Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2007 10 31, 12:17)
man irgi, kol nepamačiau jūsiškių  lotuliukas.gif

nu kodėl būtinai reikėjo pasilyginti, aš iš anksčiau žinau, kad ir ND būna visokių foto... o taviškė mano akimis žiūrint buvo tikras tavo autoportretas, atspindėjo tavo suvaikėjusias nuotaikas, tavo žvilgsnis, nežinau kodėl visa tai galėjo nublankti blink.gif
spalvota ne tokia, visi sakys per daug spalvų, koreguok ką nori toj j/b, bet įdėk, jei dar neįdėjai, bo matau, kad ne man vienai ta foto smagi thumbup.gif

ps, ir vis tiek gausi į užpakalį, nes sugadinai visą ryto nuotaiką, pasakiusi kad išimsi ir dingusi kaip į vandenį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulika: 31 spalio 2007 - 12:55
QUOTE(Sansara @ 2007 10 31, 13:41)
bitėmaja,jei atvirai - atvirai...

dėkui už tokį atvirą komentarą 4u.gif mirksiukas.gif einu išvadų daryt mastau.gif
Atsakyti
Bite, kažkaip man ši nėra pati geriausia iš tavo matytų, bet čia manau ne nuotrauka kalta, o siužetas.. kažkoks katinų nekentimas atsirado ten blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 31, 13:58)
Bite, kažkaip man ši nėra pati geriausia iš tavo matytų, bet čia manau ne nuotrauka kalta, o siužetas.. kažkoks katinų nekentimas atsirado ten blink.gif

manau, kad ne... vat jei būtų gera nuotrauka, tai ir būtų įvertinta. nesvarbu ar ten katinas, ar vaikas.
o ko jūs taip anksčiau nerašėt, kai buvau įdėjus čia g.gif
Atsakyti
QUOTE(zulika @ 2007 10 31, 12:52)
ps, ir vis tiek gausi į užpakalį, nes sugadinai visą ryto nuotaiką, pasakiusi kad išimsi ir dingusi kaip į vandenį  doh.gif

be be be, aš vairavau, o prieš vairavimus man mažiausiai rūpi mano autoportretas, rūpi kaip išsaugot tą portretą ir parvežt sveiką namo lotuliukas.gif
šiaip brangioji pati gali sudalyvaut pagaliau ND, žinau, kad šiuos ND atlikai mirksiukas.gif ir rezultatas puikus... 4u.gif

bitėmaja, jau užsiminė kažkas, kad pasiilgom dinamiškų tavo kornišiukų nuotraukų. ten kur žaidžia su kamuoliukais thumbup.gif , kur judesio temai darei, pabandyk tas įmest kūdron. ten matosi visa gracija, aktyvumas, išdidumas tavo augintinių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 31 spalio 2007 - 13:12
QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 14:02)
manau, kad ne... vat jei būtų gera nuotrauka, tai ir būtų įvertinta. nesvarbu ar ten katinas, ar vaikas.
o ko jūs taip anksčiau nerašėt, kai buvau įdėjus čia  g.gif

Aš tai matau pirmą kartą šitą nuotrauką unsure.gif turbūt neatidžiai vartau temą...

O aš tai suku galvą kaip čia man atlikus ND... idėjų kol kas 0, bet kaip čia paliksi tokią įdomią temą nepadarius...
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 12:02)
o ko jūs taip anksčiau nerašėt, kai buvau įdėjus čia  g.gif

nepasikliaukit jus ta Kudra ar Pelke...
Pati nuotrauka nera super. Bet ji ir ne pelkiska, ta juk ir pati zinai.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 14:23)

bet supranti (šnekant dabar apskritai, ne apie tą konkrečią nuotrauką) kai pažiūri į statistiką, pvz., peržiūrėta 200 kartų, 20 spanguolių ir 17 musmirių. tai nori nenori, darau išvadas, kad tos nuotraukos yra arba visai emocijų nekeliančios arba visai nevykusios. ir aš nieko įdomaus nemoku parodyt unsure.gif

oi, tik nepagalvokit, kad aš čia paguodos ieškau biggrin.gif tik vat tokios mintys aplanko pastaruoju metu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 31 spalio 2007 - 13:36
QUOTE(bite maja @ 2007 10 31, 13:31)
bet supranti  (šnekant dabar apskritai, ne apie tą konkrečią nuotrauką) kai pažiūri į statistiką, pvz., peržiūrėta 200 kartų, 20 spanguolių ir 17 musmirių. tai nori nenori, darau išvadas, kad tos nuotraukos yra arba visai emocijų nekeliančios arba visai nevykusios. ir aš nieko įdomaus nemoku parodyt  unsure.gif

eik tu, nekreipk dėmesio lotuliukas.gif
kiek žmonių abejingų katėms, kiek žmonių abejingų kornišreksams, net jei mėgsta kates mirksiukas.gif todėl jiems ta nuotrauka tikrai gal emocijų nekelia doh.gif iš tiesų tik tavo nuotraukos ir privertė mane pamilt šią keistą veislę mirksiukas.gif nebuvo man jie nei gražūs, nei žavūs, o kai pasižiūrėjau dažniau ir įdėmiau - pamilau blush2.gif
čia kaip ir vaikutis su seilytėm, jei turi tokio amžiaus vaiką ir žinai, kad to neįmanoma išvengt, nuotrauka vienaip žiūrisi, o jei tavo vaikam jau po 10-15 metų ir neprisimeni tų seilyčių, atrodo, kad mama netvarkinga, neprižiūri vaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 31, 14:23)

Tai pasikliauti 100% aišku negalima, vis tiek yra kažkokių tendencijų, darymo specialiai ar panašiai, bet visgi tai turbūt lankomiausias ir populiariausias fotografijos komentarų, vertinimų tinklapis iš LT, kur lankosi tikrai didelis kiekis žmonių, su įvairiais skoniais, išsilavinimu, meno, fotografijos supratimu ir panašiai, tai bent jau nuotraukos šiokią tokią tendenciją nuspėti galima manau.
Bet ši tema manau savo lygiu tikrai ne ką prastesnė, mokymosi, patarimų klausimu thumbup.gif kartais pagalvoju, kad būtent čia išmokau daugiausiai ir giliai giliai įklimpau į šį liūną, ačiū jum hi.gif

Bite, neimk į galvą 4u.gif manau man kas nors geriau? žiūriu kelionės nuotraukas ir va... nieko gero.. viena nuotrauka? ir ta šimtą kart matyta verysad.gif žinai, kartais pagalvoju, kad fotografai dirba 10, 20 metų kad parodytų 10 gerų nuotraukų, tai ko norėt kai tik pati pradžia... šiuo metu man patinka mano šis užsiėmimas, įsitraukiu daryda, tvarkydama nuotraukas, atispalaiduoju, atitrūkstu nuo kasdienybės, dzin kad kitiem neįdomu, po 5 metų gal parodysiu ką nors kas bus įdomu ir kitiem ir bus valio, o dabar tiesiog įdomiai leidžiu laisvalaikį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 31 spalio 2007 - 13:48
QUOTE(Sansara @ 2007 10 31, 14:40)
čia kaip ir vaikutis su seilytėm, jei turi tokio amžiaus vaiką ir žinai, kad to neįmanoma išvengt, nuotrauka vienaip žiūrisi, o jei tavo vaikam jau po 10-15 metų ir neprisimeni tų seilyčių, atrodo, kad mama netvarkinga, neprižiūri vaiko lotuliukas.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 31, 14:40)
kiek žmonių abejingų katėms, kiek žmonių abejingų kornišreksams, net jei mėgsta kates  mirksiukas.gif todėl jiems ta nuotrauka tikrai gal emocijų nekelia  doh.gif iš tiesų tik tavo nuotraukos ir privertė mane pamilt šią keistą veislę  mirksiukas.gif nebuvo man jie nei gražūs, nei žavūs, o kai pasižiūrėjau dažniau ir įdėmiau - pamilau  blush2.gif
čia kaip ir vaikutis su seilytėm, jei turi tokio amžiaus vaiką ir žinai, kad to neįmanoma išvengt, nuotrauka vienaip žiūrisi, o jei tavo vaikam jau po 10-15 metų ir
neprisimeni tų seilyčių, atrodo, kad mama netvarkinga, neprižiūri vaiko lotuliukas.gif

prašom nesijuokt tongue.gif aš labai rimtai nusiteikus tongue.gif
nu nevisai su tavim sutinku. aš noriu pasakyt, kad jei nuotrauka yra gera, tai visai nesvarbu, kad tu nemėgsti katinų, vaikų, peizažų, j/b etc, tu vis tiek uždėsi jai pliusą. ir jokie ten piktybiniai musmirių ar troikių dėliotojai tam įtakos neturės.
dar šiek tiek patikslinsiu - dabar mano galvoj sukasi apskritai mano nuotraukų visuma. ne vien katinai.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 31, 14:42)
Bet ši tema manau savo lygiu tikrai ne ką prastesnė, mokymosi, patarimų klausimu thumbup.gif kartais pagalvoju, kad būtent čia išmokau daugiausiai ir giliai giliai įklimpau į šį liūną, ačiū jum hi.gif

čia galima gaut daugiau komentarų ir kritikos. o ten kažkaip tingisi, ką nors komentuot. todėl paprasčiausiai rašai, kad patinka ir viskas, arba dedi pliusą be komentarų.
Atsakyti