Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 03, 22:18)
Kaip tai nebalsuojam? Kodel? O as jau turejau balus pasiskirsciusi  blush2.gif

cia pries pora puslapiu lyg ir buvo nuspresta...gal is solidarumo ar ko...
pavargau cia bartis tai nesigincijau smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 03, 23:40)
Vienas portetukas...(trumpam idedu)prasom komentuoti g.gif nesusitvarkau su j/b....

man patiko smile.gif
Papildyta:
off topic - taip, peppi biggrin.gif atrodo pasirasiau laiske... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 03, 22:54)
juk ir vienos SM dalyves avatare savo vaika radau doh.gif 

jauciu susinervinciau radusi savo vaiko nuotrauka kitos sm dalyves avatare. Gal del tos pat priezasties as linkusi ikelti, paskui istrinti nuotraukas su mazium. O ir labiausii man patinkancias - tiesiog esu egoiste, gailike, skupike ir t.t... nepatiktu matyti bet kokia savo nuotrauka bet kur, kur jos nedejau.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 04, 00:02)
jauciu susinervinciau radusi savo vaiko nuotrauka kitos sm dalyves avatare. Gal del tos pat priezasties as linkusi ikelti, paskui istrinti nuotraukas su mazium. O ir labiausii man patinkancias - tiesiog esu egoiste, gailike, skupike ir t.t... nepatiktu matyti bet kokia savo nuotrauka bet kur, kur jos nedejau.

Ne tas zodis kaip buvau susinervinus... doh.gif Bet susitvardziau biggrin.gif , graziai paprasiau isimti ir iseme...ne is blogos valios isidejo, turbut patiko labai, bet man vistiek nebuvo malonu savo zuiki matyt svetimam avatare schmoll.gif

Wyshniuk, o tu savo darbeli i ND idejai, ar dar ne???? Nu matau mazaji wyshniuka viename veidelyje nors tu ka doh.gif biggrin.gif(jei apsirinku bus baisiai geda blush2.gif ) As pagal vaikus speju nuotraukas biggrin.gif Zuvialia su savo zuikiu irgi labai panasus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 04 lapkričio 2007 - 06:08
AVEDA,vsio issidavei hihihi.gif zinau tavo autoportreta wink.gif

kaltinu savo isdavika suneli, baigesi mano inkognito dalyvavymas. Daugel is jusu as dar nzn del to kad uzsidenge plaukais, ar tamsos seseliuose, bet laikui begant, geriau susipazinsim.

Desireenors ne tiek tu savo veiduko parodzius kad palygint su suneliu, visvien tave atradau, (sisteminiu budu atrasta, o ne bruozu palyginimu) tongue.gif
Dar norejau biski apie tavo ideja parasyti del Swapo rankdarbiu minties sioj temoj ka nors panasaus suorganizuoti. Kaip zinai, uzsiemu Scrapbooking'u. Forume kur dalyvauju daznai organizuojami toki "Circle Journals"= Ratelio dienorasciai keliaujantys nuo vieno dalyvio i kito namus.
Mintis tokia kad pirmas dalyvis nuperka albumeli/dienorasti ir pirmame puslapyje uzraso visus dalyvius ir paskiria tema (kaip jus cia darote su ND). Pabaiges savo pirma puslapi nusiuncia pastu sekanciam dalyviui kuris per nustatyta termina turi baigti savo darbeli (nuotrauka ir koki aprasyma, ar eilerasti)...nu bent kokiu budu kaip pasirenka igyvendint uzduota tema), ir nusiuncia treciam dalyviui....taip ir keliauja rateliu po pasauli kol grizta i originalaus autorio rankas. Paskui antras dalyvis paskiria tema ir issiuncia nauja dienorasti....nzn intymesnio budo kaip butu galima susipazinti, ir zinot kiek kurybos kiekvienas is musu idejo pazymet save.
Daugumoj tokie rateliai sekmingai sekasi, bet...buna kad pasimaiso koks ziurkenas ir dienorastis dingsta, blogiausioj situacijoj, arba dazniausiai tik uzsidelsia ir nebaigia darbelio per paskirta termina. Retai taip buna, bet pasitaiko.,
Verta apie tai pagalvot. Gal temos ilgalaikiai, istikimieji dalyviai noretu ka nors panasaus suorganizuot kada pasitikejimas bus igytas parinktam rately?
Del mano nuotrauku aciu uz komentarus. Bandysiu apkarpyti ir pakeiciau su bezdzionyte i j/b,...bet neturejau laiko siandien ikelti.
Del balsavimo man paciai kazkaip rankos nekyla balus dalinti autoportretu temai...
(bet zinau kam Zveris 5 uogytes duos biggrin.gif )
O Kudros as bijau...taip pat kaip bijau lysti i liutu narva. Paskaitai ten komentaru, tai is vis blink.gif ...karts nuo karto atsiranda tokie:"tavo nosis zydiska ar lupos negriotes' doh.gif

Nu jau taaaip velu pas mane, o man i darba rytoj.
Labanakt
Atsakyti
Sveiki, kiek čia prirašėt daug blink.gif esu truputį užsiėmus, tai kol kas neskaitysiu - tas vadinasi atsikėliau anksti, kad darbus padaryčiau..

permečiau akim paskutinius postus, tai aš kaip ir Desiree, linkusi trinti savo vaiko nuotraukas iš interneto, kūdroj trinu visas, kurių nieks nepaėmė į mėgstamiausias, bet jaučiu ir tą paskutinę išimsiu.. kad neplaukiotų internete..

Vėl tvarkiau fotkes, tai dedu dar kelias:

1) Trevi fontanas - dėl žmonių spūsties neieškojau normalesnio kampo, tiesiog - "check" ir bėgom toliau.

user posted image

2) Forumai

user posted image

3) Forumai ir koliziejus

user posted image

4) Forumai, panorama iš 8 nuotraukų, vėl dangus belenkoks, reiks kada prisėst sutvarkyti..

user posted image

5) Vatikano muziejuose - šioje labai patiko tas saulės spindulys krentantis šalia skulptūros, tai padariau portretą, dar turiu ir iš profilio..

user posted image

6) Vatikano muziejai - gavosi kaip dvi nuotraukos vienoje, reiktų Victoro klaust dėl kompozicijos balanso.. mas atrodo pakankamai stabili, bet labai sunkiai sekėsi sukinėti nuotrauką, kaip geriau..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 04 lapkričio 2007 - 07:12
Pupeliuk, sios vietos buvo fotografuotos n + n kartu. Esu ju maciusi begale. Bet taviskis man patinka. Labai svarios - gerai ziurisi. Parodziau ir vyrui ( italui) - jam labai patiko 5-a.
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 04, 06:11)
Dar norejau biski apie tavo ideja parasyti del Swapo rankdarbiu minties sioj temoj ka nors panasaus suorganizuoti. Kaip zinai, uzsiemu Scrapbooking'u. Forume kur dalyvauju daznai organizuojami toki "Circle Journals"= Ratelio dienorasciai keliaujantys nuo vieno dalyvio i kito namus.

o tai popierinis daiktas kaip supratau? tai nežinau, bus tik vienas egzempliorius ir tiek g.gif aišku, smagu, kai keliauja, laukti. bet jis bus vienetinis ir neįdomu bus žmogui antram ar pirmam pildyt, nematys kitų darbų... ir gal nepamatys visai. o kol apkeliaus JAV, UK, Izraelį, ir kur ten Opa gyvena... mirksiukas.gif tai manau virš metų praeitų... o daugelis iš skyrelio nunyksta per tiek laiko. gimsta vaikai, keičias gyvenimo būdas. liūdna būtų, jei pusės dabar esančių žmonių žinučių ir nesulaukčiau, kol mano eilė aties pradėt tą dienoraštį g.gif

Iš manipuliacijų, man patiko degutė1 (labradoriukės panašus kadravimas irgi) ir degutė2 variantai wub.gif dar rsaulytė2. labai norėjau ir aš tuos muzikantus išryškinti (jie labiausiai vertingi man pasirodė), tiesiog na tokia neryški foto gaunasi, kad nesiryžau kirpt jų g.gif todėl pasirinkau antrą vertingą daiktą - dangų ir išryškinau jį. nenustebkit dėl mano tokių extrym pokyčių, nes turiu PS videopamokų, tai išmokstu ką nors naujo, tuoj pritaikau. treniruojuos taip sakant doh.gif
negaliu pridėt kas daryta komentare po foto. tai čia parašau:
patiesintas namas transform funkcija, kontrastas, levels
išskirstyti nuotraukos RGB kanalai į atskirus
paimti du iš jų (atrodo žalias ir raudonas)
sukloti vienas ant kito sluoksniais
vienam sluoksniui nukirptas dangus (buvo neryškus, blankus)
ryškus dangus kitame "padaugintas" Multiply funkcija.
flatten image
kontrastas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 04 lapkričio 2007 - 09:32
QUOTE(off topic @ 2007 11 03, 23:10)
Tai jei jau daugmaž visi parsiuntę, galima kad ir ryt  bigsmile.gif Kol kas grįžę ne iš visų, tai nežinau laukt ar jų tiesiog ir nebus  unsure.gif

tai aš veltui, labas rytas, vakar šūkavau "kur man siųsti namų darbus"? smile.gif

nu ignoravimas visiškas biggrin.gif
Atsakyti
Sekant Avedos pasiulyta ideja galima butu paleisti tiek albumu, kiek dalyviu. Bet saziningai pasakau - netureciau laiko ju pildyti. Daug noru ivairiu, o tam laiko, kai galiu susikaupti vos 4 valandos, kurios greitai sutrumpes.
As sutikciau paruosti viena nuotrauka, kazkokiu budu istrauktam dalyviui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2007 11 04, 08:15)
tai aš veltui, labas rytas, vakar šūkavau "kur man siųsti namų darbus"? smile.gif

nu va, as isties nepastebejau sad.gif
siusk tuo pat adresu is kurio gavai nuotrauka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 lapkričio 2007 - 09:22
QUOTE(Desiree @ 2007 11 04, 09:22)
Sekant Avedos pasiulyta ideja galima butu paleisti tiek albumu, kiek dalyviu. Bet saziningai pasakau - netureciau laiko ju pildyti. Daug noru ivairiu, o tam laiko, kai galiu susikaupti vos 4 valandos, kurios greitai sutrumpes.
As sutikciau paruosti viena nuotrauka, kazkokiu budu istrauktam dalyviui smile.gif
Papildyta:
nu va, as isties nepastebejau sad.gif
siusk tuo pat adresu is kurio gavai nuotrauka.

aš nesu nieko gavus blush2.gif todėl ir rėkaujuosi čia vieniša kaip stepių vilkas smile.gif
aš tikrai bijau Jums visiems parodyti, ko pripleškijau, bet juk reikia kažkada pradėti, jei jau mokausi.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2007 11 04, 10:15)

žiūrint kuriuo paros metu šūkavai unsure.gif Jei dar reik mano e-mailas integralas@gmail.com
Įkėliau dar kelias smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 04 lapkričio 2007 - 09:47
QUOTE(off topic @ 2007 11 04, 09:41)
žiūrint kuriuo paros metu šūkavai  unsure.gif Jei dar reik mano e-mailas integralas@gmail.com

vakar vakare, dar ne visai vėlai smile.gif

išsiunčiau.
beje, kokio paprastai dydžio nuotraukas Jūs siunčiate vieni kitiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 04 lapkričio 2007 - 09:47