Joo... Įtariu, kad reikia atsisakyti minties rengti konkursus be žmonių, nes peizažų gali pridėti iš kur nori, o vaikų svetimų gal nedėsi... Po vasaros peizažų konkurso irgi vieną nuotrauką pamačiau sporto klube internetinėse skaidrėse - na bet neįmanoma juk visko sutikrinti
O dėl kitų portalų - iš tiesų juk taisyklės nedraudžia kur nors dalyvauti, - mūsų juk daug, išsibarstę po visą pasaulį ir gali dėti nuotraukas kokiuose tik nori puslapiuose, kurių irgi begalės. Svarbu, kad nebūtų jokių nuorodų, kvietimų parašuose ar pan. Aš savo nuotraukos nedėčiau ir į bendrus SM albumus - patinka man anonimiškumas, gali įvairių, tiesių nuomonių apie savo nuotrauką sužinoti, ko tiesiai žmogus nepasakytų
Tai, kad nuotrauka tiesiog rasta dar kur nors, dar nereiškia, kad yra pasisavinta - laisvai gali būti to paties autoriaus.
Ir dar - būti neteisingai apkaltintam lygiai taip pat šlykštu, kaip ir apkaltinti be pagrindo (čia aš ir sau taikau)
Tad susiimkim gal, neverta dėl savo nuoskaudų ir padarytų klaidų lieti purvo ir mesti įtarimą ant visų dalyvaujančių