Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 30, 13:19)
As esu pries  vaikus su alaus buteliais, cigaretem ir t.t.

Desiree, o jei nuotrauka nevercia nusisypsoti, tai kokios tau mintys kyla? Graudu, slykstu, ar jokiu?  ax.gif  Siaip idomu...

as irgi pries vaikus su alaus buteliais bei cigaretem ir dar pries kelis ju fotografavimo budus, siuzetus ir t.t...
O daug minciu ir nekyla, nes siuzetas nepatinka ir tiek..
Atsakyti
manau, kad ne vienas ir ne du is cia esanciu turi savo nuotrauku is vaikystes kur sedi ir ant puodo ir maistu issipeckioje ir kitaip issimurzine smile.gif

nes juk tai ir yra gyvenimas, juk tai yra vaikyste...
o visos iki begalybes islaizytos (atsiprasau uz issireiskima) nuotraukos man primena reklamines ir nekelia jokiu realaus gyvenimo asociaciju nes tai yra dirbtina...zinoma, mokantis fotografuoti gal ir idomu ismokti davesti nuotrauka iki tobulumo taciau man asmeniskai jos bedvases ir nesukelia jokiu jausmu, tik pritariama abejinguma...manau svarbiausia nuotraukoje - nuotaika ir daznai buna, kad ji net atperka kokybe smile.gif
na dar toks nedidelis dalykelis kaip humoro jausmas kartais gyvenime pasitarnauja...

tai dabar jau mane kabinkit ant sausos shakos uz mano nuomone biggrin.gif

Sapokliaka, jau trinti mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 14:52)
spalvota, spalvos pastumdytos bet realiai nelabai matau nes diena mano kambaryje per sveisu, kogero is to entuziazmo kai kur isdeginau smile.gif
user posted image
man dar juokingiau atrodo kai pirstukas statmenas kadre biggrin.gif

Man toks kadravimas labiau patinka, bet per ryškiai gavosi ir vaikiukas dabar toks murzinas atrodo. O siužetas man nelabai prie širdies, nes mano mergina dar to įpročio neatsikrato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 30, 14:48)
padaryk - labai idomu  ax.gif , tik jei nesunku, tai isimk paskui (vakare, tarkim) nuotrauka. Nelabai noriu, kad "nukeliautu" kur nereikia....  ax.gif

Drumbacele, ir tu, jei nesunku, isimk veliau, ok?

Sapokliaka, jau istryniau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 10 30, 14:28)
Man toks kadravimas labiau patinka, bet per ryškiai gavosi ir vaikiukas dabar toks murzinas atrodo. O siužetas man nelabai prie širdies, nes mano mergina dar to įpročio neatsikrato  doh.gif

man asmeniskai ta antique greyscale labiau patiko...kaip is senoves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 15:28)
Sapokliaka, jau trinti mirksiukas.gif ?

Aciu uz bandymus 4u.gif 4u.gif Pirmas variantas labiau patiko wink.gif

Trink mirksiukas.gif

O graziausias man Drumbaceles variantas...
Vilika, tai ji ir buvo murzina - mes buvom kaime, kur ji pajuto laisve, ir dare, ka tik norejo. Beje, sita veiksma ji tik pries kokia savaite apskritai atrado. Tikiuosi, kad neilgam lotuliukas.gif
Bet gana cia tersti tema apie mano maze smile.gif
Dekui uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 30 spalio 2007 - 14:36
Sveiki.
Sapokliaka, man tokia nuotrauka gal ir nieko, bet i albuma ko gero nedeciau. Nors... ten labai ivairiu nuotrauku galima rasti. matyt, laikui begant, keiciasi ir poziuris. O siaip vaikutis labai grazus.

As siandien uzsidirbau su autoportretu, kol galu gale atejo vaikas ir nusprende, kad gana doh.gif

Ir dar, na patarkit man del fokusavimo. Kaip pagauti vaikucio akytes fokuse? Koki fokusavima rinktis?
Man atrodo, kad visi mano kadrai nuplauke. Ar cia po dienos, ar mano monitorius blogai rodo. Paziurekit, kaip cia?
user posted image
user posted image

Nuotrauka 2 truputi nukirpta desines puses, pastumdyti leveliai ir pasarpinta. Pirmoji- leveliai ir sarpas.
Labai labai lauksiu kritikos...
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 13:28)
zinoma, mokantis fotografuoti gal ir idomu ismokti davesti nuotrauka iki tobulumo taciau man asmeniskai jos bedvases ir nesukelia jokiu jausmu, tik pritariama abejinguma...manau svarbiausia nuotraukoje -

nuotaika ir daznai buna, kad ji net atperka kokybe smile.gif

tikriausiai snekejai apie studijines nuotraukas? tas "islaizytas" ? Nes jei sneki apie tobulas fotografijas apskritai, tai kiek per stipriai issireiski sakydama, kad jos bedvases, bei nekelia jokiu jausmu.
O man zinokit ir studijines - jei jos labai gerai atliktos sukelia daug siltu jausmu. Jei zmogus moka fotografuoti, jo kraujyje pulsuoja meile fotografijai, jausmai, ir sugebejimai perteikti juos i juostele ar atminties kortele - tai tas zmogus sugebes ir studijoje sukurti sedevra, kuris kels siurpuliukus ziurint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 spalio 2007 - 14:37
Opa, labai grazios, naturalios spalvos!
pirmosios tik po kaire akyte rausva dryzeli pavalyciau su healing brush tool o antrojoje kazkas kliuva su kadravimu bet nezinau kas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 30, 14:35)
O man zinokit ir studijines - jei jos labai gerai atliktos sukelia daug siltu jausmu. Jei zmogus moka fotografuoti, jo kraujyje pulsuoja meile fotografijai, jausmai, ir sugebejimai perteikti juos i juostele ar atminties kortele - tai tas zmogus sugebes ir studijoje sukurti sedevra, kuris kels siurpuliukus ziurint...

pritariu drinks_cheers.gif yra ir tokiu nuotrauku smile.gif
bet taip pat yra mase kokybisku bet tik kokybisku nuotrauku...
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 10 30, 15:31)
Sveiki.
user posted image

Nuotrauka 2 truputi nukirpta desines puses, pastumdyti leveliai ir pasarpinta. Pirmoji- leveliai ir sarpas.

butu liuks, jei matytusi smakriukas
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 10 30, 15:31)
Ir dar, na patarkit man del fokusavimo. Kaip pagauti vaikucio akytes fokuse? Koki fokusavima rinktis?
Man atrodo, kad visi mano kadrai nuplauke. Ar cia po dienos, ar mano monitorius blogai rodo. Paziurekit, kaip cia?

pakritikuosiu. kaip man atrodo smile.gif

apie fokusavima - nustatau, kad fokusuotu vienas taskiukas (kaip jie normaliai vadinasi? g.gif ), ir taikau ji i akytes. as dazniau naudoju Auto fokusa.. rankiniu daznai pro sona prasaunu.

pirmoj nuotraukoj man smakriuko truksta. ir siek tiek veiduko viena puse padegus.
o antroj - keliu mm kairej pusej.

o siaip, maloniai ziurisi mirksiukas.gif man patinka.
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 13:39)
Opa, labai grazios, naturalios spalvos!
pirmosios tik po kaire akyte rausva dryzeli pavalyciau su healing brush tool

kiek priestarauji savo ankstesniem zodziams.
siulydama po kaire akyte pavalyti rausva dryzeli, tu taip pat siulai islyginti ar koki zodi ten norim panaudoti sia nuotrauka... O kam? juk ir tas idreskimas naturalus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 spalio 2007 - 14:42