Klasikinis ruduo
Romantiškas ruduo
Lūdnas ruduo
Ruduo, kai pagalvoji, tikrai gražus metų laikas
QUOTE(*Rita* @ 2007 10 30, 17:00)
Ruduo, kai pagalvoji, tikrai gražus metų laikas
pats gražiausias
o kodel tau paskutinei jis liudnas... man tai nea
QUOTE(Almuka @ 2007 10 30, 15:34)
a jinai tycia aukstyn kojom ?
Aš net nepastebėjau
Ech, širdis džiaugiasi ir žiūrint pro langą, ir į nuotraukas - tiek gražių pastebėjimų Rodos kad būčiau visur kartu ir pati visa tai matyčiau
Tai ir negadinsiu nuotaikų, nekomentuosiu, tik noriu priminti toms, kas dar ketina fotografuoti - nusiimkite datas nuo aparatų ir geriausiai visai užmirškite, kad jas turite Niekas taip negadina geros nuotraukos, kaip data ant jos O jeigu jau turite ar įdėjote nuotrauką su data, pažiūrėkite, ar negalima jos nukirpti (yra viena tokia puiki nuotrauka konkurse, kurią tai labai gadina)
Tai ir negadinsiu nuotaikų, nekomentuosiu, tik noriu priminti toms, kas dar ketina fotografuoti - nusiimkite datas nuo aparatų ir geriausiai visai užmirškite, kad jas turite Niekas taip negadina geros nuotraukos, kaip data ant jos O jeigu jau turite ar įdėjote nuotrauką su data, pažiūrėkite, ar negalima jos nukirpti (yra viena tokia puiki nuotrauka konkurse, kurią tai labai gadina)
QUOTE(elge @ 2007 10 30, 17:50)
Niekas taip negadina geros nuotraukos, kaip data ant jos O jeigu jau turite ar įdėjote nuotrauką su data, pažiūrėkite, ar negalima jos nukirpti (yra viena tokia puiki nuotrauka konkurse, kurią tai labai gadina)
na gal namų albumiukui ta data dar ir nieko, čia, matyt, kaip kam. Bet konkursui, tai jau tikrai jos nereikia
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 30, 18:11)
o kodel tau paskutinei jis liudnas... man tai nea
liūdnas - tai gal ne tinkamą žodį parinkau... Gal nostalgiškas, žvarbokas, na toks liūdnos šaltos spalvos. Bet jokiu būdu ne blogąją prasme. Tiesiog ta plika ir šlapia medžio šaka tyliai praneša, jog baigiasi ruduo, tuo ateis žiema... Tai irgi spalva, tai irgi gražu
va cia tai ruduo ORIGINALU
mano balsa bent jau siai dienai tikrai turi
http://www.supermama...p...&phid=13955
mano balsa bent jau siai dienai tikrai turi
http://www.supermama...p...&phid=13955
Bet ale zmonems originalumo truksta
Vienišas žibintas rudenėjant
Atnaujinimo data: 30-10-2007, 17:33
Vienišas suoliukas parke
Atnaujinimo data: 30-10-2007, 18:57
Vienišas žibintas rudenėjant
Atnaujinimo data: 30-10-2007, 17:33
Vienišas suoliukas parke
Atnaujinimo data: 30-10-2007, 18:57
Man šita irgi gražiai žiūrisi. "Prikolna" nuotrauka ( sorry, kad lietuviško atitikmens neradau) Originalu labai.
QUOTE(marsua @ 2007 10 30, 19:24)
Man šita irgi gražiai žiūrisi. "Prikolna" nuotrauka ( sorry, kad lietuviško atitikmens neradau) Originalu labai.
aha
kitu kampu i rudeni paziureta