Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 16:00)
dar viena is vakarykscio darbelio. gaila velgi kad skanuojant dingsta kokybe.

eina sau, kaip faina thumbup.gif nu labai labai.

QUOTE(Sansara @ 2007 11 02, 16:13)
gal jau ir Edvinas nusipelnė slaptažodžio.  4u.gif
sąžiningai mokosi, deda nuotraukas ir dažnai, pradines temas perskaitė ir bent kasdien pasirodo lotuliukas.gif daugelis mūsų narių seniau kur dalyvavo ND, išlindo tik dėl passw ir vėl nunyko prisižadėję aktyviai dalyvaut, bet....  doh.gif

jei įdės autoportretą, tai galim duot lotuliukas.gif

QUOTE(peppi @ 2007 11 02, 16:28)
tai tada ir neprisipazistam namu darbuose bigsmile.gif  biggrin.gif  lai intriga islieka biggrin.gif

a tu nori, kad aš numirčiau iš smalsumo taip ir nesužinojus, kas yra Nr. 19 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 02, 16:32)
a tu nori, kad aš numirčiau iš smalsumo taip ir nesužinojus, kas yra Nr. 19  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif

bet kiek daug darbeliu...perziurejau senesnius, labai patiko tema - emocijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 02 lapkričio 2007 - 16:40
QUOTE(peppi @ 2007 11 02, 17:31)
Edvinai, nuogos moters siluetas ax.gif ?

Visai šalta, daugiau mėginančų atspėti nebus?
Atsakyti
Edvinai, man su Milo venera, ta kur be rankų skulptūra žymi. doh.gif
Atsakyti
Vienu žodžiu asociacijos panašios, mums pasirodė šokantis žmogus, o ištikrųjų kas daugiau nebekankinsiu. Tai buvo nufotografuotas vanduo bėgantis iš čiaupo blush2.gif .
Atsakyti
dabar jus man pasakykit,kas 24nr yra:vyras ar moteris?as galvojau kad cia vienintele vyro nuotrauka,autoportretas blush2.gif man siandien sunkiai su regejimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 02, 15:32)
a tu nori, kad aš numirčiau iš smalsumo taip ir nesužinojus, kas yra Nr. 19  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ar nebus silta,jei pazesi y viena avatarcika?Man ta fotografija kazkuo panasi y vieno dalyvio avatarcika wink.gif

tas dalyvi neraudonuokite,nes galbut ten ir ne jus.man tik pamacius ta fotografija iskart pries akis pasirodete jus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 02, 16:48)
dabar jus man pasakykit,kas 24nr yra:vyras ar moteris?as galvojau kad cia vienintele vyro nuotrauka,autoportretas blush2.gif man siandien sunkiai su regejimu doh.gif

Taigi komentaruose yra "autorė" tongue.gif , be to rašo "aš pati..." hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 02, 15:48)

gus,mazu maziausiai ten matau vyra.. bigsmile.gif nuostabiu bruozu moteris 4u.gif jei nuosekliai ziurejai visas fotografija puikiai matosi bruozai is arciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 02, 16:50)
ar nebus silta,jei pazesi y viena avatarcika?Man ta fotografija kazkuo panasi y vieno dalyvio avatarcika wink.gif

nematau g.gif . iš vieno avataro atpažinau visai kitą dalyvį doh.gif
Atsakyti
bet tai dziugu, kad sitaip aktyviai dalyvaujama ND tiek fotografavime, tiek nuotrauku aptarime!!!

Del traukinuku notraukos: abi nuotraukos tai isdidintos detales. Toje su traukiniu desineje buvo vaikutis, bet visai veida nusukes ir nesiziurejo. Bernuzelio nuotraukoje buvo ir tetukas, bet labai negraziai nukirtau galva, tai teko vel didinti. Bet abi kartu man visai ziurisi. Mastau atsispausdinti didesne ir isireminti smile.gif
Atsakyti
zuvialia, busi susipainiojusi del 19 nr. biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti