Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(gus @ 2007 11 02, 13:19)
g.gif as nesupratau blush2.gif as tikrai nesniukstineju,bet man per sunkus sitie ND blush2.gif

netaikiau niekam asmeniskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 14:36)
netaikiau niekam asmeniskai smile.gif

as toks zmogus,visada sau viska prisitaikau ax.gif skaiciau kokia desimt kartu ka norejai tuo postu pasakyt,dabar jau daejo kaip zirafai per ilga kakla doh.gif atsiprasau,kad per anksti issiziojau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 02, 14:17)
ND tema nuostabi, nuostabios nuotraukos, gražūs žmonės mane supa internetinėje erdvėje wub.gif

visu šimtu sutinku drinks_cheers.gif ir visos tokios išradingos thumbup.gif

QUOTE(gus @ 2007 11 02, 14:19)
g.gif as nesupratau blush2.gif as tikrai nesniukstineju,bet man per sunkus sitie ND blush2.gif

Bite maja bigsmile.gif ka tik  maciau tave assa.gif zinai galvoju kad daug pas mus panasumu hihihi.gif vardas,plaukai,akys rolleyes.gif nedrebek,gera ta su katinu thumbup.gif

man ir sunki tema. jau rašiau, kad autoportretas yra terra incognita biggrin.gif ir demonstruoti jį viešai blink.gif tai jau iš viso virš mano galimybių yra doh.gif

ta antrąją nuotrauką tik šiaip įmečiau. sprendžiant iš fokuso, tai kaco portretas, o aš ten tik tarp kitko biggrin.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 11 02, 14:27)
O as ziuriu ziuriu ND... Fainai. Plius kad patcios(ys) save fotkinat. Bandziau atspet kur kuri... kai ka atpazystu, kitas speju, nu bet ta kur kviecia kavos, nu visiskai nezinau, kuri galetu tai buti mastau.gif

mane labiausiai intriguoja 19 nuotrauka. nu kieno gi ten? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 02, 14:48)

as tik 2 zinau,tai mane visos intriguoja ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 02, 14:53)
as tik 2 zinau,tai mane visos intriguoja ax.gif  biggrin.gif

nu ir paskutinę dar žinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 02, 16:48)

zinau tongue.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Gera temike ND Desiree sugalvojai drinks_cheers.gif

As, jei nepasiseks, tai bandymus cia idesiu - pazindintis, tai pazindintis biggrin.gif

Lekiu i oro uosta, sese su savo lelium pasisveciuot atvyksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 02, 14:09)
Gera temike ND Desiree sugalvojai drinks_cheers.gif

dziugu, kad isrinkta tema patinka smile.gif
man tai net ir balsuoti nesinores. visos nuotraukos ypatingos. nezinau ar issirinksiu 5 labiausiai patinkancias. Nebent atiduosiu tik 1 balsa labiausiai istrigusiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 15:29)
man tai net ir balsuoti nesinores. visos nuotraukos ypatingos. nezinau ar issirinksiu 5 labiausiai patinkancias. Nebent atiduosiu tik 1 balsa labiausiai istrigusiai smile.gif

o tai gal ir nebalsuojam ax.gif aš ir nežinau, kaip reiks apsispręst.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 15:29)

mano mintis skaitai... kaip tik parašiau vienam komentare, kad neužteks man tų 5 balsų, net 10 vargų ar užtektų biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif jei ir kiti moksliukai nenores balsuoti, teliks nubalsuoti del temos smile.gif
Atsakyti
o as jau turiu favoritus smile.gif tiesiog yra tokios, kurios kabina ir norisi ziureti vel ir vel...o jei veliau atsiras daugiau nuotrauku tai tik idomiau smile.gif
Atsakyti