Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(sayonara @ 2007 11 04, 08:27)
aš nesu nieko gavus  blush2.gif todėl ir rėkaujuosi čia vieniša kaip stepių vilkas smile.gif
aš tikrai bijau Jums visiems parodyti, ko pripleškijau, bet juk reikia kažkada pradėti, jei jau mokausi.. unsure.gif

o tu kokius nd suruosei? jei tvarkei off topic atsiusta nuotrauka - tai persiusk jam atgal, o jei autoportretas - vakar rodos ikelei viena ar ne? Atrodo tavo buvo. Ryskiausios fokuso zonos ten neradau.
Dabar turiu lekti. O ir siaip pati jauciuosi kaip naujoke cia, todel tik pasukausiu:

kas uz kad, sayonara gautu prisijungima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 lapkričio 2007 - 09:47
QUOTE(Desiree @ 2007 11 04, 09:46)
o tu kokius nd suruosei? jei tvarkei off topic atsiusta nuotrauka - tai persiusk jam atgal, o jei autoportretas - vakar rodos ikelei viena ar ne? Atrodo tavo buvo. Ryskiausios fokuso zonos ten neradau.
Dabar turiu lekti. O ir siaip pati jauciuosi kaip naujoke cia, todel tik pasukausiu:

kas uz kad, sayonara gautu prisijungima?

aš namų darbus - autoportretą padariau.
vakar įdėjau kitą. dabar išsiunčiau off topic dar vieną. jaučiu jau, kad ne tuo adresu, ania? biggrin.gif
jo, su ryškumu pas mane bėdos, ir didelės bėdos. tikiuosi, kad laikinos.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 04, 10:49)
aš namų darbus - autoportretą padariau.
vakar įdėjau kitą. dabar išsiunčiau off topic dar vieną. jaučiu jau, kad ne tuo adresu, ania? biggrin.gif
jo, su ryškumu pas mane bėdos, ir didelės bėdos. tikiuosi, kad laikinos.

Nieko tokio. biggrin.gif Inkelsiu ir šitą kur priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 04, 09:58)
Nieko tokio. biggrin.gif  Inkelsiu ir šitą kur priklauso  smile.gif

ačiū..... doh.gif

nu, tai vis tik man priklauso keisti nick'ą į visiška_lamerka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 11 04, 10:03)
ačiū..... doh.gif

nu, tai vis tik man priklauso keisti nick'ą į visiška_lamerka biggrin.gif

nius, a slaptažodį aš gausiu, jadrytvaijrūtos, ar ne? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 04, 11:15)
nius, a slaptažodį aš gausiu, jadrytvaijrūtos, ar ne? biggrin.gif

aišku kad ne irnesakyk.gif

nors aš tai už
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 04, 10:32)
aišku kad ne  irnesakyk.gif

nors aš tai už

gav gav gav smile.gif
Atsakyti
Nu va, nežinau kaip pavyks atlikt namų darbus, atėjo ruduo, lietingi orai ir stuburo išvarža duoda apie save žinot. Guliu paslikas lovoje ir stenu kaip diedukas, nebent tokiam ir reiks nusifotkint. Prisipažinsiu buvo kilusi panaši idėja kaip ir ZverisKLP, tik pc ekrane, kad šis skyrelis matytųsi. Na yra dar kelios idėjos, gal kaip nors. Gražių foto pridėjot, bet reikia atidžiau pasižiūrėt, kad galėčiau pakomentuot.
Atsakyti
niu pas jumi ir tempai blink.gif
pagirtina zinoma, bet nespeju doh.gif
off topic nuotraukos neisiunciau, tai zodziu traukinys nuvaziavo doh.gif tikiuosi i ND traukini dar spesiu biggrin.gif

p.s. Gus Gida uzmaciau wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
O, iš Off Topic nuotraukos koregavimų dar įdomiai žiūrisi paskutinė Zveris KLP manipuliacija. Lyg tie žmogai lauktų ko nusileidžiant iš dangaus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 18:42)
bet sufokusuot į raides nepavyko.fokusas kažkur ties tolimiausiu knygos kampu ant sofos...

tai kad dar kart paziurejau.. nu tikrai i raides labiau link desines bet fokuso tas kvadraciukas tiksliai ant raidziu unsure.gif
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 18:52)
Zuzu, foto kitokio noretusi, tolygaus. O is dvieju man spalvingesnis, nedesaturuotas variantas patiktu. Tik aisku kitokiame fone.

'protingoj' knygutej paskaiciau kad natiurmortus geriausia ant balto/pilko/juodo background'o daryt..
balto- bijau; pilko- nepatinka; o juoda tik toki namie radau.. ax.gif
QUOTE(Degutė @ 2007 11 03, 20:30)
Neryškios man abi  ax.gif O knyga čia kiba Sinuhė egiptietis?

aha.. ax.gif tik po ramzio labai sunkiai skaitosi...
QUOTE(sayonara @ 2007 11 04, 10:27)
todėl ir rėkaujuosi čia vieniša kaip stepių vilkas 

ne viena tu cia tokia 'stepiu vilke'.. ax.gif
dublis 113. a nors kiek geriau?
dbr fokusa dariau i ziedlapius.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 04, 14:00)
dublis 113. a nors kiek geriau?
dbr fokusa dariau i ziedlapius.

labai prispausta is visu pusiu... parodyk 115 dubli, juk turi ar ne?
As tokia senu paziuriu tai... man knygos virselis "nelimpa2 prie ziedlapiu... Matau ziedlapius ir noris kokio nors romano, ar meiles poezijos knygos virselio... Nors as kai panasia dariau, panaudojau zodyna lotuliukas.gif labai luksisku tamsiai raudonu virseliu smile.gif
Na ir fonas... nelimpa man. Juoda yra gerai. Bet gal tada f skaiciuka maziausiai issirink, fonas bus isplaukes ir taip i akis nelis.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 04, 16:09)
labai prispausta is visu pusiu... parodyk 115 dubli, juk turi ar ne?

pala, pries tai su 114 pakankinsiu liezuvis.gif lotuliukas.gif
aciu uz komentara isidesiu i smegenine umn.gif
Atsakyti