Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 03, 12:26)
jau zinau savo nusikaltimus: pirmoj sakys kad kodel centruoju vaika taip ir jo desine rankyte nukirsta  blush2.gif
o pirma reikia desine puse nukirpti...patingejau ir tiek, nuotraukas ant skubu imeciau nieko nekeitus.

tai kad pirmoj jis necentruotas , netgi beveik "pataiko" į trečdalių taisyklę smile.gif

o antroj siūlyčiau apikirpti kopelėles iš visų puslių ir palikti berniuką jomis įrėmintą.
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif

jetu jetus, kaip senai cia buvua uzsukus doh.gif ax.gif blush2.gif

o nauju veidu kiek bigsmile.gif

visai gera grizti cia, tik beda neturiu daug laiko,kad daznai uzsukti ax.gif

labai smalsu, kaip sekas Califonia_girl, Wysnia, Dejavu ir kt , kuriuos nuo seniau pazistu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 03, 12:39)
na ir ko g dreba tos kinkos? Man abi nuotraukos patinka. Tik vos vos didesnes noretusi pamatyti

kad man didelej erdvej nelabai kas gaunas blush2.gif
Bandau didinti:
user posted image
user posted image

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 03, 12:51)
grazus vaizdai...o kur cia daryta? g.gif

Cia yra Kazakstano stepes. Kacevniko namas (dekoracija paciam zinomiausiam vietines gamybos filmui) ir Illy upe, kuri is ties yra labai zydra.

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 03, 13:21)
Na ką... reik imtis namų darbų šiandien.. o tai baisu su tuo kočėlu gaut į tarpuragį. Bandysiu pafantazuot kažką. Bet jau kad tuščia galvoj... Važiuoju truputį pasivažinėsiu po lietų, gal kokia mintis dėl ND šaus į galvą....

O kaip, su zmona susitaikei? mirksiukas.gif

Beje, o as dar turiu toki pasiulyma del ND slaptazodzio suteikimo blush2.gif
Kadangi mes jau cia visi pasirodem, kas esam, tai gal pries suteikiant slaptazodi, naujas narys turetu uzduoti - parodyti mums savo autoportreta. Jei pazindintis, tai pazindintis, o ir noro sniukstinet pasirodzius nelabai butu ax.gif Ka manot?

Radau siandien 9 budus kaip nuotrauka padaryti j/b (rusiskai). Jei idomu, galiu imest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 03 lapkričio 2007 - 14:33
Opa, pirmoj nuotraukoj vaizdas nerealus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
sveiki,
kas del slaptazodzio,tai,kaip supratau slaptazodi gavo kazkokiais budais tie,kurie buvo nelabai laukiami g.gif tad nelabai cia ir ymanoma isvengti tu "gyvenimu nepatenkintoju",niekur nuo to "savotisko blogio"nepasislepsi.Tik kazkodel galvoju,kad tai gali buti vienas is musu,kuris uzsiregistraves dvejais nickais.bet cia tik mano speliones,ytarimai..O jau ND isradingumas... 4u.gif pritrukau balionu blush2.gif

Opa,nerealiai bigsmile.gif kur cia situos vaizdus radai?O j/b norec paskaitinet,nors ir su rusu ne kas,ale gi cekava baisiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 03 lapkričio 2007 - 14:42
Nesitikėjau tiek daug nuotraukų, galvojau su tuo autoportretu bus vos kelios biggrin.gif Pasirodo nėra bailiai mūsų pykšpokštininkai smile.gif
Atsakyti
sveika Zuvialia 4u.gif

o as ilindus i pirma puslapi, kad ieskau, kad ieskau, kur tie namu darbai, o pasirodo, dabar cia uzslapstinta unsure.gif

tai ka dabar man reikes padaryt, kad gaut slaptazodi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 03, 15:38)
Opa,nerealiai bigsmile.gif kur cia situos vaizdus radai?O j/b norec paskaitinet,nors ir su rusu ne kas,ale gi cekava baisiau...

nu gi, zuvialia, neatidziai skaitai laugh.gif

O tuos budus gal i meila permest geriau? 2 word psl. Galiu aisku ir cia.

Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 11 03, 13:45)
sveika Zuvialia  4u.gif

o as ilindus i pirma puslapi, kad ieskau, kad ieskau, kur tie namu darbai, o pasirodo, dabar cia uzslapstinta  unsure.gif

tai ka dabar man reikes padaryt, kad gaut slaptazodi  g.gif  biggrin.gif

sveika prapuolene! Dabar uz bausme kryziaus keliai taves laukia hihihi.gif bus tau ilgai nesilankyt cool.gif as nerimtai jeigu ka.Pasakok,kaip pas tave studijiniai darbai,koki rezultatai.butu labai ydomu pamatyti rezultatus..
Atsakyti
Sveiki visi,
buvau trumpam pasirodžiusi ir dingau ax.gif Vis įlendu, pasiskaitau ir dingstu. Pastaruoju metu neturiu ko rodyti doh.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 17:00)

wow!!! pritrūkau žodžių thumbup.gif

QUOTE(Opa @ 2007 11 03, 15:26)

šita labai patinka...
Mačiau kalbėjot apie autoportretą - mane matot avatare biggrin.gif

Vakar įsigyjom štatyvą - štai pirmas bandymas blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 03, 13:26)
Cia yra Kazakstano stepes. Kacevniko namas (dekoracija paciam zinomiausiam vietines gamybos filmui) ir Illy upe, kuri is ties yra labai zydra.

blush2.gif tai jau tikrai...ce vis "vienos akies sindromas"kai viena akia cia,kita su mazuoju.ir dar ta,kuri ziuri ce,kartais pasiziuri y verdanti puoda hihihi.gif

noriu ir as ten...

labai didelis aciu : zuvelioke@yahoo.com

Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 03, 14:57)
sveika prapuolene! Dabar uz bausme kryziaus keliai taves laukia hihihi.gif bus tau ilgai nesilankyt cool.gif as nerimtai jeigu ka.Pasakok,kaip pas tave studijiniai darbai,koki rezultatai.butu labai ydomu pamatyti rezultatus..

as pasiruosus nueiti tuos kryziaus kelius sokiai.gif

o darbai po truputi, fotografuoju ir mokausi is klaidu ax.gif mano parase yra keli darbai ideti, reiktu atrinkti ten... siaip isvis reikia normalu puslapi susikurti, bet vis neprieinu prie to doh.gif
paskutinis darbas yra 'Marijos seima'
siaip gal sioje temoj nereiktu diskutuoti apie sias nuotraukas 4u.gif o pasiziureti visada galit 4u.gif

cia mano pupa uoga
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulka: 03 lapkričio 2007 - 15:10