Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 01, 17:17)
o jus is senesniu ND savo nuotrauku neissiimat? pvz, as baisiai noreciau paziuret ir autoportretus ir judesi atsimenu, kzk fotografavot (nes pati dabar noriu ismokt tai daryt) g.gif Prisijungimo, speju, dar nesu uzsitarnavus - tai mastau, ar veliau butu galima? ateities kartoms paliekat archyva? ax.gif

niekas kolkas neišimta, nebent pats autorius nori po balsavimo išimti.
tai kas be užrakto, prašom drąsiai čia žiūrinėt.
Atsakyti
negaliu, jau zveries komentaras ND kaip pralinksmino smile.gif toks labai su fotografija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 01 lapkričio 2007 - 18:02
QUOTE(Drumbacele @ 2007 11 01, 17:06)
As uz  4u.gif
Siek tiek veliau atsiusiu tau Off topic'o meila, galesi jam pati persiusti savo darbeli wink.gif

Dekui,lauksiu 4u.gif as galvojau kad tai fotografe,o pasirodo,kad fotografas bigsmile.gif uz tai gal nuotraukos nesiunte lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 01, 18:01)
negaliu, jau zveries komentaras ND kaip pralinksmino smile.gif toks labai su fotografija lotuliukas.gif

ar cia tas komentaras,kur akiu negali atitraukt lotuliukas.gif ten tai tikrai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 11 01, 18:06)
Turiu milijona foto is vakarykscio Helovyno...gal keleta veliau parodysiu.

laukiam nekantriai.

QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 01, 18:17)
o jus is senesniu ND savo nuotrauku neissiimat? pvz, as baisiai noreciau paziuret ir autoportretus ir judesi atsimenu, kzk fotografavot (nes pati dabar noriu ismokt tai daryt) g.gif Prisijungimo, speju, dar nesu uzsitarnavus - tai mastau, ar veliau butu galima? ateities kartoms paliekat archyva? ax.gif

paprastai paliekam ateities kartoms biggrin.gif

ačiū visiems už komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif . man pačiai labiausiai patinka antroji. pirmoj nuotraukoj man spalvos nelabai patinka g.gif . nors šiaip buvo tikrai įspūdinga. oras ką tik po audros wub.gif nuotrauką labai greitai nutraukiau, nes buvo šalta, o dar alkanas diedas už nugaros trypčiojo doh.gif na, patys žinot kaip būna rolleyes.gif
Rsaulyte, čia Juodkalnijoj daryta.

o čia ta pati vieta gal prieš gerą valandą.
user posted image

Gus, kas ten per grožybės pas tave avatare? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 01 lapkričio 2007 - 18:26
O kur dingo ta nuotrauka,kur mergina pasislepus i megztinio apykakle? Tokia grazi buvo verysad.gif verysad.gif

Man ta nuotrauka irgi labai patiko (kur akiu atitraukti negali tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 11 01, 18:26)
O kur dingo ta nuotrauka,kur mergina pasislepus i megztinio apykakle? Tokia grazi buvo  verysad.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif man ir laaaabai patiko ji... (nuotrauka lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 01 lapkričio 2007 - 18:31
Bite rolleyes.gif nu super tavo peizažai! gal tik trečiasis mažiau patinka, bet pirmieji du labaiii..

Nu ND įdomumas tai labai didelis, tiek daug gerų nuotraukų rolleyes.gif ir rimtai, ko išiminėjat tokias geras nuotraukas??

Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 11 01, 20:13)

ar cia tas komentaras,kur akiu negali atitraukt lotuliukas.gif ten tai tikrai grazu wub.gif

aha. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 01, 18:24)

Gus, kas ten per grožybės pas tave avatare?  wub.gif

blush2.gif mano drauges suniukai wub.gif gaila kad kambary nera gero apsvietimo,tai jums net neparodau blush2.gif
Atsakyti
Sansara, nepamiršk grąžint anos nuotraukos mirksiukas.gif
Atsakyti
Dabar laukiam prisipažinimo, kas išėmė nuotrauką iš ND su apykakle. Nors aš visada maniau, kad tai Desiree nuotrauka ax.gif Šiaip nelabai suprantu, kodėl jas išimat, juk jei kilo naujų idėjų, tai galima tai įgyvendinti ir dar vieną nuotrauką įkelti mirksiukas.gif Beje, man ta nuotrauka irgi labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 01 lapkričio 2007 - 18:56
QUOTE(Vilika @ 2007 11 01, 18:53)
Dabar laukiam prisipažinimo, kas išėmė nuotrauką iš ND su apykakle. Nors aš visada maniau, kad tai Desiree nuotrauka  ax.gif Šiaip nelabai suprantu, kodėl jas išimat, juk jei kilo naujų idėjų, tai galima tai įgyvendinti ir dar vieną nuotrauką įkelti  mirksiukas.gif Beje, man ta nuotrauka irgi labai patiko  4u.gif

na prisipažįstu, aš išėmiau blush2.gif . O išėmiau todėl, kad pasižiūrėjau per normalų (ne savo lcd) monitorių. Ir ji tikrai įtartinai pilka, tokia mėlynai pilka. Bandžiau keisti atspalvį ir balinti, bet dar didesnė nesamonė gaudavosi. Va ir pamaniau, kad per laisvas dienas, išeis kas nors geresnio prie dienos šviesos (tik šiandien lyg tyčia visą dieną apsiniaukę...)
Atsakyti