Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 30, 15:05)

Del Stebukles pastabos unsure.gif  Na kartais neprasau kritikos, nes pati matau, kad nieko gero g.gif Gal reiktu ir nelabai pavykusias nuotraukas det - kartu aptartume, kas blogai unsure.gif

as norejau pasakyt, kad norisi matyt kas nuotraukai daryta, kaip ji atrode pradinej stadijoj ir t.t.
Nestiekurie ideda netvarkytas foto, atrodo kad visiskai nieko nemoka, o tie kurie ideda sutvarkytas ir pacias geriausias nuotraukas, atrodo ohoho, jau ner kur ir mokintis tongue.gif todel norisi kas kur kaip ir kodel.
Bet cia tik mano nuomone. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 30, 13:33)
tikriausiai siuzetas, nors nezinau... turetu buti super nuostabi reportazine, kad patiktu ir tokio suzeto..

As taip pat viena panasaus siuzeto is senu laiku turiu... Dabar ji man nebepatinka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 13:34)
as norejau pasakyt, kad norisi matyt kas nuotraukai daryta, kaip ji atrode pradinej stadijoj ir t.t.
Nestiekurie ideda netvarkytas foto, atrodo kad visiskai nieko nemoka, o tie kurie ideda sutvarkytas ir pacias geriausias nuotraukas, atrodo ohoho, jau ner kur ir mokintis tongue.gif todel norisi kas kur kaip ir kodel.

Gal tada reiktu bandyti ta pries ir po g.gif bendrai o ka tada daryt su nuotraukom, kur nieko nedarai, tik kepri ir sarpini? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 30 spalio 2007 - 13:38
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 30, 15:37)

Gal tada reiktu bandyti ta pries ir po g.gif bendrai o ka tada daryt su nuotraukom, kur nieko nedarai, tik kepri ir sarpini? unsure.gif

fainai butu.
o ir kirpimas daug ka daro. gali pvz. tik zmogui ausi nukirpt, o gali ir visa skalpa tongue.gif nu, zinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 14:34)

Labai sauni mintis. Butent tap ir atrodo is tikruju...
Atsakyti
Sapokliaka, galima ir as pora variaciju padarysiu tavosios ax.gif ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 14:43)
Sapokliaka, galima ir as pora variaciju padarysiu tavosios ax.gif ? bigsmile.gif

padaryk - labai idomu ax.gif , tik jei nesunku, tai isimk paskui (vakare, tarkim) nuotrauka. Nelabai noriu, kad "nukeliautu" kur nereikia.... ax.gif

Drumbacele, ir tu, jei nesunku, isimk veliau, ok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 30 spalio 2007 - 13:48
ok, isimsiu mirksiukas.gif
galima nors dabar, idedu, pazvengiam, isimu biggrin.gif
antique greyscale
user posted image

spalvota, spalvos pastumdytos bet realiai nelabai matau nes diena mano kambaryje per sveisu, kogero is to entuziazmo kai kur isdeginau smile.gif
user posted image
man dar juokingiau atrodo kai pirstukas statmenas kadre biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 12:34)

as savo nuotraukas labai stipriai apdirbinejau iki kol pakeiciau fotoaparata. Dabar kartais pakerpu, bet labai retai. Labai daznai verciu i j&b, nors pradedu ir su spalvom draugauti, o sumazinus uzdedu sharp. Jos nelaba skiriasi nuo pradines stadijos.

O mokintis ko yra visiems. As tarkim asmeniskai labai daug ismokau is Bites Majos pasiulytu nuotraukos tvarkymo, noreciau is fotografuojanciu gamta pasimokinti - bet kad ir kiek besimokinciau, manes ta sritis netraukia ir tiek, pasimokinu ir is fotografuojanciu portretus. Visada yra ka mokintis, nesvarbu ka ir kiek sugebi..
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 12:52)
man dar juokingiau atrodo biggrin.gif

o as sedziu ir nesusigaudau, kas sioje nuotraukoje yra juokinga...
Atsakyti
man tai visada naturaliai norisi sypsotis ziurint i vaikus, kurie dar nesukaustyti visuomenes skiepyjamu etiketo taisykliu ir elgiasi spontaniskai, kaip tuo momentu atrodo teisinga... smile.gif
stai sioje nuotraukoje vaikui panizo kazkas nosyteje, eme ir susitvarke o mama pagavo biggrin.gif
tas man ir juokinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 13:07)
man tai visada naturaliai norisi sypsotis ziurint i vaikus, kurie dar nesukaustyti visuomenes skiepyjamu etiketo taisykliu ir elgiasi spontaniskai, kaip tuo momentu atrodo teisinga... smile.gif
stai sioje nuotraukoje vaikui panizo kazkas nosyteje, eme ir susitvarke o mama pagavo biggrin.gif
tas man ir juokinga mirksiukas.gif

o as visada galvoju apie tai, ar man patiktu tureti tokia savo nuotrauka. Siuo atveju ne.

Sapokliak atsiprasau ax.gif nenoriu izeisti komentarais. Juolab, visiems patinka skirtingos nuotraukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 30, 15:07)

drinks_cheers.gif Sitoj vietoj sutinku... Vaikai elgiasi naturaliai.... Ir kai pagalvoji, o kas cia tokio blogo, kai normaliai net nesnekantis vaikas krapsto nosi? smile.gif
Siuzetas man irgi kelia sypsena... bigsmile.gif

As esu pries vaikus su alaus buteliais, cigaretem ir t.t.

Sutinku, kad nuotrauka techniskai turi trukumu (ir visa begalybe, nes as tik mokausi, o su PS moku tik apkirpti blush2.gif blush2.gif )... Desiree, o jei nuotrauka nevercia nusisypsoti, tai kokios tau mintys kyla? Graudu, slykstu, ar jokiu? ax.gif Siaip idomu...
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 10 30, 15:14)
o as visada galvoju apie tai, ar man patiktu tureti tokia savo nuotrauka. Siuo atveju ne.

Sapokliak atsiprasau  ax.gif nenoriu izeisti komentarais. Juolab, visiems patinka skirtingos nuotraukos smile.gif

Tikrai neizeidi 4u.gif Mes gi diskutuojam wink.gif Zinoma, kad kiekvienam kitaip atrodo...
Savo dabar (kai man arti 30) tokios nuotruakos nenoreciau tureti... lotuliukas.gif Vaikystes - kodel gi ne.. .Ir turiu, man atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 30 spalio 2007 - 14:20
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 14:34)

aš taip ir manau, kad jei deda netvarkytas nuotraukas, tai ir nemoka tvarkyt (išimčių, aišku, yra) ir nedaro savo nuotraukų atrankos.

o šiaip tai nesupratau, gerai jei deda bileką, ar gerai, jei deda atrinktas ir sutvarkytas nuotraukas mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 30, 14:37)

šiaip aš ir visai nieko prieš tokį eksperimentą mirksiukas.gif vieną jau pati rodžiau hihihi.gif
Atsakyti