Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

Vis tik sveika pažeidusį taisykles žmogų nubaust, tada jis taip taisyklėmis susirūpina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 11 10, 13:42)
Yra konkurse keletas gerų nuotraukų, kurios anksčiau pačioj SM buvo rodytos  prieš konkursą, aš pati keletą autorių prisimenu rolleyes.gif , bet nors žinau, kad nuotraukos "tikros" biggrin.gif
Manau jas ir daugiau kas atpažįsta ir gal kai kam ta pažintis turi įtakos balsavime g.gif , man tai ne schmoll.gif

P.s. jei dar neišėmę nuotraukų iš tų temų doh.gif  paskubėkit, nes matot kas darosai lotuliukas.gif

o man idomu pasidare jei is tiesu kazkur SM esi rodes dalyvaujancia foto (nebutinai sio konkurso), gal but i koki avatara buvai isidejes, po to isimi ir dalyvauji.. ar tai leidzia taisykles?
manau turetu leist... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 15:14)
manau turetu leist...  rolleyes.gif

Leidžia. Jų neturi būti konkurso metu.
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 11 10, 13:43)
Šiandien darbo diena jei ką.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O jau kriminalų......
Bet yra tikrai daug gražių nuotraukų. Ir tikiu, kad daugelis dalyvauja tam kad dalyvautų, o ne dėl prizų. 4u.gif  4u.gif  4u.gif Aišku, kiekvienam konkurse visada vyksta tooookie knisinėjimai, kad nežinau, kaip dar kažkam kyla noras dalyvaut su ne savo nuotrauka? koks tikslas? Prizas?  blink.gif  g.gif  g.gif  g.gif

vat aš irgi nesuprantu koks gi čia tikslas...jei dalyvauji ne su savo foto...manau,kad reikia išvis atsisakyti prizų-tiesiog dovanoti tik tuos virtualius medalius ax.gif ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2007 11 10, 14:18)
manau,kad reikia išvis atsisakyti prizų-tiesiog dovanoti tik tuos virtualius medalius ax.gif ir viskas ax.gif

tai turbut del tu medaliu arshi bei nesazininga kova ir vyksta lotuliukas.gif o ne del kuprines lotuliukas.gif
matyt cia kazkam garbes reikalas tureti lotuliukas.gif nesvarbu kokiu keliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 10 lapkričio 2007 - 14:23
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 14:21)
tai turbut del tu medaliu arshi bei nesazininga kova ir vyksta  lotuliukas.gif o ne del kuprines  lotuliukas.gif
matyt cia kazkam garbes reikalas tureti  lotuliukas.gif nesvarbu kokiu keliu  lotuliukas.gif

o koks pointas,kai tave apdovanoja ne už tavo foto? g.gif aš tai pvz kuprine norečiau pasimaivyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 14:23)
Jei galima  ax.gif mano spėjimas... o gal kai kas tai daro tiesiog "for fun", be jokių didelių laimėjimo siekių, tieiog pasitikrindami kas ką pergudraus ir tiek..

nu gal g.gif net nepagalvojau ax.gif

QUOTE(Ramunita @ 2007 11 10, 14:24)
o koks pointas,kai tave apdovanoja ne už tavo foto? g.gif aš tai pvz kuprine norečiau pasimaivyt blush2.gif

na kazkas gales pasididziuot kaip savo foto ir medaliu dar priedo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 14:09)
O su sia zinute ka tu nori paskyti, kad yra dalyviu kurios pazeidzia taisykles, bet tu nenoriu ju paviesinti?

Aš tik noriu pasakyt, jeigu tos nuotraukos dar kabo kur kabėję, tai būtų gaila jeigu jos tik dėlto būtų išmestos iš konkurso.
Ką kalbėt apie SM , jeigu už jos ribų randama tų pačių nuotraukų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 14:23)
Jei galima  ax.gif mano spėjimas... o gal kai kas tai daro tiesiog "for fun", be jokių didelių laimėjimo siekių, tieiog pasitikrindami kas ką pergudraus ir tiek..

nu berndrai jo-visokiu būna žmonių rolleyes.gif visokių ir reikia-neįdomu būtų gyvent be tokių ax.gif gerai,kad bent jau aš išsirinkau tas foto,kurių niekas niekur dar nerado biggrin.gif mažu originalios g.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 11 10, 14:28)
Aš tik noriu pasakyt, jeigu tos nuotraukos dar kabo kur kabėję, tai būtų gaila jeigu jos tik dėlto būtų išmestos iš konkurso.

SM reik zinot,kur tų foto ieškot biggrin.gif o svieto lygintojos nežino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 11 10, 15:28)

Tai kad SM taisyklės neriboja to, kas gali atsirasti už jos ribų...
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 14:27)
nu gal  g.gif net nepagalvojau  ax.gif
na kazkas gales pasididziuot kaip savo foto ir medaliu dar priedo  lotuliukas.gif

aaa,nu tada aš per sąžininga šiam pasauliui biggrin.gif manęs nežiungtų apdovanojimas už ne savo foto lotuliukas.gif
reikia surengt konkursą-"surask gražiausią foto inete" lotuliukas.gif
Atsakyti