QUOTE(*dzūkė* @ 2007 11 10, 13:42)
Yra konkurse keletas gerų nuotraukų, kurios anksčiau pačioj SM buvo rodytos prieš konkursą, aš pati keletą autorių prisimenu , bet nors žinau, kad nuotraukos "tikros"
Manau jas ir daugiau kas atpažįsta ir gal kai kam ta pažintis turi įtakos balsavime , man tai ne
P.s. jei dar neišėmę nuotraukų iš tų temų paskubėkit, nes matot kas darosai
Manau jas ir daugiau kas atpažįsta ir gal kai kam ta pažintis turi įtakos balsavime , man tai ne
P.s. jei dar neišėmę nuotraukų iš tų temų paskubėkit, nes matot kas darosai
o man idomu pasidare jei is tiesu kazkur SM esi rodes dalyvaujancia foto (nebutinai sio konkurso), gal but i koki avatara buvai isidejes, po to isimi ir dalyvauji.. ar tai leidzia taisykles?
manau turetu leist...
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 15:14)
manau turetu leist...
Leidžia. Jų neturi būti konkurso metu.
QUOTE(astisius @ 2007 11 10, 13:43)
Šiandien darbo diena jei ką....
O jau kriminalų......
Bet yra tikrai daug gražių nuotraukų. Ir tikiu, kad daugelis dalyvauja tam kad dalyvautų, o ne dėl prizų. Aišku, kiekvienam konkurse visada vyksta tooookie knisinėjimai, kad nežinau, kaip dar kažkam kyla noras dalyvaut su ne savo nuotrauka? koks tikslas? Prizas?
O jau kriminalų......
Bet yra tikrai daug gražių nuotraukų. Ir tikiu, kad daugelis dalyvauja tam kad dalyvautų, o ne dėl prizų. Aišku, kiekvienam konkurse visada vyksta tooookie knisinėjimai, kad nežinau, kaip dar kažkam kyla noras dalyvaut su ne savo nuotrauka? koks tikslas? Prizas?
vat aš irgi nesuprantu koks gi čia tikslas...jei dalyvauji ne su savo foto...manau,kad reikia išvis atsisakyti prizų-tiesiog dovanoti tik tuos virtualius medalius ir viskas
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 10, 14:18)
manau,kad reikia išvis atsisakyti prizų-tiesiog dovanoti tik tuos virtualius medalius ir viskas
tai turbut del tu medaliu arshi bei nesazininga kova ir vyksta o ne del kuprines
matyt cia kazkam garbes reikalas tureti nesvarbu kokiu keliu
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 14:21)
tai turbut del tu medaliu arshi bei nesazininga kova ir vyksta o ne del kuprines
o koks pointas,kai tave apdovanoja ne už tavo foto? aš tai pvz kuprine norečiau pasimaivyt
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 14:23)
Jei galima mano spėjimas... o gal kai kas tai daro tiesiog "for fun", be jokių didelių laimėjimo siekių, tieiog pasitikrindami kas ką pergudraus ir tiek..
nu gal net nepagalvojau
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 10, 14:24)
o koks pointas,kai tave apdovanoja ne už tavo foto? aš tai pvz kuprine norečiau pasimaivyt
na kazkas gales pasididziuot kaip savo foto ir medaliu dar priedo
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 14:09)
O su sia zinute ka tu nori paskyti, kad yra dalyviu kurios pazeidzia taisykles, bet tu nenoriu ju paviesinti?
Aš tik noriu pasakyt, jeigu tos nuotraukos dar kabo kur kabėję, tai būtų gaila jeigu jos tik dėlto būtų išmestos iš konkurso.
Ką kalbėt apie SM , jeigu už jos ribų randama tų pačių nuotraukų
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 14:23)
Jei galima mano spėjimas... o gal kai kas tai daro tiesiog "for fun", be jokių didelių laimėjimo siekių, tieiog pasitikrindami kas ką pergudraus ir tiek..
nu berndrai jo-visokiu būna žmonių visokių ir reikia-neįdomu būtų gyvent be tokių gerai,kad bent jau aš išsirinkau tas foto,kurių niekas niekur dar nerado mažu originalios
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 11 10, 14:28)
Aš tik noriu pasakyt, jeigu tos nuotraukos dar kabo kur kabėję, tai būtų gaila jeigu jos tik dėlto būtų išmestos iš konkurso.
SM reik zinot,kur tų foto ieškot o svieto lygintojos nežino
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 11 10, 15:28)
Tai kad SM taisyklės neriboja to, kas gali atsirasti už jos ribų...
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 14:27)
nu gal net nepagalvojau
aaa,nu tada aš per sąžininga šiam pasauliui manęs nežiungtų apdovanojimas už ne savo foto
reikia surengt konkursą-"surask gražiausią foto inete"