Mano kleckas gavo doanvu "didelio berniuko" dviaukste lova...is dziaugsmo sokinejo ir galva susitrenke. Kartu su bezdzionyte verkia.
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 03, 12:35)
tai kiek suprantu pavyko, tada džiaugiuosi galėjęs padėti.
Na ką... reik imtis namų darbų šiandien.. o tai baisu su tuo kočėlu gaut į tarpuragį. Bandysiu pafantazuot kažką. Bet jau kad tuščia galvoj... Važiuoju truputį pasivažinėsiu po lietų, gal kokia mintis dėl ND šaus į galvą....
[quote=AVEDA,2007 11 03, 13:08]
Mano kleckas gavo doanvu "didelio berniuko" dviaukste lova...is dziaugsmo sokinejo ir galva susitrenke. Kartu su bezdzionyte verkia.
Man antroji patiko, nuotaika, klecko žvilgsnis, spalvos. O dėl kompozicijos manau, kad bus kas pakomentuos, nesijaučiu stiprus šiame reikale.
Man antroji patiko, nuotaika, klecko žvilgsnis, spalvos. O dėl kompozicijos manau, kad bus kas pakomentuos, nesijaučiu stiprus šiame reikale.
O dėl kompozicijos manau, kad bus kas pakomentuos, nesijaučiu stiprus šiame reikale.
jau zinau savo nusikaltimus: pirmoj sakys kad kodel centruoju vaika taip ir jo desine rankyte nukirsta
o pirma reikia desine puse nukirpti...patingejau ir tiek, nuotraukas ant skubu imeciau nieko nekeitus.
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 12:56)
niu ką, su pirmu sniegu visus Vilniuje sninga. nepastebėsim, kaip žemelę sniegas užklos
O pas mus sniego nerasta, vėl lyja
Gal Vilnius visą sniegą susigrobė .
Kažin kas čia daros, kad foto neina įdėti.
Nu gal dabar
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 03, 12:08)
niu kad visai neblogai. tikrai pirmoje nesijaučia centravimo beždžionėlė atsveria todėl tikrai tai ne nuodėmė. o rankytės kad nesimato, tai irgi ne bėda. natūralu viskas labai
antroje kiek per daug erdvės, bet kaip kadruot nesugavoju: ar palikt tik kopetėlių kvadratą (oj ta desiree su savo kvdratais), ar tiesiog viršaus pamažint.
o bruožai vaikutyje laaaabai atpažįstami iš autoportreto
beje, puiki nuotraukų kokybė patalpoje be blykstės
Aveda, man pirma patinka (bruozai isties ND atpazistami ) Uzsigavo, verkia, o bezdzionele taip pasisukus it sakytu "nu, o ko dabar verki????". Lig pati ir butu nuskriaudus berniuka, bet to nepripazintu Ziuriu i nuotrauka ir man atrodo, kad butu labai puiki j&b, padidinus kiek kontrasto.
Del antros - nezinau kaip galima butu kitaip kadruoti.
Edvinai, lasiukai puikiai perteikia nuotaika...
Del antros - nezinau kaip galima butu kitaip kadruoti.
Edvinai, lasiukai puikiai perteikia nuotaika...
Aveda, man pirma patinka (bruozai isties ND atpazistami smile.gif )
o as dar jusu is ND neatsekiau (prisipazink koks tu Nr )
Pabandysiu ta nuotrauka j/b
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 03, 12:31)
o as dar jusu is ND neatsekiau (prisipazink koks tu Nr )
nesunku ir mane atpazinti. mano vaikis irgi i mane panasus
parodyk kaip gausis j&b