Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Opa, prasom dazniau ir daugiau tokiu darbu parodyti!! zavingi vaizdai isties.
Atsakyti
[quote=Opa,2007 11 03, 15:26]

O kaip, su zmona susitaikei? mirksiukas.gif

atrodo susitaikėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 03 lapkričio 2007 - 15:34
nu va pagaliau susikeliau (dar kart aciu Edvinui 4u.gif )
pirmam variante foto beveik nekoreguota, antram 'nugesintos' rozes..
prasau, papasakot kas, kodel negerai..
wb:daylight
iso:100
av 5.6
fokusuota i raides

1
user posted image
2
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 03 lapkričio 2007 - 15:52
Na prašau į mano ND žvilgterėt... tik nesijuokit... Žmona jaučiu jei pamatys vėl pavydo scena užtaisys...
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 03, 17:37)
Na prašau į mano ND žvilgterėt... tik nesijuokit... Žmona jaučiu jei pamatys vėl pavydo scena užtaisys...

A kodel ne i mane ziuri? verysad.gif lotuliukas.gif
joooooooooooo ... as irgi supykciau tavo zmonos vietoje.....

Bet ideja gera.
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 03, 14:38)
sveiki,
kas del slaptazodzio,tai,kaip supratau slaptazodi gavo kazkokiais budais tie,kurie buvo nelabai laukiami g.gif tad nelabai cia ir ymanoma isvengti tu "gyvenimu nepatenkintoju",niekur nuo to "savotisko blogio"nepasislepsi.Tik kazkodel galvoju,kad tai gali buti vienas is musu,kuris uzsiregistraves dvejais nickais.bet cia tik mano speliones,ytarimai..

Oho... unsure.gif Paskaiciau...tai po tavo nuotrauka buvo tas nelaukto "svecio" komentaras g.gif
Arba kazkas is musiskiu dalina slaptazodi kitiems, arba pats(i) susidvejinusi asmenybe...labai nemalonu. Kelis menesius gyvenom ramiai.... unsure.gif

Opa, super vaizdeliai thumbup.gif

Aveda, liuks pirmoji nuotrauka thumbup.gif Pazinau ir as tavo nuotrauka ND is mazojo zavuolio bruozu wub.gif

Rimulka, sveikute bigsmile.gif Kokia pupa isaugusi jau wub.gif grazuole wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 lapkričio 2007 - 17:08
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 03, 17:51)
A kodel ne i mane ziuri?  verysad.gif  lotuliukas.gif
joooooooooooo ... as irgi supykciau tavo zmonos vietoje.....

Bet ideja gera.

Pajuokabvau smile.gif šikart ji nesupyks . parodžiau jai savo ND. Bet kad nelabai aš jus ten atskitiu. Na nebent tik Bite Maja išsidavė su savo katinėliu...O kitos man paslaptis esat. blush2.gif
Atsakyti
Fantastiski Jusu visu autoportretai 4u.gif 4u.gif 4u.gif neisivaizduoju uz ka balsuot teks, nes viens uz kita saunesni..

as Tupiu Kaime, taip kad greiciausiai autoportretas veluos, jei isvis jis bus sad.gif

nebespeju, atsilieku, net temos sekt nebesugebu.. o gaila, jauciu daug idomaus praleidziu.. ir savo darbu neparo au, ir jusu nespeju pamatyti... doh.gif kiba darbo ieskot laikas kadlaisvo laiko tureciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sekmes dideliausios, nesusalkit... wub.gif
Atsakyti
nu tikrai labai intriguojantys sitie namu darbai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai prasau pakomentuokit mano foto.. juk niekad neismoksiu daryt geras foto, jei nezinosiu ka darau blogai... blush2.gif
o del pswd tai paprasciausiai pasikeiskit ir tarp tu kurie dalyvauja nd daryme pasidalinkit is naujo ir suzinosit ar kazkas is senaiu ji turi ar kaip kazkas rase 'tarp saviskiu isiveise z..' mirksiukas.gif
as jusu tik viena nd macius.. ax.gif sokolaaaadas essen.gif nuo to laiko vis uzsukdavau i sita tema ph34r.gif
Atsakyti
labas vakaras.
nu ir aš noriu atsiųsti savo namų darbą. š.., žinau, bet.. blush2.gif
kam siųsti?
ar geriau čia dėti?

aš nei fotografuoti, nei su PS dar dirbti nemoku, bet kad tarkuojat čia naujokus, kad tik skaito ir nieko nedaro, tai ryžtuosi sutaršymui.. schmoll.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 03 lapkričio 2007 - 17:38
o tai apie koki ten komentara namu darbuose snekate jei ne paslaptis ax.gif ?
Atsakyti