Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

Klasikinis ruduo

user posted image

Romantiškas ruduo

user posted image

Lūdnas ruduo

user posted image

Ruduo, kai pagalvoji, tikrai gražus metų laikas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 10 30, 17:00)
Ruduo, kai pagalvoji, tikrai gražus metų laikas wub.gif

drinks_cheers.gif pats gražiausias wub.gif
Atsakyti
o kodel tau paskutinei jis liudnas... man tai nea
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 10 30, 15:34)
a jinai tycia aukstyn kojom ? bigsmile.gif

Aš net nepastebėjau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 10 30, 17:11)
drinks_cheers.gif pats gražiausias  wub.gif

ir spalvingiausias... bigsmile.gif
Atsakyti
Ech, širdis džiaugiasi ir žiūrint pro langą, ir į nuotraukas - tiek gražių pastebėjimų thumbup.gif wub.gif Rodos kad būčiau visur kartu ir pati visa tai matyčiau rolleyes.gif biggrin.gif

Tai ir negadinsiu nuotaikų, nekomentuosiu, tik noriu priminti toms, kas dar ketina fotografuoti - nusiimkite datas nuo aparatų ir geriausiai visai užmirškite, kad jas turite mirksiukas.gif biggrin.gif Niekas taip negadina geros nuotraukos, kaip data ant jos rolleyes.gif O jeigu jau turite ar įdėjote nuotrauką su data, pažiūrėkite, ar negalima jos nukirpti mirksiukas.gif (yra viena tokia puiki nuotrauka konkurse, kurią tai labai gadina) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elge: 30 spalio 2007 - 17:51
QUOTE(elge @ 2007 10 30, 17:50)
  Niekas taip negadina geros nuotraukos, kaip data ant jos  rolleyes.gif  O jeigu jau turite ar įdėjote nuotrauką su data, pažiūrėkite, ar negalima jos nukirpti  mirksiukas.gif  (yra viena tokia puiki nuotrauka konkurse, kurią tai labai gadina)  4u.gif  4u.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif
na gal namų albumiukui ta data dar ir nieko, čia, matyt, kaip kam. g.gif Bet konkursui, tai jau tikrai jos nereikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 30 spalio 2007 - 18:20
QUOTE(Nerytė @ 2007 10 30, 18:11)
o kodel tau paskutinei jis liudnas... man tai nea

liūdnas - tai gal ne tinkamą žodį parinkau... Gal nostalgiškas, žvarbokas, na toks liūdnos šaltos spalvos. Bet jokiu būdu ne blogąją prasme. Tiesiog ta plika ir šlapia medžio šaka tyliai praneša, jog baigiasi ruduo, tuo ateis žiema... Tai irgi spalva, tai irgi gražu
Atsakyti
va cia tai ruduo thumbup.gif ORIGINALU thumbup.gif
mano balsa bent jau siai dienai tikrai turi wub.gif

http://www.supermama...p...&phid=13955
Atsakyti
Bet ale zmonems originalumo truksta rolleyes.gif

user posted image
Vienišas žibintas rudenėjant

Atnaujinimo data: 30-10-2007, 17:33

user posted image
Vienišas suoliukas parke

Atnaujinimo data: 30-10-2007, 18:57
Atsakyti
Man šita irgi gražiai žiūrisi. "Prikolna" nuotrauka ( sorry, kad lietuviško atitikmens neradau) Originalu labai. bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsua: 30 spalio 2007 - 19:24
QUOTE(marsua @ 2007 10 30, 19:24)
Man šita irgi gražiai žiūrisi. "Prikolna" nuotrauka ( sorry, kad lietuviško atitikmens neradau)  Originalu labai. bigsmile.gif user posted image

aha drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kitu kampu i rudeni paziureta thumbup.gif
Atsakyti