Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Abo @ 2007 11 03, 22:16)
Aš tai taip nuimu, ne idealiai dabar padirbau, bet maždaug, rėmus nuėmiau, nes trukdė, ,  o šiaip daugiau nieko nedariau, tai ten toj vietoj šarpo biškutėlį ir susilygins
user posted image

bigsmile.gif aciu bigsmile.gif nu man taip nesigavo ax.gif sharpo jau negaliu det,2 kartus ir taip dejau ax.gif galvos skausmo neliko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 03, 23:20)
bigsmile.gif aciu bigsmile.gif nu man taip nesigavo ax.gif sharpo jau negaliu det,2 kartus ir taip dejau ax.gif galvos skausmo neliko thumbup.gif

Nu tik toj vietoj kur nuimta ta koja
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 11 03, 21:38)
gal ir gerai, kad nebalsuojam...

O kodėl nebalsuojam? Pražioplinau, ech jau buvau išsirinkus geriausias ax.gif
Reisk tada pagirt ten smile.gif
Atsakyti
jeigu yra norinciu balsuoti tuomet balsuojam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 03, 22:53)
Off topic, kada žiūrėsim koreguotas nuotraukas? Smalsu jau, kaip kam sekėsi  ax.gif

Tai jei jau daugmaž visi parsiuntę, galima kad ir ryt bigsmile.gif Kol kas grįžę ne iš visų, tai nežinau laukt ar jų tiesiog ir nebus unsure.gif

Tiesa, kiek gavau jau esu sumetus į vieną public.fotki albumą (tipooo sakiau darysiu du, nes kai kas darė ir iš tų, kurie nd albumo slaptažodžio neturi), tai šitą jei norit galiu kad ir dabar parodyti (nors klaidų sudėjimo dar netikrinau ir oficialiuos nd dar nėra)
Ir poros nikų nebeatgaminau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 03 lapkričio 2007 - 23:16
Na o kodėl nebalsuojam? Čia taip pat ND, todėl reiktų ...nemanau kad kažkas įsižeis, jei nelaimės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 03 lapkričio 2007 - 23:14
off topic - rodyk rodykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 4u.gif

as bent jau nenorejau balsuoti, nes nuotraukos visos liuks. neissirinkciau 5.
Bet tai galiu ir balsuoti. burtus trauksiu smile.gif
Atsakyti
http://public.fotki....manipuliacijos/

kam reikia cia loginas: fotobandymai, psw: nuotraukos

Labas, Makaliau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 03 lapkričio 2007 - 23:34
na sakyciau idomus pakarpymai smile.gif
Atsakyti
Vienas portetukas...(trumpam idedu)prasom komentuoti g.gif nesusitvarkau su j/b....
user posted image

Desiree, Helovyno nuotrauku daug nezinau kokias deti biggrin.gif
Atsakyti
Californiagirl, zinok man sis portretukas pats pats mieliausias is visu tavo rodytu. Tuoj issilydysiu beziuredama. Ankstesnese matytose buvo dar toks mazas berniukas, o cia veido israiska kitokia... Zvilgsnis nuostabus. Prikasta lupyte.... Eina sau, greitai dek i Kudra, kad galeciau i favorites isikelti smile.gif
J&b mano nuomone visai nebloga gavosi. Gal tik kiek skruostukas kairysis padegintas.
Beja, kvadratine kompozicija cia laaaaaaabai vietoje!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 lapkričio 2007 - 23:48
Man patiko Sansaros pakoreguotas variantas.
Ten viršuj toks veidelis blink.gif visus stebi blink.gif Spalvotoj taip nesimato. O JB labai gerai išryškėja ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 03 lapkričio 2007 - 23:54
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 23:47)
Californiagirl, zinok man sis portretukas pats pats mieliausias is visu tavo rodytu. Tuoj issilydysiu beziuredama. Ankstesnese matytose buvo dar toks mazas berniukas, o cia veido israiska kitokia... Zvilgsnis nuostabus. Prikasta lupyte.... Eina sau, greitai dek i Kudra, kad galeciau i favorites isikelti smile.gif
J&b mano nuomone visai nebloga gavosi. Gal tik kiek skruostukas kairysis padegintas.
Beja, kvadratine kompozicija cia laaaaaaabai vietoje!!!

Kvadratukais tai Tu uzkretei biggrin.gif Liabai patikti pradejo, nes panele esat mano favorite fotografe wub.gif
Del Kudros nezinau...pradejau abejoti del vaiku nuotrauku "kybojimo" nete unsure.gif juk ir vienos SM dalyves avatare savo vaika radau doh.gif Nu gal...paziuresim...dar bandysiu pazaisti del to isdegimo situacijos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 lapkričio 2007 - 23:56