses diedukas bigsmile.gif

Dekui uz grazius zodziu mano vaizdeliui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 04, 16:02)
Išsiruošę į šventę

oi, tas seneliukas tikrai prasosi atskiros foto. Liuks pasipuoses, o ir siaip israiskingas.

Californiagirl, labai svari nuotrauka. Kokyb liuks. Bet paciai nuotraukai truksta kazko, kas uzkabintu aki (tik neklausyk manes, as tokia pat zalia gamtos fotografojoje kaip ir tu smile.gif )

O as siandien saziningai isidejau i savo kvadratuka spalvota juostele (juk ruduo, spalvos... ) saziningai ja uzbaigiau ir fotografuodama masciau - nu velnias, kokia liuks butu j&b nuotrauka. nu nieko, nuskanuosiu ir versiu i j&b lotuliukas.gif
Va, tokie ispudziai fotografuojant spalvotai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 lapkričio 2007 - 17:13
degute, mano aki tavo nuotraukoj irgi patrauke butent diedukas - israiskingas bigsmile.gif ji demesio centru ir daryciau. o dabartiniam kadre g.gif - nekirpciau zmonems koju, palikciau siek tiek erdves virs skeciu ir dar kiek is sonu. Dar tos bobutes is kaires sketis keistu rakursu gavosi - per pati nuotraukos kampa kerta tokia istrizine linija + tarsi uzdengia bendra vaizda, jau nekalbant apie tos bobutes veida (neiseina labai suprantamai paaiskint doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 04, 17:13)
Bet paciai nuotraukai truksta kazko, kas uzkabintu aki

...suoliuko lotuliukas.gif
Dekui labai uz nuomone 4u.gif
Atsakyti