Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

[quote=bite maja,2007 11 02, 16:40]
o tai gal ir nebalsuojam ax.gif aš ir nežinau, kaip reiks apsispręst.

[quote=Sansara,2007 11 02, 16:41]
mano mintis skaitai... kaip tik parašiau vienam komentare, kad neužteks man tų 5 balsų, net 10 vargų ar užtektų biggrin.gif

Tai gal ir gerai, kad neturiu ND slaptažodžio, tai ne tik kūrybinės kančios ištiktų, bet dar ir balsavimo g.gif .
Atsakyti
dar viena is vakarykscio darbelio. gaila velgi kad skanuojant dingsta kokybe.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 16:00)

patiko! matau tarp ju rysi, noretusi to didziojo traukinio kazkiek daugiau fokuse bet ir taip matosi. Gal turi dar kelias is tos pacios temos? butu serija...

megstu serijas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 01, 19:01)
negaliu, jau zveries komentaras ND kaip pralinksmino smile.gif toks labai su fotografija lotuliukas.gif

O tai čia tavo autoportretas?
Atsakyti
gal jau ir Edvinas nusipelnė slaptažodžio. 4u.gif
sąžiningai mokosi, deda nuotraukas ir dažnai, pradines temas perskaitė ir bent kasdien pasirodo lotuliukas.gif daugelis mūsų narių seniau kur dalyvavo ND, išlindo tik dėl passw ir vėl nunyko prisižadėję aktyviai dalyvaut, bet.... doh.gif
Atsakyti
Leiskit Edvinui i musu zavingas mergaites akis paganyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Matau,kad tema visus suintrigavo.Labai smagu,kad visi [turbut tiksliau visos] taip uzsidege..Desiree saunuole!Seniai nevire toks azartas pas mus ND.As tai panasiai,kaip Bite,man savo portreta det tai kazkas tokio,per ka turiu stipriai perlipt.Uztat ir photoshopinaus ilgai,kol isgavau mazdaug apytiksliai tai,ko norejau.Ale,kaip ir bitela,drebanciom rankom dejau.ne man sita drasa ax.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 15:00)

user posted image

nerealu...
pasakok,ar ce is vienos fotografijos,ar is dvieju sitas grozis.Mane labai labai veza ir tas traukinukas ir mintis labai super.

as uz tai,kad pasigrozetume be balu 4u.gif niekaip nerandu,kaip sutalpint tuos 5 balus ten..
Atsakyti
ėėė. taisyklė tarsi susikūrė pati dėl passw. mirksiukas.gif
imam taip:
vienas iš pastovių narių pasiūlo kam nors jau duoti slaptažodį ir jei dar pvz 3 nariai sutinka, persiunčiam mirksiukas.gif
tikrai visi matom ir įsidėmim, kas dalyvauja pokalbiuose, deda nuotraukas, bando klausinėt ir mokytis. o jei žmogus per kelias sav posto neparašo, visi ir pamiršta... todėl toks bus kaip filtas g.gif jei keli sutars, kad pakankamas dalyvavimo aktyvumas, kelias atviras.
o pastovūs kriterijai: 3 nuotraukos, 1 ND, 5 komentarai manau nieko neduos. žmogus tik tam kartui ir patalpins viską, kad reitingą surinkt blush2.gif
Atsakyti
tai tada ir neprisipazistam namu darbuose bigsmile.gif biggrin.gif lai intriga islieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 02, 14:53)
nu ir paskutinę dar žinai  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif cia su ta paskutine ir yra biggrin.gif nu dar del zuviales abejoju,jos tie komentarai suintrigavo g.gif
QUOTE(bite maja @ 2007 11 02, 15:40)
o tai gal ir nebalsuojam  ax.gif aš ir nežinau, kaip reiks apsispręst.

drinks_cheers.gif gal nebalsuojam,nes tikrai visi portretai superiniai,visi lb gerai atlikti,gal as ryt irgi perlipsiu per save,tai idesiu i ND,o jei neiseis,tai viesai ninini nail.gif biggrin.gif
del Edvino tai nepriestarauju,tegul zmogus pazindinasi su mumis biggrin.gif (cia del ND)
Desiree,as jau nustojau komentuot tavo foto,nes neturiu ka pasakyt,zodziu truksta,zaviuosi tavo darbais wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 02 lapkričio 2007 - 16:33
Noriu įdėti vieną žmonos darytą foto (gal kai kas bus ją trumpai kai kur kitur matęs), smalsu būtų sužinoti ar jums taip pat kils tokios asociacijos kaip ir mums. Dėl šviesesnės foto galiu iš kart pasakyti, pašviesinus - tos asociacijos nebelieka.user posted image
Atsakyti
Edvinai, nuogos moters siluetas ax.gif ?
Atsakyti