Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 22:18)
jei ismes mane, o ne mano nuotrauka kur jau prasiau kad netvirtintu, tai ismes ir tuos lapukus sukabintus cool.gif  liezuvis.gif  bebe.gif

kaip gerai, kad aš tik suoliuką nusižiūrėjus laukiu patvirtinimo unsure.gif

Šutka
Atsakyti
siaip su lapu originali ideja, kieno ji bebutu smile.gif gime ir man viena (neeeeeeeeeeeeeeee, nekopijuosiu nieko smile.gif ) jei sestadieni bus neblogas oras gal ir igivendinsiu. Nors gamta ne mano sritis.
Atsakyti
na, kad tiek kabančių lapų, tai gal vertėtų skelbti atskirą prikabintų lapų konkursą hihihi.gif
Atsakyti
A jum gaila, juk iš panašių galima išsirinkt geresnę smile.gif kad tik paburnot
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 10 30, 21:42)

Bet juk kaip tik norisi kažko išskirtinio,originalaus bigsmile.gif ,o ne plagiatų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2007 10 30, 20:42)

man tai tikrai negaila. Tiesiog issakiau savo nuomone, juk turiu tam teise, ar ne? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 30 spalio 2007 - 22:02
QUOTE(off topic @ 2007 10 30, 19:30)
Gal vienos narės pusseserės, kuri visokių gerų nuotraukų turi?  lotuliukas.gif

Ai, ne, pusseserės albume tokių gėrybių nerasta schmoll.gif Bet rasta kitų, ir esu giliam pasimetime, ar teisingai išsirinkau konkursui. Reiks dar permąstyti biggrin.gif

O šiaip mane labai pralinksmino šita:
http://www.supermama...p...&phid=13954
Žiauriai gaila, kad kokybės trūksta, bet pavadinimas ir pats kadriukas šaunus thumbup.gif

Šitos dar fainas rakursas (šviesos tik pradžioj ant tų lapų norėtųsi daugiau):
http://www.supermama...p...&phid=13939

Šita man irgi faina, irgi puiki rudeniška akvarelė, be išskirtų detalių, tik truputį gaila, kad pavadinimas ją nuvertina - eilinė eilinio rudens nuotrauka, nežiūrėkit:
http://www.supermama...p...&phid=13919

Tos dvi su voratinkliais - kur jūs randat tokius tobulus ir tobulai rasa apkibusius voratinklius? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 10 30, 19:24)
Man šita irgi gražiai žiūrisi. "Prikolna" nuotrauka ( sorry, kad lietuviško atitikmens neradau)  Originalu labai. bigsmile.gif user posted image

man šita ir labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 10 30, 22:06)
Ai, ne, pusseserės albume tokių gėrybių nerasta  schmoll.gif  Bet rasta kitų, ir esu giliam pasimetime, ar teisingai išsirinkau konkursui. Reiks dar permąstyti  biggrin.gif

Tos dvi su voratinkliais - kur jūs randat tokius tobulus ir tobulai rasa apkibusius voratinklius?  bigsmile.gif

Va tas klausimas ir man ramybės neduoda jau kelis konkursus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 10 30, 23:06)
Tos dvi su voratinkliais - kur jūs randat tokius tobulus ir tobulai rasa apkibusius voratinklius?  bigsmile.gif

voratinklių ieškom rugpjūty - rugsėjy bigsmile.gif
Atsakyti
man irgi gime viena ideja, bet idomu ar pavyks igyvendinti blush2.gif

jei gausis taip kaip isivaizduoju tai idesiu, bet jei nesigaus tai liks grazus vaizdas tik galvoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 30 spalio 2007 - 23:05
QUOTE(Auges @ 2007 10 30, 23:44)
Va tas klausimas ir man ramybės neduoda jau kelis konkursus biggrin.gif

O tai jūs iš to paties albumo irgi per daug nuotraukų vis prisirenkat g.gif
Atsakyti