Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

lotuliukas.gif lekiu ziurinet profilius i Kudra lotuliukas.gif

nu va nebereikia lekti, prisipazino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 lapkričio 2007 - 21:10
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 21:07)
niekada nesistengiau slėptis  mirksiukas.gif be to, kas matė su meškiuku pirmą variantą, tai turėjo pažinti ir kitose, nes prisipažinau kad aš išėmiau  mirksiukas.gif

Jooo... Kažkaip man atrodė, kad čia skirtingos autorės hihihi.gif

Ai, nepastabi ko gero aš rolleyes.gif
blush2.gif
Atsakyti
Off topic - apie nuotrauka bei originaluma/neoriginaluma smile.gif
Nuotrauka SM fotokonkurse su atspindziu masinos veidrodelyje mano nuomone yra originali. Tokia pat nuotrauka sioje temoje manau jau nebe originali smile.gif Cia mokomes fotografuoti, ieskoti kazko idomesnio. Tai jei jau atspindys masinos veidrodelyje, tai turetu buti dar kazkas tokio, kad priverstu bent jau mane pasakyti "o!!!!!".
O SM fotokonkurse - gal pastebejai nuotraukos vis kartojasi... O atspindys veidrodelyje gana originalu, nes tokiu nuotrauku ten nera daug . Zodziu, jau as cia off topic pradedu sneketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 22:25)
Off topic - apie nuotrauka bei originaluma/neoriginaluma smile.gif
Nuotrauka SM fotokonkurse su atspindziu masinos veidrodelyje mano nuomone yra originali. 

tai kad aš iš sm fotokonkursų senesnių būtent tai ir prisimenu irgi, ai bet tiek to...nustebau kai giriama už "originalumą" ir tiek unsure.gif
Atsakyti
Originali tiems, kas nematė tokio kadro, o patiems į galvą neatėjo mirksiukas.gif
čia mes prisižiūrim daug idėjų. dauguma tikrai originalios, kitos idėjos matytos bent iš dalies. todėl esam išlepę mirksiukas.gif man ta foto su veidrodžiu patiko ne originalumu, o tuo, kad ir priekyje ir už tavęs ruduo... ruduo visur. ta idėja mane "užvežė". o ne tai, kad kažkas būtent autoveidrodyje. pati taip fotografavau temai "automobilis" doh.gif beje ir kokybė pasirodė nebloga tos foto... o už originalumą ten giriama daug foto. ir už kokybę, kuri statistinei akiai yra visai ok, nors iš tiesų abejotina doh.gif

Degute, jau už mane nepastabesnių nėra, pati prisimeni mano apsipažinimą tavo adresu lotuliukas.gif taip kad nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 03 lapkričio 2007 - 21:44
šiandienos bandymas.
kirpta, versta j/b, o pagrindinis efektas - nefokusas, ir t.t. doh.gif biggrin.gif xixi

user posted image

labos nakties, einu "meisto ir margaritos" baigti žiūrėti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 lapkričio 2007 - 21:47
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 22:41)
man ta foto su veidrodžiu patiko ne originalumu, o tuo, kad ir priekyje ir už tavęs ruduo... ruduo visur. ta idėja mane "užvežė". o ne tai, kad kažkas būtent autoveidrodyje. pati taip fotografavau temai "automobilis"  doh.gif

Tai aš dėl nuotraukos grožio ar įdomumo nesiginčiju, rašau gi, kad užkliuvo anksčiau girtas originalumas dėl veidrodėlio unsure.gif , bet čia jau uigi viską supratau ir viską man išsamiai paaiškinot biggrin.gif, nors ir anksčiau nesilankant šitam skyrely ir neturint nei tada nei dabar pasiekimų šitoj srity man tas vis tiek neatrodė originalu unsure.gif Viskas savo abejones baigiau bigsmile.gif
Atsakyti
Off topic, kada žiūrėsim koreguotas nuotraukas? Smalsu jau, kaip kam sekėsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 03, 21:53)
Off topic, kada žiūrėsim koreguotas nuotraukas? Smalsu jau, kaip kam sekėsi  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Žiūrim žiūrim drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif turbūt visi jau "pataisė" ką norėjo ir kokių idėjų turėjo thumbup.gif
Atsakyti
as jau ir pamirsus buvau. ir man smalsu pamatyti!!!!!!
Gal jau dedam? ax.gif

ir dar Sioje temoje daug nuotrauku ir visos tiesiog puikios. Nors pradzioje abejojau ar patiks tema, bet rodos patiko. Jei nebalsuojam uz nuotraukas - gal issakom savo pasiulymus del sekancios temos, issirenkam viena ir pasidarom dovanele po eglute - spausdinta albuma. As tai noreciau tokio prisiminimo... Nusibosiu as cia su tokia mintim, per daug nepykit.

Ir dar viena mintis kilo, benarsant po rankdarbiu skyreli. Yra ten tokia tema kur keiciasi rankdarbiais. Gal surengiam ir mes kazka panasaus? Pasisako norintys dalyvauti ir apsikeiciam nuotraukom? Tiesiog padovanojam vienam is bendraminciu viena savo darbu smile.gif Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 lapkričio 2007 - 22:09
QUOTE(gus @ 2007 11 03, 20:06)
nes man mistika blush2.gif  idesiu kaip irodyma biggrin.gif maiso kedes koja  ax.gif aisku kritika lb laukiama 4u.gif

Aš tai taip nuimu, ne idealiai dabar padirbau, bet maždaug, rėmus nuėmiau, nes trukdė, , o šiaip daugiau nieko nedariau, tai ten toj vietoj šarpo biškutėlį ir susilygins
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 03 lapkričio 2007 - 22:17
QUOTE(peppi @ 2007 11 03, 21:38)
del namu darbu temos tai man regis - labai gavosi toks draugiskas ir atviras susipazinimas, pasikartosiu - puiki tema! gal ir gerai, kad nebalsuojam...

Kaip tai nebalsuojam? Kodel? O as jau turejau balus pasiskirsciusi blush2.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 11 03, 22:53)
Off topic, kada žiūrėsim koreguotas nuotraukas? Smalsu jau, kaip kam sekėsi  ax.gif

Aha kada? bigsmile.gif as labai nekantrauju
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 23:02)

ir dar Sioje temoje daug nuotrauku ir visos tiesiog puikios. Nors pradzioje abejojau ar patiks tema, bet rodos patiko. Jei nebalsuojam uz nuotraukas - gal issakom savo pasiulymus del sekancios temos, issirenkam viena ir pasidarom dovanele po eglute - spausdinta albuma. As tai noreciau tokio prisiminimo... Nusibosiu as cia su tokia mintim, per daug nepykit.

Ir dar viena mintis kilo, benarsant po rankdarbiu skyreli. Yra ten tokia tema kur keiciasi rankdarbiais. Gal surengiam ir mes kazka panasaus? Pasisako norintys dalyvauti ir apsikeiciam nuotraukom? Tiesiog padovanojam vienam is bendraminciu viena savo darbu smile.gif Ka manot?

oooooooo ...... is keleto autoriu tikrai noreciau tokios dovaneles wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif tik va pati nemanau turinti ka dovanoti verysad.gif

ir dar pamirsau pagirti visu detas nuotraukeles i SM, neturiu laiko ju komentuoti sad.gif wink.gif nesupykit. Speju tik pasigrozeti na ir perskaityti apie ka kalbat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drumbacele: 03 lapkričio 2007 - 22:19