[quote=bite maja,2007 11 02, 16:40]
o tai gal ir nebalsuojam aš ir nežinau, kaip reiks apsispręst.
[quote=Sansara,2007 11 02, 16:41]
mano mintis skaitai... kaip tik parašiau vienam komentare, kad neužteks man tų 5 balsų, net 10 vargų ar užtektų
Tai gal ir gerai, kad neturiu ND slaptažodžio, tai ne tik kūrybinės kančios ištiktų, bet dar ir balsavimo .
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 16:00)
dar viena is vakarykscio darbelio. gaila velgi kad skanuojant dingsta kokybe.
patiko! matau tarp ju rysi, noretusi to didziojo traukinio kazkiek daugiau fokuse bet ir taip matosi. Gal turi dar kelias is tos pacios temos? butu serija...
megstu serijas...
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 01, 19:01)
negaliu, jau zveries komentaras ND kaip pralinksmino toks labai su fotografija
O tai čia tavo autoportretas?
Sveiki,
Matau,kad tema visus suintrigavo.Labai smagu,kad visi [turbut tiksliau visos] taip uzsidege..Desiree saunuole!Seniai nevire toks azartas pas mus ND.As tai panasiai,kaip Bite,man savo portreta det tai kazkas tokio,per ka turiu stipriai perlipt.Uztat ir photoshopinaus ilgai,kol isgavau mazdaug apytiksliai tai,ko norejau.Ale,kaip ir bitela,drebanciom rankom dejau.ne man sita drasa
nerealu...
pasakok,ar ce is vienos fotografijos,ar is dvieju sitas grozis.Mane labai labai veza ir tas traukinukas ir mintis labai super.
as uz tai,kad pasigrozetume be balu niekaip nerandu,kaip sutalpint tuos 5 balus ten..
Matau,kad tema visus suintrigavo.Labai smagu,kad visi [turbut tiksliau visos] taip uzsidege..Desiree saunuole!Seniai nevire toks azartas pas mus ND.As tai panasiai,kaip Bite,man savo portreta det tai kazkas tokio,per ka turiu stipriai perlipt.Uztat ir photoshopinaus ilgai,kol isgavau mazdaug apytiksliai tai,ko norejau.Ale,kaip ir bitela,drebanciom rankom dejau.ne man sita drasa
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 15:00)
nerealu...
pasakok,ar ce is vienos fotografijos,ar is dvieju sitas grozis.Mane labai labai veza ir tas traukinukas ir mintis labai super.
as uz tai,kad pasigrozetume be balu niekaip nerandu,kaip sutalpint tuos 5 balus ten..
ėėė. taisyklė tarsi susikūrė pati dėl passw.
imam taip:
vienas iš pastovių narių pasiūlo kam nors jau duoti slaptažodį ir jei dar pvz 3 nariai sutinka, persiunčiam
tikrai visi matom ir įsidėmim, kas dalyvauja pokalbiuose, deda nuotraukas, bando klausinėt ir mokytis. o jei žmogus per kelias sav posto neparašo, visi ir pamiršta... todėl toks bus kaip filtas jei keli sutars, kad pakankamas dalyvavimo aktyvumas, kelias atviras.
o pastovūs kriterijai: 3 nuotraukos, 1 ND, 5 komentarai manau nieko neduos. žmogus tik tam kartui ir patalpins viską, kad reitingą surinkt
imam taip:
vienas iš pastovių narių pasiūlo kam nors jau duoti slaptažodį ir jei dar pvz 3 nariai sutinka, persiunčiam
tikrai visi matom ir įsidėmim, kas dalyvauja pokalbiuose, deda nuotraukas, bando klausinėt ir mokytis. o jei žmogus per kelias sav posto neparašo, visi ir pamiršta... todėl toks bus kaip filtas jei keli sutars, kad pakankamas dalyvavimo aktyvumas, kelias atviras.
o pastovūs kriterijai: 3 nuotraukos, 1 ND, 5 komentarai manau nieko neduos. žmogus tik tam kartui ir patalpins viską, kad reitingą surinkt
QUOTE(bite maja @ 2007 11 02, 14:53)
nu ir paskutinę dar žinai
cia su ta paskutine ir yra nu dar del zuviales abejoju,jos tie komentarai suintrigavo
QUOTE(bite maja @ 2007 11 02, 15:40)
o tai gal ir nebalsuojam aš ir nežinau, kaip reiks apsispręst.
gal nebalsuojam,nes tikrai visi portretai superiniai,visi lb gerai atlikti,gal as ryt irgi perlipsiu per save,tai idesiu i ND,o jei neiseis,tai viesai ninini
del Edvino tai nepriestarauju,tegul zmogus pazindinasi su mumis (cia del ND)
Desiree,as jau nustojau komentuot tavo foto,nes neturiu ka pasakyt,zodziu truksta,zaviuosi tavo darbais