Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 18:42)
nuotrauka isemiau as, betgi nekikenau. visai rimta buvau smile.gif
Isemiau, nes paziurejus geriau nieko gero joje nemaciau.

Aha, pastebėjau, kad šitos fotkės trūksta verysad.gif Man tai ji labai patiko, gaila, kad išėmei unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 02, 21:50)
bet gi perkelt ir taip turi. nieko ten nustatinėt nereikia  mastau.gif

nzn.. siand pirma kart pabandziau raw ir sh... gaunasi, net nepersikelia i kompa sad.gif
bandau per download.com susirast kokia programa bet ir ten doh.gif
reiks tamsiau plaukus dazyt kita kart.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 02, 19:38)
ikeliau ir as ND  thumbup.gif .Puse dienos ruosiau, bandziau, vaikai zirze, vos net aparato man nenuverte nuo trikojo...bet padaryta nors ir nekokia kokybe.

4u.gif kokybe gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 02, 20:58)
nzn.. siand pirma kart pabandziau raw ir sh... gaunasi, net nepersikelia i kompa sad.gif
bandau per download.com susirast kokia programa bet ir ten  doh.gif
reiks tamsiau plaukus dazyt kita kart..  ax.gif

kaip gali neperkelt į kompą g.gif
paimi ir kopijuoji per windows explorerį atsidarius fotiko folderį. jau kad neperkelia, tai negali būt. gali būt, tik kad neatidaro ir neatpažįsta, jei PS senas.
turbūt esi įpratus, kad kokia programa automatiškai pajungus fotiką ima kopijuot.
pabandyk rankiniu copy/paste būdu perkelti į kompą, o tada RAW failus bandyk atidaryt su PS.
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

Ar galėtų kas pagelbėt ir patarti,kaip čia dar va tą nuotraukutę kur matot avatare padaryt,kad nebūtų taip išsitampius blink.gif
Aš ją čia Microsofte jau mažinau 120-768 unsure.gif( kur "Custom width -height")

smile.gif
Dar atrodau tokia pikta ištampyta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 02 lapkričio 2007 - 22:16
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 02, 22:15)
Labas vakaras  smile.gif

Ar galėtų kas pagelbėt ir patarti,kaip čia dar va tą nuotraukutę kur matot avatare padaryt,kad nebūtų taip išsitampius  blink.gif 
    Aš ją čia Microsofte jau mažinau 120-768  unsure.gif( kur "Custom width -height")

o per kompą žiūrint normali nuotrauka sumažinta? g.gif
šiaip reik keist tik vieną parametrą width arba height, kitas pats atitinkamai prisiderina. pažiūrėk kokie reikalavimai keliami avatarams, gal yra nurodytas maksimalus aukštis ar plotis, o tu jį viršijai g.gif
Papildyta:
dydis turi būt 120x140 pikselių maksimum, tai ir pažiūrėk, kad abi kraštinės tilptų į šiuos parametrus mirksiukas.gif
120x768 yra smarkiai viršytas aukštis
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 02, 21:22)
o per kompą žiūrint normali nuotrauka sumažinta?  g.gif
šiaip reik keist tik vieną parametrą width arba height, kitas pats atitinkamai prisiderina. pažiūrėk kokie reikalavimai keliami avatarams, gal yra nurodytas maksimalus aukštis ar plotis, o tu jį viršijai  g.gif

Kai Microsofte sumažinu tai normaliai atrodo smile.gif O čia logotipas negali būti didesnis nei 120 * 140 taškų dydžio ....Bet atrodo tinkamą dydį padarau wink.gif

Einu pabandysiu dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 02 lapkričio 2007 - 22:32
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 11 02, 22:30)
Kai Microsofte sumažinu tai normaliai atrodo  smile.gif O čia logotipas negali būti didesnis nei 120 * 140 taškų dydžio ....Bet atrodo tinkamą dydį padarau  wink.gif

Einu pabandysiu dar  biggrin.gif

pati rašei,kad tavo dydis 120x768 mirksiukas.gif nesvarbu, kad plotis 120 gerai, jei aukštis 768 per daug, tave bandys "sutalpint" į 140 tam numatytus pikselius, taigi todėl ir suspaudžia ir "papiktina" mirksiukas.gif
Atsakyti
as tuoj i pelkinyka keliausiu su nuotraukom, kuriom didziavausi.
Liudna, bet nesistebiu.. Tik patvirtina, kad nemoku fotografuoti gamtos.
Atsakyti
Siaubas, sveciu turiu, o be jusu negaliu doh.gif wub.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 15:29)
dziugu, kad isrinkta tema patinka smile.gif
man tai net ir balsuoti nesinores. visos nuotraukos ypatingos. nezinau ar issirinksiu 5 labiausiai patinkancias. Nebent atiduosiu tik 1 balsa labiausiai istrigusiai smile.gif

Skaitai mano mintis drinks_cheers.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 11 02, 16:24)
ėėė. taisyklė tarsi susikūrė pati dėl passw.  mirksiukas.gif
imam taip:

gis sakiau, kad plunksnos sese biggrin.gif as uz 4u.gif
Atsakyti
Na, nors imk, ir prie kiekvienos ND nuotraukos sakyk "ooo, kaip fainai" bigsmile.gif Nekomentuosiu šį kartą kiekvienos atskirai, visos man patinka, žavi savo įdėjom, fantazija ax.gif Tiesiog labai viskas gražu, gerai atlikta, man tik pasvajot iki tokios technikos ar sumanymų... Ir labai malonu susipažinti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 03 lapkričio 2007 - 00:14
o as sian padariau turbut pacia blogiausia klaida, kuri gali atsitikti fotografams - nepasiemiau fotiko parkovejo doh.gif Nu jau taip gaila buvo - aisku, issikrove kai sviesa buvo graziausia ir vaizdu buvo, aj doh.gif

kazkam cia RAW failu i PC neperkelineja - galiu pasakyt tik, kad man irgi. mANAU, KAd perkelti vis delto imanoma rankiniu budu, o kad butu paprasciau automatiskai ir kad dar juos paskui atidarytu, reikia specialios programos, bent jau mums taip per Nikon kurselius paaiskino mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 03 lapkričio 2007 - 00:41