Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 11 01, 18:42)
Sansara, nepamiršk grąžint anos nuotraukos  mirksiukas.gif

tak točno tovarišč komandujuščij pioneer.gif nuotrauka paturbinta ir grąžinta blush2.gif
dejavu, tikrai puiki foto mirksiukas.gif tikimės išvysti ją dar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 11 01, 17:53)
Dabar laukiam prisipažinimo, kas išėmė nuotrauką iš ND su apykakle. Nors aš visada maniau, kad tai Desiree nuotrauka  ax.gif Šiaip nelabai suprantu, kodėl jas išimat, juk jei kilo naujų idėjų, tai galima tai įgyvendinti ir dar vieną nuotrauką įkelti  mirksiukas.gif Beje, man ta nuotrauka irgi labai patiko  4u.gif

as isemiau, bet ne su apykakle smile.gif o kodel - atsakymo neturiu. O ir siaip, linkusi isimineti nuotraukas (bet tikriausiai jau pastebejot smile.gif )

Dejavu, nuotrauka tai liuks buvo, gal parodyk cia tuomet kokie rezultatai gavosi taisant?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 01, 15:54)
šiek tiek vasaros  4u.gif lyg ir nerodžiau šitų  blush2.gif
prašyčiau tik atvirai, jei nieko gero, tai nieko gero.

Pirmoji jėgiškiausia, labai jaučiamas erdvės gylis. Liuks thumbup.gif

Peržiūrėjau autoportretus dar kartelį, 11 nuotraukos autorė "nujojo" mano idėją biggrin.gif ketinau taip fotkintis, ale kai saka, traukinys š.. nelaukia mirksiukas.gif teks mąstyti kažką kitaip g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 01 lapkričio 2007 - 21:03
šie ND turbūt pats tolerantiškiausi komentavimo atžvilgiu. kadangi negali nosių, akių, kūnų kritikuot (beje nelabai ir yra ką kritikuot, visos tobulos mirksiukas.gif ), tai belieka tik pliusus vardinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 01, 17:54)
niekas kolkas neišimta, nebent pats autorius nori po balsavimo išimti.
tai kas be užrakto, prašom drąsiai čia žiūrinėt.

kad viskas su uzraktu - bandziau dabar ziuret g.gif pasakykit ta password'a - nezadu nuotrauku vogti ar dar kitaip platint, noriu paziuret kaip padaryta tai kas domina, labiau su jusu darbais susipazinti. pazista juk kai kurios is kitu skyreliu, ne kokia manjake nauju nick'u prisidengusi.

sakyciau, naujiems nariams tai biske zeminanti tokia situacija su tuo passwordu - is tiesu nepatogu jo prasyti, galvoji, nusipelnei ar ne, kiti va privilegijuoti, nelabai aisku, kas ta nusprendzia. aj, nelabai noriu kelti veju ne savo skyrelyje, siaip tik pamastymai apie naujokiu jausena. nebent vienas racionalus pasiulymas - padaryt aiskesne jo isigijimo procedura mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 01 lapkričio 2007 - 23:00
juk galetu buti tokie komentarai, kaip "zinai, man regis nosi buciau kirpusi, kazkokia kreiva" lotuliukas.gif

nu jo, del slaptazodzio galetu buti kazkokie konkretesni kriterijai...tik kokie g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 01 lapkričio 2007 - 23:11
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 01, 23:00)
kad viskas su uzraktu - bandziau dabar ziuret g.gif pasakykit ta password'a  - nezadu nuotrauku vogti ar dar kitaip platint, noriu paziuret kaip padaryta tai kas domina, labiau su jusu darbais susipazinti. pazista juk kai kurios is kitu skyreliu, ne

apačioje buvo keli folderiai bent jau pas mane be passw rodomi g.gif keista...
o passw pats gyvenimas privertė uždėti. ne dėl vogimo, ne dėl idejų pasisavinimo ar kažko... tiesiog, atsirado nuotraukų aptarinėjimai kituose skyreliuose, tokiuose kaip bendraamžiai ir t.t. ko žmonės nenori ir nesiekia. atsirado masė kiršinančių, įžeidžiančių, anonimiškų pasisakymų po nuotraukomis... todėl, kad be passw komentuoti gali betkas. visi buvom pakankamai ilgai geranoriški ir nuorodą dalinom kairėn ir dešinėn, kol tas atsirūgo piktais užgauliojimais, keiksnojimais, įžeidinėjimais... todėl ir pakišom viską po passw ir pasitikėjimas mūsų buvo pakirstas. todėl naujokai neįsižeidinėkit, kad nedalinam kairėn ir dešinėn. mes saugom ne dėl vagių, o saugom sąlyginę savo ramybę, kad jei jau kas ir užgaulios, tai bent žinosim, kad tarp savų įsiveisė žiurkė. bet to dar nepasitaikė per kelis mėn, vadinasi sistema kolkas veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 01, 23:23)
apačioje buvo keli folderiai bent jau pas mane be passw rodomi  g.gif keista...
o passw pats gyvenimas privertė uždėti. ne dėl vogimo, ne dėl idejų pasisavinimo ar kažko... tiesiog, atsirado nuotraukų aptarinėjimai kituose skyreliuose, tokiuose kaip bendraamžiai ir t.t. ko žmonės nenori ir nesiekia. atsirado masė kiršinančių, įžeidžiančių, anonimiškų pasisakymų po nuotraukomis...  todėl, kad be passw komentuoti gali betkas. visi buvom pakankamai ilgai geranoriški ir nuorodą dalinom kairėn ir dešinėn, kol tas atsirūgo piktais užgauliojimais, keiksnojimais, įžeidinėjimais... todėl ir pakišom viską po passw ir pasitikėjimas mūsų buvo pakirstas. todėl naujokai neįsižeidinėkit, kad nedalinam kairėn ir dešinėn. mes saugom ne dėl vagių, o saugom sąlyginę savo ramybę, kad jei jau kas ir užgaulios, tai bent žinosim, kad tarp savų įsiveisė žiurkė. bet to dar nepasitaikė per kelis mėn, vadinasi sistema kolkas veikia  mirksiukas.gif

tai viska as puikiai suprantu ir pritariu. kad tik "sistema" galetu but kzk apibreztesne - nezinau, zinuciu kiekis, parodytu foto kiekis (bet jauciu, yra nemazai tiesiog skaitanciu, nemegstanciu rasyt, bet norinciu pasimokyti zmoniu), keliu jau esanciu nariu rekomendacijos, kzk tai panasaus.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 01, 22:28)
tai viska as puikiai suprantu ir pritariu. kad tik "sistema" galetu but kzk apibreztesne - nezinau, zinuciu kiekis, parodytu foto kiekis (bet jauciu, yra nemazai tiesiog skaitanciu, nemegstanciu rasyt, bet norinciu pasimokyti zmoniu), keliu jau esanciu nariu rekomendacijos, kzk tai panasaus.

siulau dar ir vieno namu darbo atlikimo bei nuotraukos parodymo sioje temoje. Tiesiog, tie kas nori slaptazodzio tik pasniukstinejimui nebus suinteresuoti atlikineti namu darbu, kazkiek norinciu sitaip atkris. Ka manot?

Va, autoportretu namu darbams smile.gif Kokybes aisku nerasta (na, tamsiame kambaryje fotografuota). Ryt jei rasiu laiko skanavimui parodysiu 2-3 nuotraukas. Man jos visai patinka.
user posted image
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 lapkričio 2007 - 00:45
kazkaip liudna...susipykau su zmona....sventem kartu su draugais ir pradej o pavyduliaut....
reik keist avatara, perdaug linksmas as cia sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 02 lapkričio 2007 - 03:38
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 20:32)
kazkaip liudna...susipykau su zmona....sventem kartu su draugais ir pradej o pavyduliaut....
reik keist avatara, perdaug linksmas as cia sad.gif

uzuojauta verysad.gif ...pazystamu tarpe kelios drauges tokios kad ju diedam belieka gatvej pasivaiksciojant eiti tik i saligatvi akis nuleidus kad neprikibtu jog spokso i kitas. Ir keisciausia, kad dazniausiai tai labai grazios moterys kurios tiek kompleksuoja g.gif

Del ND, apziurejau visu ir nueidau sparnus. Visu darbeliai toki "prie meno" ir kazka giliau pasakantys apie autore, o mano...nu taip saldziai, reklaminiai isejo kad man net banalu ideti.

Pergalvojau ir turu puikia minti biggrin.gif. Rytoj pulsiu i darbus. Tikiuosi kad pipirai mano pietu miega ilga miegos ir as sugebesiu igyvendint plana. Pavyks, nepavyks tikiuosi nors ir menkiausiais rezultatais pasidalinsiu.
Atsakyti
Laba,

gera uzsukti i namu darbus... Visos nuotraukos tokios kokbiskos, ypatingos.Faina!!!! Kilo mintis - visos esat labai fotogeniskos - organizuojam grandmyta, kurio metu fotografuosim vieni kitus smile.gif

O as ateinu su savo naktiniu bandymu rezultatu. Esu ganetinai patenkinta sia nuotrauka. Gaila tik kad skanavimo metu prarado savo sarma... Atspausdinta daug geriau ziurisi.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 02 lapkričio 2007 - 08:26