Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(Ramunita @ 2007 11 10, 14:33)
aaa,nu tada aš per sąžininga šiam pasauliui biggrin.gif manęs nežiungtų apdovanojimas už ne savo foto  lotuliukas.gif
reikia surengt konkursą-"surask gražiausią foto inete"  lotuliukas.gif

as irgi matyt per gera blush2.gif nes manes irgi nedziugintu biggrin.gif
o kazka matyt dziugina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 10, 15:33)
reikia surengt konkursą-"surask gražiausią foto inete"  lotuliukas.gif

Tai panaši tema yra - ten kažkokia - nuotraukos keliaujančios internetu, tai ten vietoj ir galima organizuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
nu sitaip savo varda tepti del simbolinio prizo?
Viskas gerai, kas gerai baigiasi smile.gif O juk pasisavintu ir i konkursa idetu nuotrauku autoriai galetu pateikti ieskini uz autoriniu teisiu pazeidima.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 10, 14:40)
nu sitaip savo varda tepti del simbolinio prizo?
Viskas gerai, kas gerai baigiasi smile.gif O juk pasisavintu ir i konkursa idetu nuotrauku autoriai galetu pateikti ieskini uz autoriniu teisiu pazeidima.

Niekas nesusitepa, nes tu vardu mes nezinom umn.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 14:31)
Tai kad SM taisyklės neriboja to, kas gali atsirasti už jos ribų...

drinks_cheers.gif , bet jeigu SM rastų kažkur dar tokią foto, manau atsirastų ir ribos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 10, 15:40)
O juk pasisavintu ir i konkursa idetu nuotrauku autoriai galetu pateikti ieskini uz autoriniu teisiu pazeidima.

Įsivaizduojat Microsoft'o ieškinio dydį? blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(*dzūkė* @ 2007 11 10, 15:42)
drinks_cheers.gif , bet jeigu SM rastų kažkur dar tokią foto, manau atsirastų ir ribos biggrin.gif

o kam...kas svetimam darže taisykles nustatinėja? Kur nori žmogus ten deda, svarbu kad tai nebūtų viešinama šio forumo nariams. O kai įrodoma, kad svetima nuotrauka yra svetima, tai ji šiaip ar taip dalyvauti negali..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 10 lapkričio 2007 - 14:46
Joo... Įtariu, kad reikia atsisakyti minties rengti konkursus be žmonių, nes peizažų gali pridėti iš kur nori, o vaikų svetimų gal nedėsi... Po vasaros peizažų konkurso irgi vieną nuotrauką pamačiau sporto klube internetinėse skaidrėse - na bet neįmanoma juk visko sutikrinti rolleyes.gif

O dėl kitų portalų - iš tiesų juk taisyklės nedraudžia kur nors dalyvauti, - mūsų juk daug, išsibarstę po visą pasaulį ir gali dėti nuotraukas kokiuose tik nori puslapiuose, kurių irgi begalės. Svarbu, kad nebūtų jokių nuorodų, kvietimų parašuose ar pan. Aš savo nuotraukos nedėčiau ir į bendrus SM albumus - patinka man anonimiškumas, gali įvairių, tiesių nuomonių apie savo nuotrauką sužinoti, ko tiesiai žmogus nepasakytų tongue.gif Tai, kad nuotrauka tiesiog rasta dar kur nors, dar nereiškia, kad yra pasisavinta - laisvai gali būti to paties autoriaus.

Ir dar - būti neteisingai apkaltintam lygiai taip pat šlykštu, kaip ir apkaltinti be pagrindo (čia aš ir sau taikau) blush2.gif Tad susiimkim gal, neverta dėl savo nuoskaudų ir padarytų klaidų lieti purvo ir mesti įtarimą ant visų dalyvaujančių 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 14:38)
Tai panaši tema yra - ten kažkokia - nuotraukos keliaujančios internetu, tai ten vietoj ir galima organizuotis  lotuliukas.gif

ne,ne,reik oficialu surengt,medaliais,kad apdovanotų tongue.gif betšiaip,ar aš nepamenu-ar čia tikrai pirmas kartas,kai vienam konkurse tiek prikolų? ar buvo kada naksčiau,kad su inettinėmis fotkėmis dalyvavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 14:46)
o kam...kas svetimam darže taisykles nustatinėja? Kur nori žmogus ten deda, svarbu kad tai nebūtų viešinama šio forumo nariams. O kai įrodoma, kad svetima nuotrauka yra svetima, tai ji šiaip ar taip dalyvauti negali..

Aš ir kalbėjau apie SM forumą, o jame temų daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 10, 14:41)

as vis galvoju... o jei is ties 1 zmogus pvz is 5 nesaziningu is ties nezinojo, kad vieno ar kito dalyko negalima daryti... gal koks naujokas sugalvojo sudalyvaut konkurse ir idejo foto is interneto...
ir dabar paimtu ir paskelbtu visu vardus... man to zmogaus butu gaila, nes galejo is tiesu nezinot.... na nepateisinu to, tam skaityt taisykles reikia, bet vis tiek... nezinau ar as buciau uz paviesinima ar ne g.gif
aisku tada laimi nesaziningieji... bet gal jiems uztenka bausmes, kad ju foto nebedalyvauja.... nors kaip tada uztikrint kad kita karta nebutu apgavysciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 14:49)
gera tau kalbėt, kai turi pusseserę  lotuliukas.gif
Papildyta:
nu taigi kad būdavo - va kai net vaikus pasisavina su visu vyru laugh.gif

Ne mano gi, ne mano ta pusseserė tongue.gif Bet archyvas jos neblogas, negaliu skųstis biggrin.gif
O apie tuos vaikus ir vyrus baik - kas nežino, pagalvos, kad teisybė tongue.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ramunita @ 2007 11 10, 14:53)
ale ką gali žinot  ax.gif aš tai kažkaip galvojau,kad nedės niekas foto iš neto biggrin.gif niekur,nes juk surasti galima ax.gif o del vaikų,tai vat leliukai panašūs plius minus  ax.gif tai jei mama nerodo savo mažiaus foto forumuose,tai gali bet kokią įdėt ax.gif

Žinot negali, bet vis tiek per tradicinius konkursus nekildavo štai tokių ir tiek klausimų dėl autorystės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 10, 13:41)

man net minties nekiltu ne savo nuotrauka ideti. Bet vardo sutepimas butu ne tik paviesinimas niko, bet jau tai, kad buvo atkastas nesaziningumas.

vvvvv - net ir naujokelis turetu zinoti, kad nuotraukos is interneto siaip sau neimamos ir i konkursas nededamos. Viena - avataras tarkim. Bet ne mazi vaikai juk esam, manau visi zino - kas man nepriklauso, to negaliu savintis, sakydama kad tai mano.
Atsakyti