lekiu ziurinet profilius i Kudra
nu va nebereikia lekti, prisipazino
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 21:07)
niekada nesistengiau slėptis be to, kas matė su meškiuku pirmą variantą, tai turėjo pažinti ir kitose, nes prisipažinau kad aš išėmiau
Jooo... Kažkaip man atrodė, kad čia skirtingos autorės
Ai, nepastabi ko gero aš
Off topic - apie nuotrauka bei originaluma/neoriginaluma
Nuotrauka SM fotokonkurse su atspindziu masinos veidrodelyje mano nuomone yra originali. Tokia pat nuotrauka sioje temoje manau jau nebe originali Cia mokomes fotografuoti, ieskoti kazko idomesnio. Tai jei jau atspindys masinos veidrodelyje, tai turetu buti dar kazkas tokio, kad priverstu bent jau mane pasakyti "o!!!!!".
O SM fotokonkurse - gal pastebejai nuotraukos vis kartojasi... O atspindys veidrodelyje gana originalu, nes tokiu nuotrauku ten nera daug . Zodziu, jau as cia off topic pradedu sneketi
Nuotrauka SM fotokonkurse su atspindziu masinos veidrodelyje mano nuomone yra originali. Tokia pat nuotrauka sioje temoje manau jau nebe originali Cia mokomes fotografuoti, ieskoti kazko idomesnio. Tai jei jau atspindys masinos veidrodelyje, tai turetu buti dar kazkas tokio, kad priverstu bent jau mane pasakyti "o!!!!!".
O SM fotokonkurse - gal pastebejai nuotraukos vis kartojasi... O atspindys veidrodelyje gana originalu, nes tokiu nuotrauku ten nera daug . Zodziu, jau as cia off topic pradedu sneketi
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 22:25)
Off topic - apie nuotrauka bei originaluma/neoriginaluma
Nuotrauka SM fotokonkurse su atspindziu masinos veidrodelyje mano nuomone yra originali.
Nuotrauka SM fotokonkurse su atspindziu masinos veidrodelyje mano nuomone yra originali.
tai kad aš iš sm fotokonkursų senesnių būtent tai ir prisimenu irgi, ai bet tiek to...nustebau kai giriama už "originalumą" ir tiek
Originali tiems, kas nematė tokio kadro, o patiems į galvą neatėjo
čia mes prisižiūrim daug idėjų. dauguma tikrai originalios, kitos idėjos matytos bent iš dalies. todėl esam išlepę man ta foto su veidrodžiu patiko ne originalumu, o tuo, kad ir priekyje ir už tavęs ruduo... ruduo visur. ta idėja mane "užvežė". o ne tai, kad kažkas būtent autoveidrodyje. pati taip fotografavau temai "automobilis" beje ir kokybė pasirodė nebloga tos foto... o už originalumą ten giriama daug foto. ir už kokybę, kuri statistinei akiai yra visai ok, nors iš tiesų abejotina
Degute, jau už mane nepastabesnių nėra, pati prisimeni mano apsipažinimą tavo adresu taip kad nepergyvenk
čia mes prisižiūrim daug idėjų. dauguma tikrai originalios, kitos idėjos matytos bent iš dalies. todėl esam išlepę man ta foto su veidrodžiu patiko ne originalumu, o tuo, kad ir priekyje ir už tavęs ruduo... ruduo visur. ta idėja mane "užvežė". o ne tai, kad kažkas būtent autoveidrodyje. pati taip fotografavau temai "automobilis" beje ir kokybė pasirodė nebloga tos foto... o už originalumą ten giriama daug foto. ir už kokybę, kuri statistinei akiai yra visai ok, nors iš tiesų abejotina
Degute, jau už mane nepastabesnių nėra, pati prisimeni mano apsipažinimą tavo adresu taip kad nepergyvenk
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 22:41)
man ta foto su veidrodžiu patiko ne originalumu, o tuo, kad ir priekyje ir už tavęs ruduo... ruduo visur. ta idėja mane "užvežė". o ne tai, kad kažkas būtent autoveidrodyje. pati taip fotografavau temai "automobilis"
Tai aš dėl nuotraukos grožio ar įdomumo nesiginčiju, rašau gi, kad užkliuvo anksčiau girtas originalumas dėl veidrodėlio , bet čia jau uigi viską supratau ir viską man išsamiai paaiškinot , nors ir anksčiau nesilankant šitam skyrely ir neturint nei tada nei dabar pasiekimų šitoj srity man tas vis tiek neatrodė originalu Viskas savo abejones baigiau
Off topic, kada žiūrėsim koreguotas nuotraukas? Smalsu jau, kaip kam sekėsi
QUOTE(Degutė @ 2007 11 03, 21:53)
Žiūrim žiūrim turbūt visi jau "pataisė" ką norėjo ir kokių idėjų turėjo
as jau ir pamirsus buvau. ir man smalsu pamatyti!!!!!!
Gal jau dedam?
ir dar Sioje temoje daug nuotrauku ir visos tiesiog puikios. Nors pradzioje abejojau ar patiks tema, bet rodos patiko. Jei nebalsuojam uz nuotraukas - gal issakom savo pasiulymus del sekancios temos, issirenkam viena ir pasidarom dovanele po eglute - spausdinta albuma. As tai noreciau tokio prisiminimo... Nusibosiu as cia su tokia mintim, per daug nepykit.
Ir dar viena mintis kilo, benarsant po rankdarbiu skyreli. Yra ten tokia tema kur keiciasi rankdarbiais. Gal surengiam ir mes kazka panasaus? Pasisako norintys dalyvauti ir apsikeiciam nuotraukom? Tiesiog padovanojam vienam is bendraminciu viena savo darbu Ka manot?
Gal jau dedam?
ir dar Sioje temoje daug nuotrauku ir visos tiesiog puikios. Nors pradzioje abejojau ar patiks tema, bet rodos patiko. Jei nebalsuojam uz nuotraukas - gal issakom savo pasiulymus del sekancios temos, issirenkam viena ir pasidarom dovanele po eglute - spausdinta albuma. As tai noreciau tokio prisiminimo... Nusibosiu as cia su tokia mintim, per daug nepykit.
Ir dar viena mintis kilo, benarsant po rankdarbiu skyreli. Yra ten tokia tema kur keiciasi rankdarbiais. Gal surengiam ir mes kazka panasaus? Pasisako norintys dalyvauti ir apsikeiciam nuotraukom? Tiesiog padovanojam vienam is bendraminciu viena savo darbu Ka manot?
QUOTE(peppi @ 2007 11 03, 21:38)
del namu darbu temos tai man regis - labai gavosi toks draugiskas ir atviras susipazinimas, pasikartosiu - puiki tema! gal ir gerai, kad nebalsuojam...
Kaip tai nebalsuojam? Kodel? O as jau turejau balus pasiskirsciusi
QUOTE(Degutė @ 2007 11 03, 22:53)
Aha kada? as labai nekantrauju
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 23:02)
oooooooo ...... is keleto autoriu tikrai noreciau tokios dovaneles tik va pati nemanau turinti ka dovanoti
ir dar pamirsau pagirti visu detas nuotraukeles i SM, neturiu laiko ju komentuoti nesupykit. Speju tik pasigrozeti na ir perskaityti apie ka kalbat.