Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Žūžū @ 2007 11 03, 15:50)
nu va pagaliau susikeliau (dar kart aciu Edvinui 4u.gif )
pirmam variante foto beveik nekoreguota, antram 'nugesintos' rozes..
prasau, papasakot kas, kodel negerai..
wb:daylight
iso:100
av 5.6
fokusuota i raides

bet sufokusuot į raides nepavyko.fokusas kažkur ties tolimiausiu knygos kampu ant sofos... raidės neryškios. + šviesa išblukina baltus knygos lapus. reikėjo matyt truputį ekpoziciją sutrumpinti. arba ekspokorekcija pasinaudot g.gif per tamsų monitorių ok atrodo, nėra peršvietimų, bet per šviesesnį, šviesa nuo knygos puslapių atsispindėjus akina tarsi truputį. o fonas tai galėtų būt vienalytis, o ne su siūlėmis doh.gif nes atsispindėjus šviesa siūlę dar labiau paryškina. aš būčiau fokusavus į žiedlapius. mirksiukas.gif šaunuolė kad bandai ne su standartiniais vaizdais, o pati bandai įsikišt į tai kas pavaizduota ir sukurt savo kompozicją 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 03, 17:42)
o tai apie koki ten komentara namu darbuose snekate jei ne paslaptis ax.gif ?

Kiek supratau pats(pati) komentuotojas ir istryne...
Atsakyti
Zuzu, foto kitokio noretusi, tolygaus. O is dvieju man spalvingesnis, nedesaturuotas variantas patiktu. Tik aisku kitokiame fone. Geras bandymas - verta toliau rutulioti ideja, link geresniu rezultatu.

Del ND - rodos visi dalyvavusi jau irode, kad moka ne tik temoje pasnekuciuoti smile.gif bet ir puikiai fotografuoti. Vieninteliam vyro autoportretui - pagarba smile.gif uz drasa pasirodyti, uz puikia ideja bei atlikima. ir j&b veza!!!

Californiagirl - kur zadeti portretukai, a???? sakei turi Halowynisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 03 lapkričio 2007 - 17:55
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 17:52)
Del ND - rodos visi dalyvavusi jau irode, kad moka ne tik temoje pasnekuciuoti smile.gif bet ir puikiai fotografuoti. Vieninteliam vyro autoportretui - pagarba smile.gif uz drasa pasirodyti, uz puikia ideja bei atlikima. ir j&b veza!!!

aš neįrodžiau.
aš dar nesugebu fotografuoti. net arti to nepriėjau. bet tikiuosi, kad tai pasikeis..biggrin.gif
tai kur man siųsti namų darbus, jei priimsit? ar čia rodyt?
dar dėl slaptažodžio. neįsivaizduoju, kas ten pas Jus nutiko, bet man pačiai passw norisi ne tam, kad šnipinėčiau ir dar bendraamžiuose aptarčiau lotuliukas.gif (nujaučiu, kaip ten į mane pažiūrėtų), bet kad pamatyčiau, kaip būna, kaip žmonės sugalvoja, kaip apdirba, kaip pataiso, žodžiu, kad mokyčiaus. o jei kas Jums prikiaulino kada nors - nu sorry, aišku, bet tai ne mano darbas biggrin.gif
Atsakyti
Pakomentuokite, prasau...
Pasiklydau blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
come on, I am watching you...

user posted image

žinau, kad blogai, čia tiesiog iliustracija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 lapkričio 2007 - 18:16
Merginos, neturiu nieko pries,tik kodel fotografijas keliate su tokiais dideliais formatais?AVEDA,vsio issidavei hihihi.gif zinau tavo autoportreta wink.gif man spalvota liuks. nespalvota silpniau ziuris.

sayonara,kol apziurejau tokiu formatu..kol ziurejau virsutine fotografijos puse,nemaciau apacios..kai maciau apacia nemaciau virsaus.tas blizgesys unt rankos nia nia.O ir rankike remiasi in "bordiurus",anksta ziuret...Cia su blykste?Ar gavai jau slaptazodzius?manau galim tau papasuot.Kazkaip as jau nieko pries.kas pries?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 03 lapkričio 2007 - 18:24
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 03, 18:21)
Merginos, neturiu nieko pries,tik kodel fotografijas keliate su tokiais dideliais formatais?
sayonara,kol apziurejau tokiu formatu..kol ziurejau virsutine fotografijos puse,nemaciau apacios..kai maciau apacia nemaciau virsaus.tas blizgesys unt rankos nia nia.O ir rankike remiasi in "bordiurus",anksta ziuret...Cia su blykste?Ar gavai jau slaptazodzius?manau galim tau papasuot.Kazkaip as jau nieko pries.kas pries?

man kokiu išeina, tokiu dedu doh.gif manau, kad turėčiau keisti niką į visiška_lamerka biggrin.gif
jo, su blykste. išvis, šuds ir t.t. sama žinau..biggrin.gif šiaip pagąąąąsdint norėjau..biggrin.gif

slaptažodžių neturiu, niekas neduoda. užtat ir siūlausi namų darbus parodyti, kad kas nors susimylėtų biggrin.gif

o jei rimtai. man niekas neišeina. kasdien net į tuliką tampausi su savim fotiką, eksperimentuoju, keičiu nustatymus, bet nei-na-si kolkas ir viskas. didelės problemos su fokusu. nu gal aš niekada ir neišmoksiu, ką aš žinau, bet kol rankas nuleisiu, Jūs dar čia su manim pasikankinsit.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 lapkričio 2007 - 18:30
QUOTE(sayonara @ 2007 11 03, 17:28)
o jei rimtai. man niekas neišeina. kasdien net į tuliką tampausi su savim fotiką, eksperimentuoju, keičiu nustatymus, bet nei-na-si kolkas ir viskas. didelės problemos su fokusu. nu gal aš niekada ir neišmoksiu, ką aš žinau, bet kol rankas nuleisiu, Jūs dar čia su manim pasikankinsit.. rolleyes.gif

lamerka tu lamerka,visi nuo to pradejom.Primink kuo fotografuoji?Gal apsvietimas per tamsus,gal islaikymas per ilgas,gal gal gal.Pabandyk vykdyt viska pagal instrukcijos nurodymus.Zinok,savo kailiu patyriau,kad neperskaicius jos..grybu karas.Gali tampyt kur nori,ne tik tulikan.Nepades,jei neperskaitysi instrukcijos ir bandysi israst drambli.Pabandyk pamirst blykste.ir geriau praktikuokis kurnors lauke,o ne tulike hihihi.gif tiesa,stenkis geriau popiety[apie 15-17h],nes per pietus nuodeme fotografui eit fotografuot[cia turiu minty lauke].Zodziu tiek pradziai.tai kuo fotografuoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 03 lapkričio 2007 - 18:46
hi.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 03, 18:38)
lamerka tu lamerka,visi nuo to pradejom.Primink kuo fotografuoji?Gal apsvietimas per tamsus,gal islaikymas per ilgas,gal gal gal.Pabandyk vykdyt viska pagal instrukcijos nurodymus.Zinok,savo kailiu patyriau,kad neperskaicius jos..grybu karas.Gali tampyt kur nori,ne tik tulikan.Nepades,jei neperskaitysi instrukcijos ir bandysi israst drambli.Pabandyk pamirst blykste.ir geriau praktikuokis kurnors lauke,o ne tulike hihihi.gif tiesa,stenkis geriau popiety[apie 15-17h],nes per pietus nuodeme fotografui eit fotografuot[cia turiu minty lauke].Zodziu tiek pradziai.tai kuo fotografuoji?

canon EOS 350D. turiu jį tik antrą savaitę gal.. tai nėra ko tikėtis.. PS turiu antrą dieną, jeigu ką biggrin.gif
ai, nesiskųsiu čia, išmoksiu su Jūsų ir instrukcijų pagalba ir gal galvą apšvies kas nors..biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 03, 17:04)
Oho... unsure.gif  Paskaiciau...tai po tavo nuotrauka buvo tas nelaukto "svecio" komentaras
Arba kazkas is musiskiu dalina slaptazodi kitiems, arba pats(i) susidvejinusi asmenybe...labai nemalonu. Kelis menesius gyvenom ramiai

doh.gif kai skaiciau zuviales posta,nieko nesupratau(eilini karta doh.gif )kas ten ivyko su tuo susidvejinusiu,dabar jau aisku unsure.gif gaila kad taip atsitinka unsure.gif

Rimulka,sveika pasirodzius bigsmile.gif fainuole tavo mazoji wub.gif
Opa,vaizdai labai super thumbup.gif o berniukas man geriau atrodo j/b,kambaryje prie paprasto apsvietimo,mano nuotrauku spalvos irgi iskreiptos buna doh.gif
ZverisKLP geras tavo autoportretas thumbup.gif biggrin.gif
is mano bandymu padaryt savo portreta isejo tik suns ax.gif kai statybos-remontai namie,npavyksta isvengt vis kokiu daiktu nevietoj padetu doh.gif Desiree kreipiuosi i tave smile.gif gal tu zinai kaip nereikalingus daiktus pasalint is nuotraukos?as jau klausiau anksciau,niekas nezinojo unsure.gif buciau dekinga jei padetum,nes man mistika blush2.gif idesiu kaip irodyma biggrin.gif maiso kedes koja ax.gif aisku kritika lb laukiama 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 03 lapkričio 2007 - 19:07