[quote=Opa,2007 11 03, 15:26]
O kaip, su zmona susitaikei?
atrodo susitaikėm
O kaip, su zmona susitaikei?
atrodo susitaikėm
nu va pagaliau susikeliau (dar kart aciu Edvinui )
pirmam variante foto beveik nekoreguota, antram 'nugesintos' rozes..
prasau, papasakot kas, kodel negerai..
wb:daylight
iso:100
av 5.6
fokusuota i raides
1
2
pirmam variante foto beveik nekoreguota, antram 'nugesintos' rozes..
prasau, papasakot kas, kodel negerai..
wb:daylight
iso:100
av 5.6
fokusuota i raides
1
2
Na prašau į mano ND žvilgterėt... tik nesijuokit... Žmona jaučiu jei pamatys vėl pavydo scena užtaisys...
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 03, 17:37)
Na prašau į mano ND žvilgterėt... tik nesijuokit... Žmona jaučiu jei pamatys vėl pavydo scena užtaisys...
A kodel ne i mane ziuri?
joooooooooooo ... as irgi supykciau tavo zmonos vietoje.....
Bet ideja gera.
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 03, 14:38)
sveiki,
kas del slaptazodzio,tai,kaip supratau slaptazodi gavo kazkokiais budais tie,kurie buvo nelabai laukiami tad nelabai cia ir ymanoma isvengti tu "gyvenimu nepatenkintoju",niekur nuo to "savotisko blogio"nepasislepsi.Tik kazkodel galvoju,kad tai gali buti vienas is musu,kuris uzsiregistraves dvejais nickais.bet cia tik mano speliones,ytarimai..
kas del slaptazodzio,tai,kaip supratau slaptazodi gavo kazkokiais budais tie,kurie buvo nelabai laukiami tad nelabai cia ir ymanoma isvengti tu "gyvenimu nepatenkintoju",niekur nuo to "savotisko blogio"nepasislepsi.Tik kazkodel galvoju,kad tai gali buti vienas is musu,kuris uzsiregistraves dvejais nickais.bet cia tik mano speliones,ytarimai..
Oho... Paskaiciau...tai po tavo nuotrauka buvo tas nelaukto "svecio" komentaras
Arba kazkas is musiskiu dalina slaptazodi kitiems, arba pats(i) susidvejinusi asmenybe...labai nemalonu. Kelis menesius gyvenom ramiai....
Opa, super vaizdeliai
Aveda, liuks pirmoji nuotrauka Pazinau ir as tavo nuotrauka ND is mazojo zavuolio bruozu
Rimulka, sveikute Kokia pupa isaugusi jau grazuole
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 03, 17:51)
A kodel ne i mane ziuri?
Bet ideja gera.
Bet ideja gera.
Pajuokabvau šikart ji nesupyks . parodžiau jai savo ND. Bet kad nelabai aš jus ten atskitiu. Na nebent tik Bite Maja išsidavė su savo katinėliu...O kitos man paslaptis esat.
Fantastiski Jusu visu autoportretai neisivaizduoju uz ka balsuot teks, nes viens uz kita saunesni..
as Tupiu Kaime, taip kad greiciausiai autoportretas veluos, jei isvis jis bus
nebespeju, atsilieku, net temos sekt nebesugebu.. o gaila, jauciu daug idomaus praleidziu.. ir savo darbu neparo au, ir jusu nespeju pamatyti... kiba darbo ieskot laikas kadlaisvo laiko tureciau
sekmes dideliausios, nesusalkit...
as Tupiu Kaime, taip kad greiciausiai autoportretas veluos, jei isvis jis bus
nebespeju, atsilieku, net temos sekt nebesugebu.. o gaila, jauciu daug idomaus praleidziu.. ir savo darbu neparo au, ir jusu nespeju pamatyti... kiba darbo ieskot laikas kadlaisvo laiko tureciau
sekmes dideliausios, nesusalkit...
Labai prasau pakomentuokit mano foto.. juk niekad neismoksiu daryt geras foto, jei nezinosiu ka darau blogai...
o del pswd tai paprasciausiai pasikeiskit ir tarp tu kurie dalyvauja nd daryme pasidalinkit is naujo ir suzinosit ar kazkas is senaiu ji turi ar kaip kazkas rase 'tarp saviskiu isiveise z..'
as jusu tik viena nd macius.. sokolaaaadas nuo to laiko vis uzsukdavau i sita tema
o del pswd tai paprasciausiai pasikeiskit ir tarp tu kurie dalyvauja nd daryme pasidalinkit is naujo ir suzinosit ar kazkas is senaiu ji turi ar kaip kazkas rase 'tarp saviskiu isiveise z..'
as jusu tik viena nd macius.. sokolaaaadas nuo to laiko vis uzsukdavau i sita tema