Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 21:23)
Moderatores noriu paprasyt, kad mano nuotraukos netvirtintu lotuliukas.gif

jau nuo kažko nusižiūrėjai musėt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 10 30, 21:27)
Ta pati situacija ir su "vienišais suoliukai".
Nesuprantu tų žmonių kurie taip daro g.gif , jug akivaizdu, kad darbai gavosi prastesni

gaila... fantazijos trūkumas
Jau ko ko, o gamtoj tikrai galima daug ko nufotografuot, reikia tik truputį persijungt nuo pavyzdžių ir šablonų prie savo vaizduotės
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 10 30, 22:30)
jau nuo kažko nusižiūrėjai musėt   g.gif  biggrin.gif

triniti.gif ane hihihi.gif bet mano fantazija beribe, myliu rudeni wub.gif tik nuotrauka idesiu paskutine diena lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 30 spalio 2007 - 20:43
QUOTE(vvvvv @ 2007 10 30, 20:00)
va cia tai ruduo  thumbup.gif ORIGINALU  thumbup.gif
mano balsa bent jau siai dienai tikrai turi  wub.gif

http://www.supermama...p...&phid=13955

pritariu - labai puiki nuotrauka, dar kelios tokios žaismingos foto, ir aš pamilsiu rudenį user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 10 30, 21:27)

Ta pati situacija ir su "vienišais suoliukai".

Žinai, man irgi netyčia vos taip nesigavo blush2.gif Tik ne su suoliukais, o su spalvom sulietom. Kai pamačiau, koks konkurso pavadinimas, iš karto pagalvojau apie tą nuotrauką ax.gif Kai pažiūrėjau pateiktas nuotraukas, apsidžiaugiau, kad nepaskubėjau smile.gif Būčiau irgi apkaltinta nusižiūrėjimu. Taigi, neskubėkite kitus tuo kaltint, nes gali būti tiesiog atsitiktinumas, kad taip įvyko. Juk ne iš karto nuotraukos pakliūna į konkursą smile.gif

O šiaip labai gražios nuotraukytės smile.gif Ruduo yra ruduo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Princi @ 2007 10 30, 21:45)
Žinai, man irgi netyčia vos taip nesigavo  blush2.gif Tik ne su suoliukais, o su spalvom sulietom. Kai pamačiau, koks konkurso pavadinimas, iš karto pagalvojau apie tą nuotrauką  ax.gif  Kai pažiūrėjau pateiktas nuotraukas, apsidžiaugiau, kad nepaskubėjau  smile.gif  Būčiau irgi apkaltinta nusižiūrėjimu. Taigi, neskubėkite kitus tuo kaltint, nes gali būti tiesiog atsitiktinumas, kad taip įvyko. Juk ne iš karto nuotraukos pakliūna į konkursą smile.gif

O šiaip labai gražios nuotraukytės smile.gif Ruduo yra ruduo  thumbup.gif

bet pamačius galima išimt, kad jau kopija nebūtų 4u.gif
Atsakyti
Nu bet rimtai kiek daug panašių nuotraukų.Net neįdomu į tokias žiūrėt schmoll.gif
Atsakyti
as jau praeitam konkurse minejau, kad nuotraukos atkeliauja bangom smile.gif pasirodo viena idomesne - po jos seka 2 veik identiskos (siuzetu) ir t.t.
man nekliuna nei su atspindziais, nei su suoliuku, bet ta su pakabintu 1 lapu uzkliuvo. Suoliuku rudeni, bei atspindziu n+n yra, ir vos ne kas antras juos fotografuoja, tai nesistebiu, kad kartojasi, bet prisegtas lapas - spec. ruosta nuotrauka. Cia jau kopijavimas... Na atsiprasau aisku, tai tik mano asmenine nuomone ir nieko daugiau.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 30, 20:06)
ui, mergos...  beee.gif

g.gif ? tai tau si foto patinka ar ne?
kazkaip vienoj zinutej "ui mergos" kitoj - first.gif
tai ir likau nesupratus.... cool.gif

QUOTE(kuckutis @ 2007 10 30, 20:45)
pritariu - labai puiki nuotrauka, dar kelios tokios žaismingos foto, ir aš pamilsiu rudenį user posted image

va va... ir as jo nemyliu... bet gal kaip nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 30, 22:54)
bet prisegtas lapas - spec. ruosta nuotrauka. Cia jau kopijavimas... Na atsiprasau aisku, tai tik mano asmenine nuomone ir nieko daugiau.

Lapukas mano. Fotografuotas pries gera menesi, kaip ir si nuotrauka
user posted image

o kas mano ideja nusiziurejo ir perdirbo, pamatysim pasibaigus konkursui cool.gif triniti.gif nors as jau zinau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 10 30, 22:10)
Lapukas mano. Fotografuotas pries gera menesi, kaip ir si nuotrauka

Vyssskas, dabar tave iš konkurso išmes, kad čia giriesi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 10 30, 23:15)
Vyssskas, dabar tave iš konkurso išmes, kad čia giriesi  cool.gif

jei ismes mane, o ne mano nuotrauka kur jau prasiau kad netvirtintu, tai ismes ir tuos lapukus sukabintus cool.gif liezuvis.gif bebe.gif
Atsakyti