Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Bitemaja, na as galiu tik pridurti, kad si nuotrauka buvo puiki, bent jau man. Nors katinus as nelabai megstu blush2.gif

Wysnia, ar galetum ir man persiusti ta programele, kur j/b nuotraukas daro? sniege.p@gmail.com
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 31, 14:55)
ji buvo pelkėj paskandinta, o va photosige netgi visai neblogai įvertinta. Tad ir žinok, kas kur gerai, kas blogai....

galiu išduoti paslaptį, kūdrą sukūrė žmonės, kuriems pabodo būti photosige apačioje... norėjo būti įvertinti...ir jei dabar ten valdo, todėl pagal jų kurpalių ir tenka šokti
beje, nebūtina čia kasdien apie tai diskutuoti, kadangi niekas niekur per prievartą nekviečia, nepatinka ir neini, o ne pastoviai už akių apšneki biggrin.gif
teisingumo dėlei pasakysiu, kad aš aplamai nesuinteresuotas asmuo bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 31, 15:51)
galiu išduoti paslaptį, kūdrą sukūrė žmonės, kuriems pabodo būti photosige apačioje... norėjo būti įvertinti...ir jei dabar ten valdo, todėl pagal jų kurpalių ir tenka šokti
beje, nebūtina čia kasdien apie tai diskutuoti, kadangi niekas niekur per prievartą nekviečia, nepatinka ir neini, o ne pastoviai už akių apšneki  biggrin.gif
teisingumo dėlei pasakysiu, kad aš aplamai nesuinteresuotas asmuo  bigsmile.gif

nesupratau kas čia kur skundžiasi. tiesiog papasakojau situaciją.
bet po tokio posto..., na atsiprašau, daugiau apie tai nekalbėsiu.
Atsakyti
Bite maja - gelbesim tuoj ir is Pelkes trauksim smile.gif
Koks objektyvas pas tave ir kokiais nustatymais fotografuoti?

Vel griztant prie nuotraukos - man noretusi isplaukusio fono. Nemciau as kitu tavo katuko nuotrauku, bet kazkaip ispudis susidaro, kad si katina reiktu fotografuoti arba is apacios arba tame paciame lygyje kaip ir jis. Gal ir i pievas pasnekejau, bet jei reiktu organizuoti foto sesija tokiam biciuliui, as butent tais kampais bandyciau.

Na ir del Kudrinyku/Pelkinyku/Photosiginyku ir kitu saitu - nepaziurejau i virsu kas rase, bet nedaug ten tiesos. Jus paziurekit Kudroje auksciausia reitinga surinkusias nuotraukas - ten pirmais gyvavimo menesiais sudetos buvo... Tai nelabai atrodo, kad photosigininkai nenorejo tupeti su prastais balais ir sukure savo saita. Dziaugiuosi atradusi ta puslapi, bet liudziu, nes neturiu tinkamu darbu, kad galeciau parodyti.
O dar verta paskaitineti rekomenduotus komentarus. Keli yra tikrai super komentatoriai. Pasimokiau daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 spalio 2007 - 16:32
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 11:02)
nieko menisko neidesiu. Tiesiog nuotraukyte Califorgirl smile.gif Kabinejausi namu darbuosi "didelis ir mazas" prie pavadinimo.
Tai vat, dabar jau ir as susipazinau su garveziuku Thomu smile.gif

user posted image

Aciu, grazu wub.gif
Kad visi taip diplomatiskai "kabinetusi" biggrin.gif 4u.gif

Desiree, labai patiko nuotrauka su lasiukais wub.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 12:36)
sėkmingai skęstam su Juočkiu pelkėj mastau.gif

klausykit, pasakykit atvirai... gal tikrai ta nuotrauka verta pelkės?  g.gif gal ir nėra pati geriausia foto apie katinus, bet ....
čia aš apie šitą:
user posted image

Pelkes tikrai neverta, tikrai galvojau del keisto kampo ten ji turetu patikti g.gif Bet nesuprasi ten.... g.gif Man patiko, nors tiesa pasakius kaip jau kazkas paminejo tu turi zymiai geresniu nuotrauku su savo kaciokais, kaip pvz. tos kur jie sokineja, gaudo kamuolouka thumbup.gif Pabandyk serija ideti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laukiu sniego, kad uždengtų visas šiukšles. Kai ant žemės taip niūru, lieka debesis fotkint.
user posted image

Tiesa, žūžū sveika prisijungus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas0613: 31 spalio 2007 - 16:57
o galima pora autoportretu deti i namu darbus ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 31, 17:13)
o galima pora autoportretu deti i namu darbus ax.gif ?

tai cia tikriausiai ir klausti nereikia..

BAIKIT ISIMINETI NUOTRAUKAS IS ND!!!!!!!!!!!!!! sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 spalio 2007 - 18:26
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 11:02)
Tai vat, dabar jau ir as susipazinau su garveziuku Thomu smile.gif

user posted image

Man kažkaip nesubalansuota nuotrauka. Viskas dešinėj pusėj, o kairė visiškai tuščia... Spalvos geros.

Papildyta:
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 31, 16:55)
Laukiu sniego, kad uždengtų visas šiukšles.  Kai ant žemės taip niūru, lieka debesis  fotkint.
user posted image

Hmm, žiauriai pereksponuota. Bandyk dar kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 10 31, 20:40)
Hmm, žiauriai pereksponuota. Bandyk dar kartą smile.gif

Turiu vakarinius, kaip šitie
user posted image
Atsakyti
[quote]Turiu vakarinius, kaip šitie[/quote]

silta, miela ziureti. Gal ne visiem kliuna, bet man horizontas i desine pasmukes...patiesink.

[/QUOTE]klausykit, pasakykit atvirai... gal tikrai ta nuotrauka verta pelkės? g.gif gal ir nėra pati geriausia foto apie katinus, bet ....
čia aš apie šitą: [QUOTE]

apie katyte...man sita foto visiskai nekimba. Kaciukas nesuinteresuotas atrodo, akytes pusiau uzdaros, nusisukes. Dar trukdo kad matosi lempa ir lova fone.
Bet man patiko kad per didele ausyte saule persisviecia. O jei bandytum pagauti kadra tiktai saules persviestos ausytes su makro...tikrai tada idomiai, neiprastas siuzetas gautusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 31 spalio 2007 - 20:55
"Lapai nenorejo nukristi".
Norejau deti i konkursa, bet paskui kazkaip susviete, kad gal panasi i segtukais sukabinetu lapu ideaja, tai dedu tik cia. Turetu veikti ir kvadratukas, bet jau nebekirpsiu.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 31 spalio 2007 - 21:19