Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 15:34)
Įsileidžiam ir Avedą. Aš-UŽ

as taip pat UZ mirksiukas.gif

Zveris, saunus peliukas mirksiukas.gif man patinka. ir nuotrauka, ir peliukas patinka.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 01 lapkričio 2007 - 15:48
Aš ir už, kad Avedai duot slaptažodį smile.gif
Atsilikau čia nuo jūsų mažumėlę...

Iš paskutinių matytų, patiko ZverisKLP kalinys. Ir spalvos man labai mielos ax.gif

Bite maja, peizažai gražiai žiūrisi. Ir ypač ta pirmoji. Gal tik kiek šviesesnės norėtusi, nes visai į vasarą nepanašu ax.gif
Katinas man labai įdomiai žiūrisi. Ta didelė ausis. Ir neatrodo nei nusiminęs, nei ligotas, nebent susiraukęs - ir vėl mane fotkina tongue.gif Tik kažką reiktų daryt su ta patalyne fone, ji blaško, gadina kadrą. Nu neturėtume katino, tai jau žinočiau, kokio noriu bigsmile.gif

Desiree lapai man laba labai žiūrisi. Ir netrukdo nei šakelės, niekas. Spalvos labai malonios.
Dar užstrigo foto su lašiukais smile.gif Irgi mano mylimos spalvos.
Avedos foto spintoje man ir kelia mintį, kad va, laukiam, viskas paruošta smile.gif Šiek tiek spinta griūna į kairę, bet vaizdelis tai mielas. O su tuo efektu tai atrodo kaip atvirukas - rašyk sveikinimą ir siųsk besilaukiančiai mamytei ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 11 01, 16:43)

Desiree lapai man laba labai žiūrisi. Ir netrukdo nei šakelės, niekas. Spalvos labai malonios.

o as nebematau lapu.. ir vel praziopsojau unsure.gif
Atsakyti
peizazus pakomentuociau tip top kaip Gaziulka rase drinks_cheers.gif

kazkaip siandien fotokudra stringa...ar cia tik man taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 01, 16:06)
peizazus pakomentuociau tip top kaip Gaziulka rase drinks_cheers.gif

kazkaip siandien fotokudra stringa...ar cia tik man taip g.gif

man tip top kaip ir tau stringa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 01, 16:10)
man tip top kaip ir tau stringa biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 01, 14:36)
Mama mama bigsmile.gif  - su stangistu nieko bendra neturiu unsure.gif

lotuliukas.gif tas stangistas tai prajuokino biggrin.gif
As irgi uz kad Avedai duotum slaptazodi,ir laukiu kada tie autoportretai pasibaigs,bus smagu su visom susipazint rolleyes.gif
Drumbacele,aciukas 4u.gif bet net neissivaizduoju kaip ta nuotrauka pakeist g.gif galima as vakare tau persiusiu ax.gif mirksiukas.gif
Bitute biggrin.gif man antra is visu triju thumbup.gif pirma man tamsi,o trecia nzn,atrodo kad ja maciau mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 01 lapkričio 2007 - 16:46
Sveiki,
As jau galvojau, kad Aveda turi slptazodi...As UZ, Avedai butinai drinks_cheers.gif

Bitele, pirmi 2 peizazai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 01 lapkričio 2007 - 17:03
siunciam Avedai prisijungima

Californiagirl, pasiilgau tavo portretuku!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 lapkričio 2007 - 17:02
QUOTE(Desiree @ 2007 11 01, 15:12)
o gal prabalsuojam kas uz, kad Aveda gautu teise apziureti ND ir pati dalyvauti?
as pasisakyciau uz  4u.gif

As uz 4u.gif

QUOTE(gus @ 2007 11 01, 17:45)

Drumbacele,aciukas 4u.gif bet net neissivaizduoju kaip ta nuotrauka pakeist g.gif galima as vakare tau persiusiu ax.gif  mirksiukas.gif

Siek tiek veliau atsiusiu tau Off topic'o meila, galesi jam pati persiusti savo darbeli wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 01, 16:59)
siunciam Avedai prisijungima

Californiagirl, pasiilgau tavo portretuku!

Ar isiuntei jau? Jei ne, as tuoj issiusciau ax.gif

As tavo irgi.....
Turiu milijona foto is vakarykscio Helovyno...gal keleta veliau parodysiu.
Atsakyti
o jus is senesniu ND savo nuotrauku neissiimat? pvz, as baisiai noreciau paziuret ir autoportretus ir judesi atsimenu, kzk fotografavot (nes pati dabar noriu ismokt tai daryt) g.gif Prisijungimo, speju, dar nesu uzsitarnavus - tai mastau, ar veliau butu galima? ateities kartoms paliekat archyva? ax.gif
Atsakyti