QUOTE(gus @ 2007 11 03, 19:06)
Desiree kreipiuosi i tave gal tu zinai kaip nereikalingus daiktus pasalint is nuotraukos?as jau klausiau anksciau,niekas nezinojo buciau dekinga jei padetum,nes man mistika idesiu kaip irodyma maiso kedes koja aisku kritika lb laukiama
gus, pašalinti su PS clone tool reikia, išsididinus ir labai kruopščiai. Nuobodus darbas, todėl dauguma stengiasi kuo greičiau, todėl prasčiau ir gaunasi.
QUOTE(Opa @ 2007 11 03, 07:52)
Abi fainos. Spalvos geros. Gal pirmoj kiek kairę prikirpčiau, kad upė vingiuotų per visą kadrą.
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 03, 12:08)
1 -oj labai fainas vaikiuko ir beždžionės dialogas Vienam skauda, liūdna, o kitas - ūūūūūūū šaiposi, tipo, ko čia taip ūbauji Nu man čia taip atrodo
2-oj dešinė pusė nelabai reikalinga. Gal tikrai pakirpti, kaip merginos siūlė?
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 03, 12:38)
Fainai.
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 03, 15:50)
nu va pagaliau susikeliau (dar kart aciu Edvinui )
pirmam variante foto beveik nekoreguota, antram 'nugesintos' rozes..
pirmam variante foto beveik nekoreguota, antram 'nugesintos' rozes..
Neryškios man abi O knyga čia kiba Sinuhė egiptietis?
Be to, pagal mane, nereikėjo tų lapukų slopinti.
QUOTE(Opa @ 2007 11 03, 18:11)
Blaško kairėj viršuj kažkas, ką galima nuklonuoti. Be to, man dešinės truputį norėtusi nukirpti.
O šiaip nuotaikingas kadriukas
QUOTE(sayonara @ 2007 11 03, 18:15)
come on, I am watching you...
Norėtusi ryškumo į akį Ir stipriai pakirpti iš apačios.
QUOTE(gus @ 2007 11 03, 19:06)
Desiree kreipiuosi i tave gal tu zinai kaip nereikalingus daiktus pasalint is nuotraukos?as jau klausiau anksciau,niekas nezinojo buciau dekinga jei padetum,nes man mistika idesiu kaip irodyma maiso kedes koja aisku kritika lb laukiama
Nu aš ne ta, į kurią kreipiesi bet šiuo atveju labai nesunku tą koją nuklonuoti. Net su mano PS Elements 2.0 tai įmanoma padaryti.
O šiaip tai labai fainas šunis Labai labai
QUOTE(dejavu @ 2007 11 03, 19:24)
gus, pašalinti su PS clone tool reikia, išsididinus ir labai kruopščiai. Nuobodus darbas, todėl dauguma stengiasi kuo greičiau, todėl prasčiau ir gaunasi.
su PS:
pasirenki clone stamp tool, nueini į donorinį plotą (foną, kurį nori matyt vietoj tos kojos), ir paspaudi ALT ir klavišą pelės ant to ploto. tada eini ten kur ta koją reik išklonuot ir paspaudus pelės klavišą braukai per tą koją, tarsi uždažai tuo plotu, kur pirma pažymėjai. tas ką pažymėjai kelsis 100 proc. jei judi į kairę, stumiasi ir nuo pažymėto taško į kairę kolnuojamas vaizdas. jei į dešinę/aukštyn/žemyn - viskas juda analogiškai. todėl rinkis plotą panašaus apšvietimo/tamsumo/tekstūros ir žiūrėk kas gaunas. išmoksi tik n kartų tai pabandžius daryt
Papildyta:
vakar pagalvojau tokį dalyką. kodėl autoportretų temoj TOKIOS puikios foto, kad net nėr prie ko kabinėtis, o kiekviena sužavi savo idėja, originalumu, nuoširdumu.... o todėl, kad kievienas save pažįsta puikiai ir moka pabrėžti viską kas yra geriausia/gražiausia/įdomiausia. moka parodyt savo charakterį per nuotrauką turbūt ši tema tiesiog artima kiekvienam, nes reikia tik parodyt tai, ką jau žinai o ne tai, kad turi ieškoti kažko aplinkoje, gaudyt kažką, tam tikrų sąlygų ieškot gal ir nusišneku, bet vakar taip sugalvojau prieš užmiegant (tikiuos neprisisapnavo, nes jau sapnuoju jus)
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 19:19)
Gus, o ar ne Peppi sugeba pasalinti nereikalingus daiktus? ir rodos Bite Maja ir dar kazkas bet nepamenu... As kazkiek moku, bet ne visada delikaciai gaunasi.
as tai labai kantrybes neturiu tokiems darbams jei ir nuklonuoju tai galima lengvai pamatyti broka bet gal kada nors nu jau taip prisireiks, kad negalesiu issisukti - tada ismoksiu
gabi as, tik dyyydele tingine, megstu rezultata gauti greitai...
bet visgi per buvima cia pastebiu, kad kai kur realu panaudoti PS filtrus nebanaliai, man tas patinka anksciau tuos filtrus naudojau tik visokiems reklaminiams dizainams, buvo jau tiek nusibode, iki negalejimo...ir maniau, kad nuotraukai tas visai netinka...bet tarp ju radau keleta tokiu, kur labai naturaliai gaunasi. O gal net internete yra kazkokiu papildomu parsisiusti jei nepamirsiu paziuresiu
del namu darbu temos tai man regis - labai gavosi toks draugiskas ir atviras susipazinimas, pasikartosiu - puiki tema! gal ir gerai, kad nebalsuojam...
Hm, fotokonkurse pamačiau, kad viena nuotrauka (atspindys automobilio veidrodėly) vertinama kaip labai graži ir originali. Nesakysiu nieko dėl grožio...bet dėl originalumo tai pati kaip tik šį savaitgalį fotkindama vieną vaizdelį (nemačius ano) kažko nesijaučiau nei išskirtinai nei originaliai, greičiau kaip tik susičiupus plačiai žinomą ir jau gerokai patampytą įdėją. Ir rodyt nesiruošiau , bet ana diskusija paskatino
pačiai matomi trūkumai - visai neoriginali idėja , bet būtent šitas vaizdelis sudomino , padegęs dangaus kampelis, dėl kompozicijos irgi nelabai gilinausi (nes nelabai buvo kaip )
pačiai matomi trūkumai - visai neoriginali idėja , bet būtent šitas vaizdelis sudomino , padegęs dangaus kampelis, dėl kompozicijos irgi nelabai gilinausi (nes nelabai buvo kaip )
QUOTE(peppi @ 2007 11 03, 20:46)
as tai rezgiau minti isideti i fotokudros profili...
aš jau įsidėjau ten , net pirmiau nei į ND kad įmečiau ir galvoju keisiu pagal nuotaiką daug turiu visokių (ir neįdėtų į ND dar 101 turbūt)
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 20:52)
aš jau įsidėjau ten , net pirmiau nei į ND kad įmečiau ir galvoju keisiu pagal nuotaiką daug turiu visokių (ir neįdėtų į ND dar 101 turbūt)
Nu va, ir išsidavei Dar kažkiek abejojau, o dabar jau nebe
QUOTE(Degutė @ 2007 11 03, 21:00)
Nu va, ir išsidavei Dar kažkiek abejojau, o dabar jau nebe
niekada nesistengiau slėptis be to, kas matė su meškiuku pirmą variantą, tai turėjo pažinti ir kitose, nes prisipažinau kad aš išėmiau
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 19:19)
Gus, o ar ne Peppi sugeba pasalinti nereikalingus daiktus? ir rodos Bite Maja ir dar kazkas bet nepamenu... As kazkiek moku, bet ne visada delikaciai gaunasi.
as galvojau,kad tu viska moki ,tau nera nieko neiveikiamo ,tai ir paprasiau pagalbos,aciukas
QUOTE(dejavu @ 2007 11 03, 19:24)
aciukas bandziau jau,tikrai reikia kruopstumo
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 20:02)
su PS:
pasirenki clone stamp tool,
pasirenki clone stamp tool,
oi Sansara va tokio isdestymo as ir laukiau,nuosirdus tau aciu jau turbut 10k bandziau,bet vis geriau pavyksta
Degute
pas mus saliutu lietus,reikia eit i lauka bandyt