Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gus, o ar ne Peppi sugeba pasalinti nereikalingus daiktus? ir rodos Bite Maja ir dar kazkas bet nepamenu... As kazkiek moku, bet ne visada delikaciai gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 03, 19:06)
Desiree kreipiuosi i tave smile.gif gal tu zinai kaip nereikalingus daiktus pasalint is nuotraukos?as jau klausiau anksciau,niekas nezinojo unsure.gif buciau dekinga jei padetum,nes man mistika blush2.gif  idesiu kaip irodyma biggrin.gif maiso kedes koja  ax.gif aisku kritika lb laukiama 4u.gif
user posted image

gus, pašalinti su PS clone tool reikia, išsididinus ir labai kruopščiai. Nuobodus darbas, todėl dauguma stengiasi kuo greičiau, todėl prasčiau ir gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 03, 07:52)

Abi fainos. Spalvos geros. Gal pirmoj kiek kairę prikirpčiau, kad upė vingiuotų per visą kadrą.

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 03, 12:08)

1 -oj labai fainas vaikiuko ir beždžionės dialogas ax.gif Vienam skauda, liūdna, o kitas - ūūūūūūū šaiposi, tipo, ko čia taip ūbauji ax.gif Nu man čia taip atrodo ax.gif
2-oj dešinė pusė nelabai reikalinga. Gal tikrai pakirpti, kaip merginos siūlė?

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 03, 12:38)

Fainai.

QUOTE(Žūžū @ 2007 11 03, 15:50)
nu va pagaliau susikeliau (dar kart aciu Edvinui 4u.gif )
pirmam variante foto beveik nekoreguota, antram 'nugesintos' rozes..

Neryškios man abi ax.gif O knyga čia kiba Sinuhė egiptietis?
Be to, pagal mane, nereikėjo tų lapukų slopinti.

QUOTE(Opa @ 2007 11 03, 18:11)
Pakomentuokite, prasau...
Pasiklydau  blush2.gif

Blaško kairėj viršuj kažkas, ką galima nuklonuoti. Be to, man dešinės truputį norėtusi nukirpti.
O šiaip nuotaikingas kadriukas ax.gif

QUOTE(sayonara @ 2007 11 03, 18:15)
come on, I am watching you...

Norėtusi ryškumo į akį ax.gif Ir stipriai pakirpti iš apačios.

QUOTE(gus @ 2007 11 03, 19:06)
Desiree kreipiuosi i tave smile.gif gal tu zinai kaip nereikalingus daiktus pasalint is nuotraukos?as jau klausiau anksciau,niekas nezinojo unsure.gif buciau dekinga jei padetum,nes man mistika blush2.gif  idesiu kaip irodyma biggrin.gif maiso kedes koja  ax.gif aisku kritika lb laukiama 4u.gif
user posted image

Nu aš ne ta, į kurią kreipiesi g.gif bet šiuo atveju labai nesunku tą koją nuklonuoti. Net su mano PS Elements 2.0 tai įmanoma padaryti.
O šiaip tai labai fainas šunis ax.gif Labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 03 lapkričio 2007 - 19:33
QUOTE(dejavu @ 2007 11 03, 19:24)
gus, pašalinti su PS clone tool reikia, išsididinus ir labai kruopščiai. Nuobodus darbas, todėl dauguma stengiasi kuo greičiau, todėl  prasčiau ir gaunasi.

su PS:
pasirenki clone stamp tool, nueini į donorinį plotą (foną, kurį nori matyt vietoj tos kojos), ir paspaudi ALT ir klavišą pelės ant to ploto. tada eini ten kur ta koją reik išklonuot ir paspaudus pelės klavišą braukai per tą koją, tarsi uždažai tuo plotu, kur pirma pažymėjai. tas ką pažymėjai kelsis 100 proc. jei judi į kairę, stumiasi ir nuo pažymėto taško į kairę kolnuojamas vaizdas. jei į dešinę/aukštyn/žemyn - viskas juda analogiškai. todėl rinkis plotą panašaus apšvietimo/tamsumo/tekstūros ir žiūrėk kas gaunas. išmoksi tik n kartų tai pabandžius daryt 4u.gif
Papildyta:
vakar pagalvojau tokį dalyką. kodėl autoportretų temoj TOKIOS puikios foto, kad net nėr prie ko kabinėtis, o kiekviena sužavi savo idėja, originalumu, nuoširdumu.... o todėl, kad kievienas save pažįsta puikiai ir moka pabrėžti viską kas yra geriausia/gražiausia/įdomiausia. moka parodyt savo charakterį per nuotrauką mirksiukas.gif turbūt ši tema tiesiog artima kiekvienam, nes reikia tik parodyt tai, ką jau žinai blush2.gif o ne tai, kad turi ieškoti kažko aplinkoje, gaudyt kažką, tam tikrų sąlygų ieškot g.gif gal ir nusišneku, bet vakar taip sugalvojau prieš užmiegant lotuliukas.gif (tikiuos neprisisapnavo, nes jau sapnuoju jus) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 19:19)
Gus, o ar ne Peppi sugeba pasalinti nereikalingus daiktus? ir rodos Bite Maja ir dar kazkas bet nepamenu... As kazkiek moku, bet ne visada delikaciai gaunasi.

as tai labai kantrybes neturiu tokiems darbams doh.gif jei ir nuklonuoju tai galima lengvai pamatyti broka biggrin.gif bet gal kada nors nu jau taip prisireiks, kad negalesiu issisukti - tada ismoksiu doh.gif
gabi as, tik dyyydele tingine, megstu rezultata gauti greitai...
bet visgi per buvima cia pastebiu, kad kai kur realu panaudoti PS filtrus nebanaliai, man tas patinka smile.gif anksciau tuos filtrus naudojau tik visokiems reklaminiams dizainams, buvo jau tiek nusibode, iki negalejimo...ir maniau, kad nuotraukai tas visai netinka...bet tarp ju radau keleta tokiu, kur labai naturaliai gaunasi. O gal net internete yra kazkokiu papildomu parsisiusti g.gif jei nepamirsiu paziuresiu smile.gif

del namu darbu temos tai man regis - labai gavosi toks draugiskas ir atviras susipazinimas, pasikartosiu - puiki tema! gal ir gerai, kad nebalsuojam...
Atsakyti
pasibaigus ND - i Kudra visus autoportretus. i Kudra!!
Atsakyti
as tai rezgiau minti isideti i fotokudros profili... smile.gif
nu kam cia reikia, kad vertintu blush2.gif ten tai tikrai nepasidroves parasyti, kad nosis kreiva lotuliukas.gif
Atsakyti
Hm, fotokonkurse pamačiau, kad viena nuotrauka (atspindys automobilio veidrodėly) vertinama kaip labai graži ir originali. Nesakysiu nieko dėl grožio...bet dėl originalumo tai pati kaip tik šį savaitgalį fotkindama vieną vaizdelį (nemačius ano) kažko nesijaučiau nei išskirtinai nei originaliai, greičiau kaip tik susičiupus plačiai žinomą ir jau gerokai patampytą įdėją. unsure.gif Ir rodyt nesiruošiau tongue.gif , bet ana diskusija paskatino biggrin.gif
user posted image

pačiai matomi trūkumai - visai neoriginali idėja unsure.gif , bet būtent šitas vaizdelis sudomino , padegęs dangaus kampelis, dėl kompozicijos irgi nelabai gilinausi (nes nelabai buvo kaip blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 03, 20:46)
as tai rezgiau minti isideti i fotokudros profili... smile.gif

aš jau įsidėjau ten , net pirmiau nei į ND kad įmečiau lotuliukas.gif ir galvoju keisiu pagal nuotaiką lotuliukas.gif daug turiu visokių (ir neįdėtų į ND dar 101 turbūt) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 20:52)
aš jau įsidėjau ten , net pirmiau nei į ND kad įmečiau  lotuliukas.gif ir galvoju keisiu pagal nuotaiką  lotuliukas.gif daug turiu visokių (ir neįdėtų į ND dar 101 turbūt)  cool.gif

Nu va, ir išsidavei bigsmile.gif Dar kažkiek abejojau, o dabar jau nebe tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 03, 21:00)
Nu va, ir išsidavei  bigsmile.gif Dar kažkiek abejojau, o dabar jau nebe  tongue.gif

niekada nesistengiau slėptis mirksiukas.gif be to, kas matė su meškiuku pirmą variantą, tai turėjo pažinti ir kitose, nes prisipažinau kad aš išėmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 19:19)

as galvojau,kad tu viska moki rolleyes.gif ,tau nera nieko neiveikiamo biggrin.gif ,tai ir paprasiau pagalbos,aciukas 4u.gif
QUOTE(dejavu @ 2007 11 03, 19:24)
gus, pašalinti su PS clone tool reikia, išsididinus ir labai kruopščiai. Nuobodus darbas, todėl dauguma stengiasi kuo greičiau, todėl  prasčiau ir gaunasi.

aciukas 4u.gif bandziau jau,tikrai reikia kruopstumo blush2.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 20:02)
su PS:
pasirenki clone stamp tool,

oi Sansara wub.gif va tokio isdestymo as ir laukiau,nuosirdus tau aciu 4u.gif jau turbut 10k bandziau,bet vis geriau pavyksta thumbup.gif
Degute 4u.gif aciuks.gif
pas mus saliutu lietus,reikia eit i lauka bandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 03 lapkričio 2007 - 21:10