QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 14:23)
nepasikliaukit jus ta Kudra ar Pelke...
Pati nuotrauka nera super. Bet ji ir ne pelkiska, ta juk ir pati zinai.
Tai pasikliauti 100% aišku negalima, vis tiek yra kažkokių tendencijų, darymo specialiai ar panašiai, bet visgi tai turbūt lankomiausias ir populiariausias fotografijos komentarų, vertinimų tinklapis iš LT, kur lankosi tikrai didelis kiekis žmonių, su įvairiais skoniais, išsilavinimu, meno, fotografijos supratimu ir panašiai, tai bent jau nuotraukos šiokią tokią tendenciją nuspėti galima manau.
Bet ši tema manau savo lygiu tikrai ne ką prastesnė, mokymosi, patarimų klausimu
kartais pagalvoju, kad būtent čia išmokau daugiausiai ir giliai giliai įklimpau į šį liūną, ačiū jum
Bite, neimk į galvą
manau man kas nors geriau? žiūriu kelionės nuotraukas ir va... nieko gero.. viena nuotrauka? ir ta šimtą kart matyta
žinai, kartais pagalvoju, kad fotografai dirba 10, 20 metų kad parodytų 10 gerų nuotraukų, tai ko norėt kai tik pati pradžia... šiuo metu man patinka mano šis užsiėmimas, įsitraukiu daryda, tvarkydama nuotraukas, atispalaiduoju, atitrūkstu nuo kasdienybės, dzin kad kitiem neįdomu, po 5 metų gal parodysiu ką nors kas bus įdomu ir kitiem ir bus valio, o dabar tiesiog įdomiai leidžiu laisvalaikį