AVEDA,vsio issidavei hihihi.gif zinau tavo autoportreta wink.gif
kaltinu savo isdavika suneli, baigesi mano inkognito dalyvavymas. Daugel is jusu as dar nzn del to kad uzsidenge plaukais, ar tamsos seseliuose, bet laikui begant, geriau susipazinsim.
Desireenors ne tiek tu savo veiduko parodzius kad palygint su suneliu, visvien tave atradau, (sisteminiu budu atrasta, o ne bruozu palyginimu)
Dar norejau biski apie tavo ideja parasyti del Swapo rankdarbiu minties sioj temoj ka nors panasaus suorganizuoti. Kaip zinai, uzsiemu Scrapbooking'u. Forume kur dalyvauju daznai organizuojami toki "Circle Journals"= Ratelio dienorasciai keliaujantys nuo vieno dalyvio i kito namus.
Mintis tokia kad pirmas dalyvis nuperka albumeli/dienorasti ir pirmame puslapyje uzraso visus dalyvius ir paskiria tema (kaip jus cia darote su ND). Pabaiges savo pirma puslapi nusiuncia pastu sekanciam dalyviui kuris per nustatyta termina turi baigti savo darbeli (nuotrauka ir koki aprasyma, ar eilerasti)...nu bent kokiu budu kaip pasirenka igyvendint uzduota tema), ir nusiuncia treciam dalyviui....taip ir keliauja rateliu po pasauli kol grizta i originalaus autorio rankas. Paskui antras dalyvis paskiria tema ir issiuncia nauja dienorasti....nzn intymesnio budo kaip butu galima susipazinti, ir zinot kiek kurybos kiekvienas is musu idejo pazymet save.
Daugumoj tokie rateliai sekmingai sekasi, bet...buna kad pasimaiso koks ziurkenas ir dienorastis dingsta, blogiausioj situacijoj, arba dazniausiai tik uzsidelsia ir nebaigia darbelio per paskirta termina. Retai taip buna, bet pasitaiko.,
Verta apie tai pagalvot. Gal temos ilgalaikiai, istikimieji dalyviai noretu ka nors panasaus suorganizuot kada pasitikejimas bus igytas parinktam rately?
Del mano nuotrauku aciu uz komentarus. Bandysiu apkarpyti ir pakeiciau su bezdzionyte i j/b,...bet neturejau laiko siandien ikelti.
Del balsavimo man paciai kazkaip rankos nekyla balus dalinti autoportretu temai...
(bet zinau kam Zveris 5 uogytes duos
)
O Kudros as bijau...taip pat kaip bijau lysti i liutu narva. Paskaitai ten komentaru, tai is vis
...karts nuo karto atsiranda tokie:"tavo nosis zydiska ar lupos negriotes'
Nu jau taaaip velu pas mane, o man i darba rytoj.
Labanakt