Ačiū už įleidimą į ND. Na visos foto tikrai labai fainios. Dabar suku galvą kaip čia save pateikt. Man sudėtingiau,nes mano veido antspaudą matot avatare, intrigos jau nebebus. Sakau žmonai įdėsiu seniau kažkada darytą autoportretą, bet kai ji jį pamatė, sako, nu ne - toks susivėlęs (ten mudu su sūnum ištikrųjų ryte pakilę su rytinėm šukuosenom) ir dar su tokiais negražiais marškinėliais, nedaryk man gėdos . Taigi teks pasukti galvą, jei nespėsiu, tikiuosi nesupyksit.
QUOTE(Degutė @ 2007 11 02, 16:50)
Taigi komentaruose yra "autorė" , be to rašo "aš pati..."
va nuo to ir suabejojau,o iki tol galvojau kad vyras labai atsiprasau autores
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 02, 18:10)
O tai čia tavo autoportretas?
gaila bet ne....
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 18:00)
wow labai patinka, tokia su mintim, su istorija
Papildyta:
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 11 02, 19:46)
Ačiū už įleidimą į ND. Na visos foto tikrai labai fainios. Dabar suku galvą kaip čia save pateikt. Man sudėtingiau,nes mano veido antspaudą matot avatare, intrigos jau nebebus. Sakau žmonai įdėsiu seniau kažkada darytą autoportretą, bet kai ji jį pamatė, sako, nu ne - toks susivėlęs (ten mudu su sūnum ištikrųjų ryte pakilę su rytinėm šukuosenom) ir dar su tokiais negražiais marškinėliais, nedaryk man gėdos . Taigi teks pasukti galvą, jei nespėsiu, tikiuosi nesupyksit.
negalima, ND dalyvauja darbai, daryti nuo paskelbtos temos laiko senienos nepriimams
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 11 02, 19:30)
zuvialia, busi susipainiojusi del 19 nr.
o as tavo avaracika issididinau, kad surasciau kuri ten tu
Papildyta:
o kur dingo is ND ta foto, kur kikena
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 02, 17:09)
o kur dingo is ND ta foto, kur kikena
nuotrauka isemiau as, betgi nekikenau. visai rimta buvau
Isemiau, nes paziurejus geriau nieko gero joje nemaciau.
Sveiki visi! Linkejimai is Bulgarijos. Greiciau noriu namo. Imt fotika i rankas ir jungtis vel prie jusu. Jau nagai niezti
Perziurejau namu darbus. Nuostabus darbai. Smagu matyti sitiek nuostabiu autoportretu. Malonu susipazinti Prisijungsiu ir as su savo auto, tik tai bus jau matyt pasibaigus namu darbams.
Perziurejau namu darbus. Nuostabus darbai. Smagu matyti sitiek nuostabiu autoportretu. Malonu susipazinti Prisijungsiu ir as su savo auto, tik tai bus jau matyt pasibaigus namu darbams.
gelbekit!!! pabandziau fotografuot RAW formatu ir nebemoku perkelt i pc ka daryt? ar kur parametrus keist?
Smagu, kad apsireiške sillwio , man kažkaip čia jo trūksta
Desiree nuostabūs tavo darbai Ypač paskutinis su traukiniu ir berniuku
Daugiau neatsimenu, ką norėjau pakomentuoti, nes galva nelabai veikia Iš pradžių sirgo mano mažiukė, o po to prisijungiau ir aš Dabar jau abi sveikstame, o aš stengiuosi neapleisti jūsų skyrelio ir namų darbų. Autoportreto kepimą dar pasunkino ant lūpos per naktį išokusi pūslelinė, bet su PS su ja susidorojau ir dabar jaučiuosi atlikusi didžiulį darbą
Desiree nuostabūs tavo darbai Ypač paskutinis su traukiniu ir berniuku
Daugiau neatsimenu, ką norėjau pakomentuoti, nes galva nelabai veikia Iš pradžių sirgo mano mažiukė, o po to prisijungiau ir aš Dabar jau abi sveikstame, o aš stengiuosi neapleisti jūsų skyrelio ir namų darbų. Autoportreto kepimą dar pasunkino ant lūpos per naktį išokusi pūslelinė, bet su PS su ja susidorojau ir dabar jaučiuosi atlikusi didžiulį darbą
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 02, 19:24)
gelbekit!!! pabandziau fotografuot RAW formatu ir nebemoku perkelt i pc ka daryt? ar kur parametrus keist?
Zuzu,yra programa kur RAW formato foto atidarineja,jei jos neturi tai turbut jau nesukelsi i PC
QUOTE(gus @ 2007 11 02, 21:17)
Zuzu,yra programa kur RAW formato foto atidarineja,jei jos neturi tai turbut jau nesukelsi i PC
ta prasme PS nesukelia o kas ten per programa?
ikeliau ir as ND .Puse dienos ruosiau, bandziau, vaikai zirze, vos net aparato man nenuverte nuo trikojo...bet padaryta nors ir nekokia kokybe.
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 02, 20:25)
ta prasme PS nesukelia o kas ten per programa?
turejo but prie tavo fotiko kai pirkai toks diskas,nors prie maniskio nebuvo,arba bridge programa,nors reikia laukt wyshnios as tokia zinove
QUOTE(Žūžū @ 2007 11 02, 19:24)
bet gi perkelt ir taip turi. nieko ten nustatinėt nereikia