Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Įsileidžiam ir Avedą. Aš-UŽ. Labai jau noriu su jumis visom susipažint. Turiu tik viena klausimėlį... Ar Wyshnia - tai mama? Nes pažįstu mūsų štangistą Lieytuvos Vyšniauską, tai mes jį Vyšnia vadinam, matyt todėl man ir asocijuojasi šitas vardas su vyriška gimine....
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 14:34)
Įsileidžiam ir Avedą. Aš-UŽ. Labai jau noriu su jumis visom susipažint. Turiu tik viena klausimėlį... Ar Wyshnia - tai mama? Nes pažįstu mūsų štangistą Lieytuvos Vyšniauską, tai mes jį Vyšnia vadinam, matyt todėl man ir asocijuojasi šitas vardas su vyriška gimine....

Mama mama bigsmile.gif - su stangistu nieko bendra neturiu unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 01, 15:36)
Mama mama bigsmile.gif  - su stangistu nieko bendra neturiu unsure.gif

Tik prašsau nesupykti... Aš daugiau taip nebegalvosiu blush2.gif
Atsakyti
Avedaaaaaaaaaaaa, kol cia pasisakymas uz ar pries vyksta, prasom pradeti Autoportretuko kuryba 4u.gif
(zaviuosi tavo darbeliais, uzsidegiau ir as 4u.gif tikiuosi neperdegti)

Wyshnia taigi zuikiui drasuoliui balionas uz pasiekimus :4u

O as taip pamastau, ar neidejus man savo lapu su raisteliais i Pelke lotuliukas.gif kaip graziai ir pelnytai mane ten sudirbtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 01, 15:41)
Avedaaaaaaaaaaaa, kol cia pasisakymas uz ar pries vyksta, prasom pradeti Autoportretuko kuryba  4u.gif 
(zaviuosi tavo darbeliais, uzsidegiau ir as  4u.gif  tikiuosi neperdegti)
Wyshnia taigi zuikiui drasuoliui balionas uz pasiekimus :4u

O as taip pamastau, ar neidejus man savo lapu su raisteliais i Pelke  lotuliukas.gif  kaip graziai ir pelnytai mane ten sudirbtu  lotuliukas.gif

O gal man irgi pakišti jiems "kiaulę"?(turiu galvoj savo"kalinį"). Kiek žinau ten katinų nemėgsta, gal peles labiau pagerbs? lotuliukas.gif
Užsiregistravęs esu ten, paskaitau vis, bet dar nei vienos savo fotkės nesu įkėlęs..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 01 lapkričio 2007 - 14:47
šiek tiek vasaros 4u.gif lyg ir nerodžiau šitų blush2.gif
prašyčiau tik atvirai, jei nieko gero, tai nieko gero.

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 14:40)
Tik prašsau nesupykti... Aš daugiau taip nebegalvosiu blush2.gif

bigsmile.gif a ko cia pykt mirksiukas.gif reik tikrai autoportretintis - kad daugiau nebesigalvotu biggrin.gif

Desiree - aciuks.gif

Bitele - atvirai, myliu tave uz tavo peizazus bigsmile.gif ir baltai pavydziu ax.gif Sitos man labai labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 01, 15:54)
šiek tiek vasaros  4u.gif lyg ir nerodžiau šitų  blush2.gif
prašyčiau tik atvirai, jei nieko gero, tai nieko gero.

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image

Man tai pirmoji labai.. Ypatingai tas nukritęs debesis. Aisq jei jis b ut arčiau kažkaip manau gakėtų rėminti ir ant sienos thumbup.gif
Antra ir trečia , tai kaip ir gražu, bet jau čia visą diena bet kas važiuodamas nufotkins, o va pirmas kadras tai jau laimės dalykas, ne kiekvienam duota tokį kadrą pamatyt:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 01 lapkričio 2007 - 15:05
Bite Maja - man antra patinka. Taip gundo ir kviecia.
1-oje mane keliukas prie namo klaidina. Atrodo nuotrauka kiek pasvirus i kaire.
O 3-a nezinau, siaip sauleta, grazu, bet neuzkabina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 01 lapkričio 2007 - 15:04
bitėmaja, labai labai wub.gif .
pirmos nukirpčiau priekinius krūmelius/medelius kyšančius vos vos, paskutinės dangų žydrą be debesėlių pakirpčiau. antra - rojus. pirmos riba tarp kalnų ir dangaus beveik lygiai per foto vidurį g.gif
Atsakyti
Bite, atviru atviriausiai, man visos puikios thumbup.gif labai gerai ziurisi. na dar galiu pasiulyti, kaip Sansara, treciai dangaus pamazint. daugiau - nieko netruksta thumbup.gif

beje, kur cia daryta? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 01 lapkričio 2007 - 15:28
man pirma irgi geriausia - ir pasiseke tinkamoj vietoj tinkamu laiku atsidurti, ir su kokybe man niekas nekliuna. antra man neispudinga - kzk tokia tipiska atrodo. o trecia - kompozicija grazi, bet man gal kliuna, kad viskas rysku, o objektu daug yra, tai blaskosi akys
Atsakyti