Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 02, 04:32)
kazkaip liudna...susipykau su zmona....sventem kartu su draugais ir pradej o pavyduliaut....
reik keist avatara, perdaug linksmas as cia sad.gif

Žvėrie, neliūdėk, gi susitaikysit mirksiukas.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 09:26)
O as ateinu su savo naktiniu bandymu rezultatu. Esu ganetinai patenkinta sia nuotrauka. Gaila tik kad skanavimo metu prarado savo sarma... Atspausdinta daug geriau ziurisi.

Šaunuolė good.gif man tai laaabai gražiai žiūrisi thumbup.gif tik kokie ten plemai viršutinėje foto dalyje mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 02 lapkričio 2007 - 09:22
QUOTE(*Nendria* @ 2007 11 02, 08:22)
tik kokie ten plemai viršutinėje foto dalyje mastau.gif

ten lapai krenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 01, 15:24)
Tiesa, nepakomentavai niekeno nuotrauku, nes mazius  doh.gif jau tipo vaiksto zuikis drasuolis doh.gif  guza issistatem doh.gif Zodziu biski laiko trukumas biggrin.gif

Wyshnia, jei turesi minutele, gal galesi pasidalint ta j/b programele? (sniege.p@gmail.com)
Ir sveikinimai zuikiui drasuoliui. Toks pats ir pas mane, tik kol kas isikabines i pirstuka zingsniuoja, o pamirses ir pats jau pora zingsneliu padaro.

QUOTE(bite maja @ 2007 11 01, 15:54)
šiek tiek vasaros  4u.gif lyg ir nerodžiau šitų  blush2.gif
prašyčiau tik atvirai, jei nieko gero, tai nieko gero.

Bitemaja, man 2 labai patiko. Pirma irgi labai faina, gal kiek tamsoka...

ZverieKLP, klaupk ant keliu su gelem unsure.gif

O as tapau neistikimybes liudininke. Fe, taip negera ant sirdies. verysad.gif

Desiree, cia juosta? Man tai labai graziai ziurisi. Beje, tie lapai is tiesu kaip plemai atrodo. Dek i sm konkursa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 02 lapkričio 2007 - 09:51
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 10:26)
Laba,

gera uzsukti i namu darbus... Visos nuotraukos tokios kokbiskos, ypatingos.Faina!!!! Kilo mintis - visos esat labai fotogeniskos - organizuojam grandmyta, kurio metu fotografuosim vieni kitus smile.gif
O as ateinu su savo naktiniu bandymu rezultatu. Esu ganetinai patenkinta sia nuotrauka. Gaila tik kad skanavimo metu prarado savo sarma... Atspausdinta daug geriau ziurisi.

user posted image

Desiree i LT planuoji bigsmile.gif

ZverisKLP, jei pavydi, reiskias rupi tu jai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 02, 09:03)
Desiree i LT planuoji bigsmile.gif

jau suplanavom smile.gif pirmos 2 gruodzio savaites

gal isties atrodo krentantys lapai it plemai - bet cia juostele. Ir nenoriu nieko apdirbineti kompiuteriu. Man grazu taip kaip yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 lapkričio 2007 - 10:21
Desiree - bigsmile.gif jei jau skanuota taip atrodo, tai tik isivaizduoju originala bigsmile.gif kas ten minejo, kad tik su portretais draugauja? hihihi.gif
Opa doh.gif gal vakarop, nes dabar prie laptopo sedziu ax.gif

Iki kada tvarkom off topic nuotrauka? g.gif Jei, ka as irgi jau turiu smile.gif

Del namu darbu slaptazodzio manau reiktu pamatyt nuotraukas, isgirst nuomone apie musu nuotraukas, kaip pasiule Desiree - vienu namu darbu nuotrauka cia, tada balsavimas biggrin.gif Sansara, kaip zmogus prie plunksnos, manau tiksliau minti sudeliotu biggrin.gif

ZverisKLP, uzuojauta - situacija nepavydetina unsure.gif

Dar smagu butu, jei per stebukla visi emigrantai i Tevyne vienu metu griztu drinks_cheers.gif pasimeetintume rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas,
turiu keleta Maskvos nuotrauku darytu telefonu... Man, nieko nesuprantanciai apie fotografavima, jos atrodo neblogos blush2.gif , bet jusu eterio tersti tokiais niekalais turbut net neverta?
Atsakyti
Egleegle: fotografuoti telefonu tapo gan populiaru. Yra netgi atskiri kritikos komentaru forumai kur dedamos tik telefonu darytos nuotraukos. Kai kurios ju tikrai labai puikios. Jei tau nuotraukos atrodo idomios, vykusios - as taip pat mielai paziureciau i rezultatus smile.gif

Wyshia - originalej&b naturalesne, daug perejimu.. O ir siaip gavosi toks efektas it i infraraudona juostele fotografuota
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 lapkričio 2007 - 12:00
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 11:59)
Wyshia - originalej&b naturalesne, daug perejimu.. O ir siaip gavosi toks efektas it i infraraudona juostele fotografuota

o tai cia i paprasta fotografavai? apie juosteles nelabai ka raukiu, tai klausimas gal atrodys kvailas - o cia su filtru, ar tik kad nakti fotografuota? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 02, 11:18)
o tai cia i paprasta fotografavai? apie juosteles nelabai ka raukiu, tai klausimas gal atrodys kvailas - o cia su filtru, ar tik kad nakti fotografuota? g.gif

cia i paprasta juostele fotografuota, diena smile.gif tik spausdinau sianakt. Be jokiu filtru.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 02, 12:32)
cia i paprasta juostele fotografuota, diena smile.gif tik spausdinau sianakt. Be jokiu filtru.

Vadinasi tu spausdinimo gudrybiu daug zinai biggrin.gif Vienaip ar kitaip - nuotrauka superine drinks_cheers.gif

unsure.gif Pas mumi Mamiya yra, ale bijau as josios doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 02, 11:40)
unsure.gif Pas mumi Mamiya yra, ale bijau as josios doh.gif  biggrin.gif

nebijok!!! malonumas i juostele spausdinti. Tik aisku daug laiko atimantis malonumas. ir labai letas, reikalaujantis ilgo rezultatu laukimo. Betgi verta smile.gif
Turiu dar 2 spalvotas juosteles, gal si savaitgali reikes ir jas ideti.
Atsakyti