Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 12:36)
sėkmingai skęstam su Juočkiu pelkėj mastau.gif

klausykit, pasakykit atvirai... gal tikrai ta nuotrauka verta pelkės?  g.gif gal ir nėra pati geriausia foto apie katinus, bet ....
čia aš apie šitą:
user posted image

man, kaip neturinciai katino, ji atrodo idomi mirksiukas.gif
tik gal j/b pameginciau dar padaryti...
bet siaip tai idek vistiek, man butu smalsu paziureti ar cia man vienai tik patinka doh.gif bet gal del manes vienos nedesi biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 31, 14:40)
iš tiesų tik tavo nuotraukos ir privertė mane pamilt šią keistą veislę  mirksiukas.gif nebuvo man jie nei gražūs, nei žavūs, o kai pasižiūrėjau dažniau ir įdėmiau - pamilau  blush2.gif

oi, kaip malonu girdėt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2007 10 31, 14:59)
man, kaip neturinciai katino, ji atrodo idomi mirksiukas.gif
tik gal j/b pameginciau dar padaryti...
bet siaip tai idek vistiek, man butu smalsu paziureti ar cia man vienai tik patinka doh.gif bet gal del manes vienos nedesi biggrin.gif  doh.gif

hmm... įdėjau vakar ir jau ištryniau, nes ji paskendo doh.gif
Papildyta:
radau, kaip galima pataisyt išdegusį dangų ax.gif
http://www.outdoorph..._solution.shtml
Atsakyti
aaaa...nespejau pamatyti...
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 14:12)
radau, kaip galima pataisyt išdegusį dangų  ax.gif
http://www.outdoorph..._solution.shtml

o pavyzduke nuotrauka su Machu Picchu bigsmile.gif svajoju ten nuvykti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 10 31, 15:15)
aaaa...nespejau pamatyti...

nedaug praradai lotuliukas.gif
Atsakyti
Bite maja, pasisakysiu ir as apie katinus. Manau beda ta (tu tik nesupyk), kad kokiems 80 % zmoniu sitie katinai labai negrazus ir nepriimtini (tokie, kaip kornisreksai, sfinksai ir orientalio -tos pusplikes-didziauses)
As manau, kad todel niekas nebalsuoja...
Dar gal kazkam (man irgi) uzkliuvo fonas. Ta patalyne siek tiek blasko...
Bet gal tik man tiap atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 31 spalio 2007 - 14:24
bitėmaja, kai mane apima tokios mintys apie mano foto visumą, aš save raminu "dar išmoksiu, man viskas prieš akis" blush2.gif dar neradau savęs, nežinau ko noriu, kai sužinosiu - viskas bus lengviau lotuliukas.gif (na reik gi save paguost) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 31, 15:23)
Bite maja, pasisakysiu ir as apie katinus. Manau beda ta (tu tik nesupyk), kad kokiems 80 % zmoniu sitie katinai labai negrazus ir nepriimtini (tokie, kaip kornisreksai, sfinksai ir orientalio  -tos pusplikes-didziauses)
As manau, kad todel niekas nebalsuoja...
Dar gal kazkam (man irgi) uzkliuvo fonas. Ta patalyne siek tiek blasko...
Bet gal tik man tiap atrodo.

nematau, ko pykt .
dėl nepatikimo katinų tai su jumis bukvaliai nesutinku tongue.gif nors geriau šituo klausimu nediskutuokim.
dabar dėl fono. kaip jo išvengt fotografuojant namie? ta patalynė neutralios spalvos. nekrenta labai į akis, bet vis tiek ji maišo. taip pat maišo visokios spintos, lempos, knygos etc. blink.gif

nu, pagaliau gal tiesą išsiaiškinsiu apie savo nuotraukas doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 31, 15:28)
bitėmaja, kai mane apima tokios mintys apie mano foto visumą, aš save raminu "dar išmoksiu, man viskas prieš akis"  blush2.gif dar neradau savęs, nežinau ko noriu, kai sužinosiu - viskas bus lengviau  lotuliukas.gif (na reik gi save paguost)  doh.gif

aš jau beveik žinau, ko noriu, bet trypčioju vietoj verysad.gif . anksčiau taip smarkiai tokių "depresijos" priepuolių nebūdavo. jie ateidavo ir praeidavo. o šį kartą vos ne būti ar nebūti tipo klausimai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 31 spalio 2007 - 14:33
QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 15:32)
nematau, ko pykt . 
dėl nepatikimo katinų tai su jumis bukvaliai nesutinku  tongue.gif nors geriau šituo klausimu nediskutuokim.
dabar dėl fono. kaip jo išvengt fotografuojant namie? ta patalynė neutralios spalvos. nekrenta labai į akis, bet vis tiek ji maišo. taip pat maišo visokios spintos, lempos, knygos etc.  blink.gif

nu, pagaliau gal tiesą išsiaiškinsiu apie savo nuotraukas  doh.gif

Papildyta:
aš jau beveik žinau, ko noriu, bet trypčioju vietoj  verysad.gif . anksčiau taip smarkiai tokių "depresijos" priepuolių nebūdavo. jie ateidavo ir praeidavo. o šį kartą vos ne būti ar nebūti tipo klausimai  doh.gif

Del katinu grozio, tai skonio reikalas....Mes seimoj svarstem neseniai galimybe pirkti orientalio kate, (panasi, kaip tavo). Man jos grazios,bet kiek teko rodyti (kolegoms, draugams) tos veisles nuotraukas, tikrai nei vienam zmogui nebuvo grazi kate...
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 31, 15:38)
Del katinu grozio, tai skonio reikalas....Mes seimoj svarstem neseniai galimybe pirkti orientalio kate, (panasi, kaip tavo). Man jos grazios,bet kiek teko rodyti (kolegoms, draugams) tos veisles nuotraukas, tikrai nei vienam zmogui  nebuvo grazi kate...

kai mes pirkom, tai ir nė vienam nepatiko. siūlė nueit į parodą. tipo yra gražesnių... bet užteko pas mus ateit į svečius, visi nuomonę kardinaliai pakeitė biggrin.gif
bet ne apie tai kalba eina mirksiukas.gif pvz., bomžai visiems nepatinka, bet būna toookių įspūdingų nuotraukų. tas pats ir su katinais nepriklausomai nuo jų veislės. o vat man šitaip neišeina.

tikriausiai čia beprasmiška diskusija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 14:32)

Papildyta:
aš jau beveik žinau, ko noriu, bet trypčioju vietoj  verysad.gif . anksčiau taip smarkiai tokių "depresijos" priepuolių nebūdavo. jie ateidavo ir praeidavo. o šį kartą vos ne būti ar nebūti tipo klausimai  doh.gif

kokie dar būti nebūti.
Nors man katinai nelabai patinka, kai kurios tavo foto mano akimis nuostabios, ypač tos su juoduku.
Tu puikiai susitvarkai su techniniais dalykais,
būčiau katinas, apie idealesnę fotografę nei nesvajočiau. smile.gif
Kalbant apie kūdra, tikriausiai daugumai katinų nuotraukos kiek pabodo, nes paskutiniu metu jų labai daug buvo... palauk kurį laiko tarpą, tada įdėk. mirksiukas.gif Be to, dar daug kitų internetinių puslapių yra, gali bandyti.
Dėl fono... man nelabai patinka buitiniai vaizdai, nebent šeimyniniam albumui, todėl stengiuosi juos nukirpti kiek įmanoma, arba blurinti fona, bent rankiniu būdu. O kiti kaip tik, stengiasi ta buitį paryškinti. Kiek žmonių tiek nuomonių.
O prisimenate mano nuotrauką su kryžiais, ji buvo pelkėj paskandinta, o va photosige netgi visai neblogai įvertinta. Tad ir žinok, kas kur gerai, kas blogai....
Atsakyti
Bite, bukvaliai biggrin.gif su tavim sutinku dėl katinų fotografijų. Tarkim Sillwio kačiukas, nu liux nuotrauka ir gali ten katinų nemėgti, bet žiūrisi gerai, o ir tarkim tavo nuotrauka avatare.. na man ji labai patinka, ir dar kažkada seniai buvai dėjusi "portretinę" katino nuotrauką, labai patiko 4u.gif

uf, net užmiršau ką norėjau dar parašyt, rašau karo lauko sąlygom - vaikas vis įlenda į labiausiai draudžiamą kampą prie kompo ir kt laidų, nors užbarikadavus kuom įmanoma, man bekrapštant vaiką lauk šuo taikosi mano pietų, nu žodžiu... toks mano gyvenimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 31 spalio 2007 - 15:06
Klausimas Off topic'ui smile.gif
kiek jau turi pataisytu variantu? Gal jau visi atsiunte kas taise? Gal jau galim paziureti ax.gif

Bite maja, man patinka sita nuotraukele. Ta prasme patinka kates poza, butent tos neproporcingos kuno dalys. Man ji visai neatrodo serganti. Ji greiciau visai be nuotaikos. Tas jau ner labai gerai. Bet pats vaizdelis geras. Na ir ..... patalyne ir man uzkliuvo... Nors ir balta. Gal jei nesimatytu lovos krasto butu geriau.

Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 31, 16:04)

uf, net užmiršau ką norėjau dar parašyt, rašau karo lauko sąlygom - vaikas vis įlenda į labiausiai draudžiamą kampą prie kompo ir kt laidų, nors užbarikadavus kuom įmanoma, man bekrapštant vaiką lauk šuo taikosi mano pietų, nu žodžiu... toks mano gyvenimas biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pazystama situacija blink.gif
Atsakyti