Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(jungle @ 2007 11 09, 23:56)
Hm....ir ko čia tokio pasipiktinimo bangos ritasi??? Kad žmonės domisi fotografija ir tiesiog pamatė analogiškų fotkių Internete?? Nu nemanau, kad dėl to reik taip putotis.... nebent iš tikro užgauta jautri vieta  mirksiukas.gif
Šiaip...aš pati labai mėgstu fotografuoti, na šiaip, mėgėjiškai, ir kas idomiausia, DAR NIEKAD NETEKO pamatyt analogiškų savom fotkėm vaizdelių. Na ką aš žinau, gal matau kažkaip kitaip, ar ką????

QUOTE(Nerytė @ 2007 11 10, 10:54)
unsure.gif  nu va prisizaide kazkas

QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:15)
Vertetu salinti nuotraukas is interneto idetas, o ne paciu zmoniu fotografuotas, bet cia teisybes  nulis.

kokios jūs įdomios... teisybės nulis. Žiūrinėju konkurso nuotraukas, matau nuotrauką, ji turėtų būtį pačios narės fotografuota, ar ne??? g.gif Parašyta: ruduo - tai gamtos šėlsmas......

user posted image

nueinu šiandien į www. sveikinimai.com kur gamtos nuotraukos, ir ką matau??? g.gif

user posted image

ar aš kvaila??? ar man vaidenasi??? Parašyta: Upė. Medis pageltusiais lapais.

Nuotrauka turi būti pašalinta iš konkurso, įspėjimas neišvengiamas.
Atsakyti
Na va, prisirinkau citatų. Bandysiu atsakyti paeiliui.
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:19)
Na sita foto itarimu tikrai daug kelia.

Šitos foto originalas buvo atsiųstas mums el.paštu. Nuotraukos savybėse (properties) buvo įrašyti visi laukai - data, fotoaparato pavadinimas, užlaikymo laikas (2 sek. jeigu įdomu kam nors), ir t.t.
Tam, kad tai įrašyti rankiniu būdu, reikia naudotis spec.programomis, bei mokėti tai padaryti, nemanau kad verta dėti tiek pastangų dėl SM kuprinės.

QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:29)
Matai labai jau didele atgitacija buvo jog tas grazuolis Jonavoje auga    lotuliukas.gif

Skaitykit tai, kas parašyta, o ne tai ką norite. Šiuo sakiiniu atskleidėte tai, kad tai yra jūsų nuotrauka. Taigi paskelbėte apie dalyvavimą.

QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:38)
Uzteko tik google paieska uzsikrauti ir paieskoti.

Kaip jūs įsivaizduojate, kiek laiko reikia praleisti internete, kad peržiūrėti (surasti) visas rudeniškas foto pagal visus paieškos žodžius: ruduo, rudens lapai, autumn, hiver, осень, листопад, ir t.t. ir pan. (paieškos žodžių be galo be krašto visom kalbos), o kas gali pasigirti, kad peržiūrės jas visas?

QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:47)
Na taisyklese ir parasyta kad negali but niekur kitur paskelbta si foto. O as nieko nenoriu salinti as tik manau kad turi but teisybe.

man pasidare paprasciausiai labai abydna uztai ir nusprendziau pasidairyte nete, ka dar cia idomaus rasiu, jai jau saziningai tai manau einam saziningai iki galo. Ar as neteisi?

Taisyklėse parašyta, kad ta foto negali būti paskelbta niekur Supermamos forume, paraše, avatare ar pan. Apie kitus puslapius: mes negalim to sukontroliuoti, todėl to drausti mes negalim. Jeigu foto yra viešai paskelbta, tikėtina, kad kasnors netyčia ją suras, jeigu ji paskelbta privačiame grupės albume... rolleyes.gif

QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:50)
Nematau tikslo neafisuoti tu autoriu foto kurie pazeidzia taisykles.  tegul visi mato kas cia darosi su tais konkursais.

Taip, kaip asmeniniai įspėjimai forume skiriami dalyviams apie tai viešai neskelbiant, taip pat ir su šitais pažeidimais.

QUOTE(Nerytė @ 2007 11 10, 12:57)
o kas vyksta po balsavimo? dar karta apziurinejamos nuotraukos?  g.gif  as maniau, kad jei patvirtina moderatore tai jau zalia sviesa iki galo  biggrin.gif dalyvauju

Maždaug pirmų 10 vietų autorių žinutės peržiūrimos už visą konkurso laiką. Jeigu randama, kad autorius agitavo balsuoti, praneše, kad dalyvauja ar pan. jo nuotrauka pašalinama iš konkurso, bei gali būti uždrausta dalyvauti ateinančiuose konkursuose.
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 11 10, 13:21)

o tai cia negali buti kaip kazkas minejo jog tas pats zmogus ta foto idejo ir i si konkursa ir ten nusiunte savo darba kad idetu kaip atviruka?
Atsakyti
Dėl paskutinės foto.
Kreipsimes į dalyvę, kuri atsiuntė šią foto. Jeigu ji atsiųs nuotraukos originalą, ir mes galėsime nustatyti, kad nuotrauka yra jos pačios daryta, nuotrauka liks konkurse. Jeigu to nustatyti negalėsime, nuotrauka bus pašalinta iš konkurso, o dalyvė atitinkamai įspėta.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 12:17)
nu ir detektyvai siame konkurse lotuliukas.gif uzjauciu mamytes kurios laimes pirmas vietas... jauciu bus tiek knisama visur ar saziningai laimejo  doh.gif ziauru, bet jauciu tiesa  doh.gif

Nereikia uzjausti, tuoj visos graziausios bus pramestos o tikri darbai pakils i virsu lotuliukas.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 10, 13:32)
o tai cia negali buti kaip kazkas minejo jog tas pats zmogus ta foto idejo ir i si konkursa ir ten nusiunte savo darba kad idetu kaip atviruka?

As irgi taip manau, reiktu atsiprasyti dalyves tiems kas ja apkaltino "vagimu" jei tai jos darbas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 10 lapkričio 2007 - 13:38
iš tikrųjų tai gaila moderatorių - savaitgalį tiek darbelio užkrauta.... doh.gif
Atsakyti
Yra konkurse keletas gerų nuotraukų, kurios anksčiau pačioj SM buvo rodytos prieš konkursą, aš pati keletą autorių prisimenu rolleyes.gif , bet nors žinau, kad nuotraukos "tikros" biggrin.gif
Manau jas ir daugiau kas atpažįsta ir gal kai kam ta pažintis turi įtakos balsavime g.gif , man tai ne schmoll.gif

P.s. jei dar neišėmę nuotraukų iš tų temų doh.gif paskubėkit, nes matot kas darosai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 11 10, 14:39)
iš tikrųjų tai gaila moderatorių - savaitgalį tiek darbelio užkrauta.... doh.gif

Šiandien darbo diena jei ką.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jau kriminalų......
Bet yra tikrai daug gražių nuotraukų. Ir tikiu, kad daugelis dalyvauja tam kad dalyvautų, o ne dėl prizų. 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aišku, kiekvienam konkurse visada vyksta tooookie knisinėjimai, kad nežinau, kaip dar kažkam kyla noras dalyvaut su ne savo nuotrauka? koks tikslas? Prizas? blink.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 11 10, 14:21)

Kodėl? Nuotrauka vogta? Jei ne už ką čia tas įspėjimas? blink.gif
Gal nekurie moderatoriai tegu patys pasiskaito taisykles, prieš užtikrintu tonu kalbėdami apie neišvengiamus įspėjimus. Neišvengiama man atrodo šiuo atveju turėtų pasidaryti tik tada, jei būtų įrodyta, kad nuotrauka ssvetima, o ne iki tol...
Papildyta:
QUOTE(Džinė @ 2007 11 10, 14:21)
nueinu šiandien į www. sveikinimai.com kur gamtos nuotraukos, ir ką matau??? g.gif

na ir ką gi matai? Įrodymą, kad tikrai ne narė fotografavo, o portalas? cool.gif O jei įsivaizduojat, kad Upė - nikas, pažiūrėkit ar prie kitų nuotraukų nikai rašomi. Pavadinimas gi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 10 lapkričio 2007 - 13:52
QUOTE(astisius @ 2007 11 10, 13:43)
Šiandien darbo diena jei ką.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš, pvz, apskritai esu vaiko priežiūros atostogose mirksiukas.gif , todėl man visos dienos yra vienodai nedarbo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 11 10, 14:48)
Kodėl? Nuotrauka vogta? Jei ne už ką čia tas įspėjimas?  blink.gif
Gal nekurie moderatoriai tegu patys pasiskaito taisykles, prieš užtikrintu tonu kalbėdami apie neišvengiamus įspėjimus. Neišvengiama man atrodo šiuo atveju turėtų pasidaryti tik tada, jei būtų įrodyta, kad nuotrauka ssvetima, o ne iki tol...
Papildyta:

na ir ką gi matai? Įrodymą, kad tikrai ne narė fotografavo, o portalas?  cool.gif

Jei skaitai taisykles, žinai, kad turi dalyvauti su savo nuotrauka. O nekurie moderatoriai taisykles tikrai skaito, patikėk.

Matau tą, ką matau, palauksim originalo, jei jis yra, aš viešai atsiprašysiu.
Atsakyti
QUOTE(*dzūkė* @ 2007 11 10, 14:42)
Yra konkurse keletas gerų nuotraukų, kurios anksčiau pačioj SM buvo rodytos  prieš konkursą, aš pati keletą autorių prisimenu rolleyes.gif , bet nors žinau, kad nuotraukos "tikros" biggrin.gif
Manau jas ir daugiau kas atpažįsta ir gal kai kam ta pažintis turi įtakos balsavime g.gif , man tai ne schmoll.gif

P.s. jei dar neišėmę nuotraukų iš tų temų doh.gif  paskubėkit, nes matot kas darosai lotuliukas.gif

O su sia zinute ka tu nori paskyti, kad yra dalyviu kurios pazeidzia taisykles, bet tu nenoriu ju paviesinti?
Atsakyti