Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 14:15)
"Lapai nenorejo nukristi".
Norejau deti i konkursa, bet paskui kazkaip susviete, kad gal panasi i segtukais sukabinetu lapu ideaja, tai dedu tik cia. Turetu veikti ir kvadratukas, bet jau nebekirpsiu.

user posted image

man labai grazu. Spalvos tokios sodrios ypac ta melyna kontrastine pries geltona. Su segtukais lapu man neteko matyt, tai galbut ideja neoriginali. Man ispradziu atrode kad tas sniuriukas netycia nukrito, bet tik isiziurejus supratau kad lapai su juo priristi.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 21:15)
Norejau deti i konkursa, bet paskui kazkaip susviete, kad gal panasi i segtukais sukabinetu lapu ideaja, tai dedu tik cia. Turetu veikti ir kvadratukas, bet jau nebekirpsiu.

user posted image

man konkurse ji visai smagiai ziuretusi. spalviskai grazi rolleyes.gif bet jeigu priekabiai kompoziciskai tai, mano galva, siek tiek perkrauta - viena, ta sakele pirmam plane (issiliejusi) i akis krenta, paskui dar dvi sakeles desineje, dar tas mazas lapiukas ant klevo lapo prikibes
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 10 31, 21:02)
man konkurse ji visai smagiai ziuretusi. spalviskai grazi rolleyes.gif bet jeigu priekabiai kompoziciskai tai, mano galva, siek tiek perkrauta - viena, ta sakele pirmam plane (issiliejusi) i akis krenta, paskui dar dvi sakeles desineje, dar tas mazas lapiukas ant klevo lapo prikibes

del sakeliu pilnai sutinku. O tas mazas lapiukstis tai mano nuomone visai vietoje. Man smagiai ziurisi. ir jis nenori kristi smile.gif
Stai todel as ir nefotografuoju gamtos, natiurmortu ar dar ko panasaus... Nemoku nei komopuoti, nei perteikti to grozio. Portretai mano sritis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 spalio 2007 - 22:23
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 22:20)
del sakeliu pilnai sutinku. O tas mazas lapiukstis tai mano nuomone visai vietoje. Man smagiai ziurisi.  ir jis nenori kristi smile.gif
Stai todel as ir nefotografuoju gamtos, natiurmortu ar dar ko panasaus... Nemoku nei komopuoti, nei perteikti to grozio. Portretai mano sritis smile.gif

tai as ir sakau - kai viskas i kruva susirenka, tai nebezinai, i ka koncentruotis. butu tik lapukas, ar tik sakele - but kitaip. Zinosiu - dar nelabai gaudausi, kuri cia kieno sritis, bet jau beveik beveik rolleyes.gif
Atsakyti
na nezinau, gali buti kad ir perkrauta. Nors dabar ziurint, noretusi kitokio fotografavimo kampo. Kiek is kaires. Ir kito objektyvo...
Kada as sumastysiu kokio noreciau...
Atsakyti
su tom nuotraukų variacijomis gaunasi kaip "treneruisia na koškach" iš filmo biggrin.gif man kuo toliau tuo labiau patinka. tik su apkarpymais bėda, bėdelė... tai bandau iš pilno formato išspaust kas man atrodo geriausia.. ką reik pabrėžt ir panašiai.. doh.gif jei spėsiu ir su apkarpymais pažaisiu per šį ilgą savaitgalį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 22:15)

user posted image

Kaip gerai kad nekirpai kvadrato smile.gif nesiziuri man kvadratines nuotraukos. Spalvos grazios. Sutinku, kad ta issiliejusi sakele kabina aki.... Jos nereiketu.
Atsakyti
QUOTE(Drumbacele @ 2007 10 31, 22:13)
nesiziuri man kvadratines nuotraukos.

o man labai patinka kvadratines. Gal todel, kad tokias sunkiau pamatyti, fotografuoti... O sudetingumas mane veza.
Poryt tureciau parodyti ka nors kvadratinio smile.gif Ne PS karpyto, o tiesiai is tamsaus kambario
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 23:34)
o man labai patinka kvadratines. Gal todel, kad tokias sunkiau pamatyti, fotografuoti... O sudetingumas mane veza.
Poryt tureciau parodyti ka nors kvadratinio smile.gif Ne PS karpyto, o tiesiai is tamsaus kambario

o kuo fotografuoji? bigsmile.gif ar jau atradot vieta didintuvui? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 31, 22:52)
o kuo fotografuoji? bigsmile.gif ar jau atradot vieta didintuvui? bigsmile.gif

kol kas isitaise vonioje - laikinai... Paskui keliaus i miegamaji doh.gif (mintis mane varo is proto, bet kito varianto nera. Rusyje daug vietos bet ten dregna. Jau geriau tada iskart didintuva lauk mesti nei ten statyti..)
O fotografuoju su Hasselblad.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 01, 00:07)
kol kas isitaise vonioje - laikinai... Paskui keliaus i miegamaji  doh.gif  (mintis mane varo is proto, bet kito varianto nera. Rusyje daug vietos bet ten dregna. Jau geriau tada iskart didintuva lauk mesti nei ten statyti..)
O fotografuoju su Hasselblad.

rolleyes.gif bigsmile.gif labai labai lauksiu nuotrauku bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=AVEDA,2007 10 31, 21:48]
silta, miela ziureti. Gal ne visiem kliuna, bet man horizontas i desine pasmukes...patiesink.
Patiesinti galiu, bet realiai tas miškas iš tikrųjų tokiom bangom auga, sekantis pakilimas netilpo į kadrą, tai ir atrodo, kad horizontas kreivas biggrin.gif .
Desiree nuotrauka įdomi, tokia tapybiška, o mėlynas raištelis linksmesnės nuotaikos suteikia, juk jei būtų jis juodos spalvos, foto atrodytų liūdna. O dėl formos, mano nuomone, pats šakelės pasvirimas prašosi stačiakampio.
Atsakyti