Labas iš ryto Pažiūrėjau ND. Na jau grožis mamyčių. Super gražuolės. Visada sakiau , kad pačios gražiausios moterys gimsta Lietuvoj (matyt todėl kad vyrai irgi gražūs ) ir nesvarbu kur jos begyventų pasaulyje....
Va kokį turim kalinį namie Namų areštas visam gyvenimui
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 23:15)
"Lapai nenorejo nukristi".
Norejau deti i konkursa, bet paskui kazkaip susviete, kad gal panasi i segtukais sukabinetu lapu ideaja, tai dedu tik cia. Turetu veikti ir kvadratukas, bet jau nebekirpsiu.
Norejau deti i konkursa, bet paskui kazkaip susviete, kad gal panasi i segtukais sukabinetu lapu ideaja, tai dedu tik cia. Turetu veikti ir kvadratukas, bet jau nebekirpsiu.
Man patinka, tik spalvos labai man akis akina Niu labai rysku. O forma man sita labai tinka. Nors jei parodytum kaip kirtum kvadratuka, gal ir kitaip sakyciau
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 13:11)
koks fainas kalinys. O jei dar turetumet gybuneliu drabuzeliu ir butu apvilktas su dryzuota maikyte tik noretusi to vargso zverelio visa kuneli matyti ir nukirpt ta virsu, nesblasko jis.
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 11:11)
autoportretas
simpatiška, kokybiška nuotrauka ech, myliu gyvūnėlius aš
desiree, smagiai žiūrisi lapai apie virvutę nuomonės neturiu, be jos būtų nuobodu, su ja - daug klaustukų ar jos ten reik bet žiūrisi man foto
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 11:11)
vaje,i rankas nepaiimciau tau dar gerai pozuoja,pas mane vienas irgi yra toks su namu arestu,bet niekada neislenda is savo namelio.
Desiree,man tavo lapai net labai super,netrukdo niekas
Zuzu,sveika isdrysus pasirodyt antra foto patinka,tik pakarpyt reiketu
Off topic,vakar tau siunciau savo e-mail,bet nzn ar gavai negaunu foto is taves
Labuks
iskilo man toks klausimas... Ar prie minusines temperaturos i kiema fotika nesates? As perkai kai tik nusipirkau tai fotografavau ir ziema, ir netgi prie dideliu salciul. Nezinau ar gerai dariau. Aisku parsinesusi bent pora valandu neliesdavau jo, kol neatsildavo.
O kaip jus darot?
Papildyta:
Mielas gyvunelis, grazus kailiukas IR kampas fotografavimo patinka
iskilo man toks klausimas... Ar prie minusines temperaturos i kiema fotika nesates? As perkai kai tik nusipirkau tai fotografavau ir ziema, ir netgi prie dideliu salciul. Nezinau ar gerai dariau. Aisku parsinesusi bent pora valandu neliesdavau jo, kol neatsildavo.
O kaip jus darot?
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 12:11)
Mielas gyvunelis, grazus kailiukas IR kampas fotografavimo patinka
Sveiki,
oho, kiek gražių autoportretų Aš visai laiko neturiu, atsilikau praeitoj temoj, visai mokslai užspaudė bet bandysiu išspausti kažką per šį savaitgalį. Kada nd terminas?
Drumbacele, nešuosi fotiką ir prie +,ir prie - tepmeratūros, nieko jam nenutinko
Žvėries naminio kalinio foto žavinga ir Desiree lapai liuks lb gražios spalvos ir lb patiko kompoziciškai.
Einu pavartysiu senesnius pokalbius
oho, kiek gražių autoportretų Aš visai laiko neturiu, atsilikau praeitoj temoj, visai mokslai užspaudė bet bandysiu išspausti kažką per šį savaitgalį. Kada nd terminas?
Drumbacele, nešuosi fotiką ir prie +,ir prie - tepmeratūros, nieko jam nenutinko
Žvėries naminio kalinio foto žavinga ir Desiree lapai liuks lb gražios spalvos ir lb patiko kompoziciškai.
Einu pavartysiu senesnius pokalbius
QUOTE(*Nendria* @ 2007 11 01, 13:41)
Sveiki,
iki antradienio 20 val LIETUVOS laiku
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 22:15)
"Lapai nenorejo nukristi".
na, man tai patinka. patinka sodrios spalvos, patinka mėlynas šniūrelis. labai gražiai kontrastuoja. man galva, jei nebūtų kitų šakelių, būtų tuščia. tik gal šiek tiek erzina priekyje nefokuse esanti šakelė.
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 12:11)
Va kokį turim kalinį namie Namų areštas visam gyvenimui
žavingas kalinys . patiko ryškumo zona - taip tiesiai į snukutį.
P.S. bet tikrai autoportretai kokie sužavėta ir grožiu mūsų dalyvių, ir išradingumu autoportretas man kažkas iš mistikos srities yra
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 11 01, 01:42)
Labas iš ryto Pažiūrėjau ND. Na jau grožis mamyčių. Super gražuolės. Visada sakiau , kad pačios gražiausios moterys gimsta Lietuvoj (matyt todėl kad vyrai irgi gražūs ) ir nesvarbu kur jos begyventų pasaulyje....
Tai gerai kad dar as negavau teises kelti savo autoportreto i ND, o tai nemiegantys per nakti vaikai + labai daug kavos, ir mazai miego paciai = mano autoportretas pakeistu jusu nuomone apie lietuvaiciu grozi.
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 01, 13:08)
Tai gerai kad dar as negavau teises kelti savo autoportreto i ND, o tai nemiegantys per nakti vaikai + labai daug kavos, ir mazai miego paciai = mano autoportretas pakeistu jusu nuomone apie lietuvaiciu grozi.
o gal prabalsuojam kas uz, kad Aveda gautu teise apziureti ND ir pati dalyvauti?
as pasisakyciau uz
QUOTE(Desiree @ 2007 11 01, 14:12)
o gal prabalsuojam kas uz, kad Aveda gautu teise apziureti ND ir pati dalyvauti?
as pasisakyciau uz
as pasisakyciau uz
as taip pat tik uz ir jau senai reikejo
Papildyta:
Del autoportretu sutinku su Zverim ir Bitele Grazu Bandysiu ir as savaitgali kazka isspaust
Lb patiko peliukas
Tiesa, nepakomentavai niekeno nuotrauku, nes mazius jau tipo vaiksto zuikis drasuolis guza issistatem Zodziu biski laiko trukumas