Įsileidžiam ir Avedą. Aš-UŽ. Labai jau noriu su jumis visom susipažint. Turiu tik viena klausimėlį... Ar Wyshnia - tai mama? Nes pažįstu mūsų štangistą Lieytuvos Vyšniauską, tai mes jį Vyšnia vadinam, matyt todėl man ir asocijuojasi šitas vardas su vyriška gimine....
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 14:34)
Įsileidžiam ir Avedą. Aš-UŽ. Labai jau noriu su jumis visom susipažint. Turiu tik viena klausimėlį... Ar Wyshnia - tai mama? Nes pažįstu mūsų štangistą Lieytuvos Vyšniauską, tai mes jį Vyšnia vadinam, matyt todėl man ir asocijuojasi šitas vardas su vyriška gimine....
Mama mama - su stangistu nieko bendra neturiu
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 01, 15:36)
Mama mama - su stangistu nieko bendra neturiu
Tik prašsau nesupykti... Aš daugiau taip nebegalvosiu
Avedaaaaaaaaaaaa, kol cia pasisakymas uz ar pries vyksta, prasom pradeti Autoportretuko kuryba
(zaviuosi tavo darbeliais, uzsidegiau ir as tikiuosi neperdegti)
Wyshnia taigi zuikiui drasuoliui balionas uz pasiekimus :4u
O as taip pamastau, ar neidejus man savo lapu su raisteliais i Pelke kaip graziai ir pelnytai mane ten sudirbtu
O as taip pamastau, ar neidejus man savo lapu su raisteliais i Pelke kaip graziai ir pelnytai mane ten sudirbtu
QUOTE(Desiree @ 2007 11 01, 15:41)
Avedaaaaaaaaaaaa, kol cia pasisakymas uz ar pries vyksta, prasom pradeti Autoportretuko kuryba
O gal man irgi pakišti jiems "kiaulę"?(turiu galvoj savo"kalinį"). Kiek žinau ten katinų nemėgsta, gal peles labiau pagerbs?
Užsiregistravęs esu ten, paskaitau vis, bet dar nei vienos savo fotkės nesu įkėlęs..
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 14:40)
Tik prašsau nesupykti... Aš daugiau taip nebegalvosiu
a ko cia pykt reik tikrai autoportretintis - kad daugiau nebesigalvotu
Desiree -
Bitele - atvirai, myliu tave uz tavo peizazus ir baltai pavydziu Sitos man labai labai labai
QUOTE(bite maja @ 2007 11 01, 15:54)
šiek tiek vasaros lyg ir nerodžiau šitų
prašyčiau tik atvirai, jei nieko gero, tai nieko gero.
1.
2.
3.
prašyčiau tik atvirai, jei nieko gero, tai nieko gero.
1.
2.
3.
Man tai pirmoji labai.. Ypatingai tas nukritęs debesis. Aisq jei jis b ut arčiau kažkaip manau gakėtų rėminti ir ant sienos
Antra ir trečia , tai kaip ir gražu, bet jau čia visą diena bet kas važiuodamas nufotkins, o va pirmas kadras tai jau laimės dalykas, ne kiekvienam duota tokį kadrą pamatyt:)