Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

manau priklauso nuo fotoaparato gamintojo ar PC ji greitai randa ir supranta bet perkelti i kompa tikrai nereikia jokiu specialiu programu. Va buvau Anglijoje ir uzpildziau abi korteles, pas drauga persikeliau i kompa ir isirasiau i DVD. Maniau, kad gali kilti keblumu ir buvau pasiryzusi pumpuotis kokius nors draiverius is gamintojo puslapio bet neprisireike... mirksiukas.gif
koks fotoaparatas?
Atsakyti
Tik patvirtina, kad nemoku fotografuoti gamtos.

Nu nusisneki, ta paskutine su tiltu, vandeniu j/b man labai ispudinga.
Gal su tais balais net nereikia vertinti autoportretu. Geriau laimes tas kuris sugebes pritaikyti nuotrauka prie nicko. As deja, galiu atspet tik 3 is jusu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 03 lapkričio 2007 - 01:51
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 16:00)
dar viena is vakarykscio darbelio. gaila velgi kad skanuojant dingsta kokybe.

user posted image

Super!!!
Tiesiog zaviuosi visais Tavo darbais!!!

Man labai patiko nuotrauka nr8.(kuri primena 50-uosius), patiko akys taip dramatiskai padazytos wub.gif Siandien pasidaziau panasiai pati(apibreziau ryskiau akis)...sakiau pasifotkinsiu cool.gif Oi velnias, kaip netinka man taip lotuliukas.gif Negalejau patiketi rezultatu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 03 lapkričio 2007 - 06:39
Labas rytas 4u.gif

O kiek graziu darbu prikelta i ND albuma. Ir koks aktyvumas! bigsmile.gif Tik vyrai skyrelio kazkur pasislepe. g.gif

Desiree, man labai labai patinka sitas darbelis su traukinukais. Toks nostalgiskas, labai netgi tinkantis temai didelis-mazas.

O man nesimiega, tiksliau miegotusi, bet vaikai neleidzia, tai pabandysiu ikelti keleta gamtos vaizdu. Niekaip negaliu susidraugaut su technika, tai ikelsiu keleta bandymu jusu teismui... (oi kaip kinkos dreba blush2.gif )

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 03 lapkričio 2007 - 07:58
QUOTE(Sansara @ 2007 11 02, 23:07)
paimi ir kopijuoji per windows explorerį atsidarius fotiko folderį. jau kad neperkelia, tai negali būt.

kai atidarau 'fotoaparato turini' pc man rodo ikoneles (ne pacias foto o kazkokias vienodas gelytes)
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 02, 23:15)
    Ar galėtų kas pagelbėt ir patarti,kaip čia dar va tą nuotraukutę kur matot avatare padaryt,kad nebūtų taip išsitampius  blink.gif 

kai ikeli foto apacioj taves dar karta klausia kokius parametrus norite daryt (ar standartinius 120*140 ar kitokius) tai pazymi 120*78 ar kiek tau ten reik.. 4u.gif
QUOTE(peppi @ 2007 11 03, 02:41)
koks fotoaparatas?

canon eos 400...
help... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 03, 08:57)
kai atidarau 'fotoaparato turini' pc man rodo ikoneles (ne pacias foto o kazkokias vienodas gelytes)

tai ir gerai, nes windows neatpažįsta tiesiai iš kompiuterio RAW failų išplėtimo, ir nupaišo ką nors, o ne rodo nuotraukas kaip esi įpratusi,kai būna jpg formato mirksiukas.gif parsikopijuok į kompiuterį jas. o tada pabandyk su dešiniu klavišu Open with... pasirink Photoshop
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 03, 10:05)
tai ir gerai, nes windows neatpažįsta tiesiai iš kompiuterio RAW failų išplėtimo, ir nupaišo ką nors, o ne rodo nuotraukas kaip esi įpratusi,kai būna jpg formato mirksiukas.gif parsikopijuok į kompiuterį jas. o tada pabandyk su dešiniu klavišu Open with... pasirink Photoshop

nekopina... verysad.gif raso 'format not aviable' doh.gif
Papildyta:
kai buvo fotiko meniu L buvo jpeg ir viskas gerai persikeldavo, dbr padariau raw ir nebepersikeliu, gal reikejo daryt raw+L?
o jei po to PS turi atidaryt tai man automatiskai ir keldavo per PS (pas mane PS5 trial...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 03 lapkričio 2007 - 09:18
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 03, 09:21)
nekopina...  verysad.gif raso 'format not aviable'  doh.gif
Papildyta:
kai buvo fotiko meniu L buvo jpeg ir viskas gerai persikeldavo, dbr padariau raw ir nebepersikeliu, gal reikejo daryt raw+L?
o jei po to PS turi atidaryt tai man automatiskai ir keldavo per PS (pas mane PS5 trial...)

raw+L nieko nepakeistų g.gif
PS 5? tai per sena versija. man atrodo nuo PS CS2 tik pradėjo su RAW tvarkytis, kitaip reikia spec programos RAW tvarkymui. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Žūžū,2007 11 03, 10:21]
nekopina... verysad.gif raso 'format not aviable' doh.gif
Papildyta:

Aš ir turiu Canon EOS 400D ir RAW puikiai persikeliu ir pasikoreguoju su Prie fotiko buvusiom programom.
Prisijungus fotiką prie PC Atsidarau EOS Utility ir persisiunčiu foto, o tada su Digital Photo Professional galima jas pasikoreguoti ir konvertuoti į JPG

Fotike RAW+L rei6kia kad fotikas nuotrauką saugos dviem formatais, t.y. sukurs du failus vieną RAW, o kita JPG.
Ir tada JPG failus puikiai persikelsi, O RAW paprasčiausiai užims kortelės vietą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas0613: 03 lapkričio 2007 - 09:36
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 03, 10:33)
Aš ir turiu Canon EOS 400D ir RAW puikiai persikeliu ir pasikoreguoju su Prie fotiko buvusiom programom. 
Prisijungus fotiką prie PC Atsidarau EOS Utility ir persisiunčiu foto, o tada su Digital Photo Professional galima jas pasikoreguoti ir konvertuoti į JPG

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 03, 06:52)
Labas rytas  4u.gif
O man nesimiega, tiksliau miegotusi, bet vaikai neleidzia, tai pabandysiu ikelti keleta gamtos vaizdu. Niekaip negaliu susidraugaut su technika, tai ikelsiu keleta bandymu jusu teismui... (oi kaip kinkos dreba  blush2.gif )

na ir ko g dreba tos kinkos? Man abi nuotraukos patinka. Tik vos vos didesnes noretusi pamatyti
Atsakyti
Niekaip negaliu susidraugaut su technika, tai ikelsiu keleta bandymu jusu teismui... (oi kaip kinkos dreba blush2.gif )

grazus vaizdai...o kur cia daryta? g.gif
Atsakyti