Ka i tai pasakysit prasom apsilankyti siam puslapiuki. http://www.sveikinim...niniai/ruduo/3/ Atvirute su sia foto.
Ne nebeleido ir man daugiau balsuoti, nors ir pasalintas balsas. Kodel?
O man isvis juokingas tas dalyvavimas del prizo. Man asmeniskai zymiai idomiau savo jegas ismeginti, ir paziureti ar mano pacios ideja ka nors irgi uzkabino, ar kam nors patiko. O kai pasisavini, ar ten su keliom bandai dalyvauti kad uz save prabalsuoti, arba kai draugams visiems apskelbi kad uz tave balsuotu, tai visiskai neidomu Kaip tada ivertinsi ar tu gerai fotografuoji ar ne. Man zymiai idomiau kad mane anonimiskai vertina
Tik gaila kad siam konkursui neturejau grazios nuotraukos, su lelka neisejo mums kadru saudyti si kart.
QUOTE(logika @ 2007 11 10, 09:29)
manau tai,kad dalyvės pasisavina ne savas nuotraukas ,parodo,kad dalyvaujama dėl prizo
O man isvis juokingas tas dalyvavimas del prizo. Man asmeniskai zymiai idomiau savo jegas ismeginti, ir paziureti ar mano pacios ideja ka nors irgi uzkabino, ar kam nors patiko. O kai pasisavini, ar ten su keliom bandai dalyvauti kad uz save prabalsuoti, arba kai draugams visiems apskelbi kad uz tave balsuotu, tai visiskai neidomu Kaip tada ivertinsi ar tu gerai fotografuoji ar ne. Man zymiai idomiau kad mane anonimiskai vertina
Tik gaila kad siam konkursui neturejau grazios nuotraukos, su lelka neisejo mums kadru saudyti si kart.
As geriau jau patilesiu apie viska nes jau pyktis verda, matai kazkokia citata kazkam uzkliuvo o akivaizdziu faktu neranda. Uzteko tik google paieska uzsikrauti ir paieskoti.
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:37)
Ka i tai pasakysit prasom apsilankyti siam puslapiuki. http://www.sveikinim...niniai/ruduo/3/ Atvirute su sia foto.
Nu va...... čia jau faktas. Manau tikrai bus pašalinta. Gėda būtų pasisavinusiam. Manau reiktų ir ateityje šiems autoriams uždraut dalyvaut foto konkursuose. Visuose.
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:37)
Tave pasalino ir kita dabar bandai pasalinti? Man atrodo tam puslapy galima siusti savo foto ir padaro virtualius atvirukus, juk ir nikas po apacia yra. Jei nesu teisi tai atsiprasau. Bet jei pagal autoriu galima atsekti dalyvio varda SM sistemoje, tai ji irgi bus pasalinta nes nurodei kieno
Papildyta:
QUOTE(astisius @ 2007 11 10, 11:40)
Nu va...... čia jau faktas. Manau tikrai bus pašalinta. Gėda pasisavinusiam. Manau reiktų ir ateityje šiems autoriams uždraut dalyvaut foto konkursuose. Visuose.
Na mergytes, a sjau nebesuprantu is kur pas jus tiek pykcio Puslapis ne koks uzsienio ir pavarde autoriaus kazin, ar ne lietuviska. Manau tas pats autorius atsiunte foto i si konkursa ir tikrai savo. Jei ne tai bus isaiskinta Bet jus irgi tik pamatet ir rekiat, jokio aiskinimosi, nors pacios zinot, kaip tai nemalonu
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 10:29)
Na zinai kai ziuri i foto ir matai kad dekstope tokia kazkada turejai na gal truputi ir abydna pasidaro. Dabar kai yra powerpoint gali visas foto pakoreguoti.
Papildyta:
Matai labai jau didele atgitacija buvo jog tas grazuolis Jonavoje auga
Papildyta:
Matai labai jau didele atgitacija buvo jog tas grazuolis Jonavoje auga
nu tikrai nemaciau as irgi jokios agitacijos, bet kadangi jau cia kose buvo uzvirta su visokiom nuotraukom, tai netgi toks viesas komentaras uzkliuvo. nu nepyk labai. nors ir abidna, vistiek zinai, kad tavo foto grazi labai.
matau dabar uzsikabinai ir kitas nori isanalizuoti. nu kazi ar nuo tokio kersto tau palengves, bet visitek idomu tikrai, kad kazkur tos foto dar dominuoja
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 10, 12:41)
Tave pasalino ir kita dabar bandai pasalinti? Man atrodo tam puslapy galima siusti savo foto ir padaro virtualius atvirukus, juk ir nikas po apacia yra. Jei nesu teisi tai atsiprasau. Bet jei pagal autoriu galima atsekti dalyvio varda SM sistemoje, tai ji irgi bus pasalinta nes nurodei kieno
Na taisyklese ir parasyta kad negali but niekur kitur paskelbta si foto. O as nieko nenoriu salinti as tik manau kad turi but teisybe.
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 10, 12:44)
nu tikrai nemaciau as irgi jokios agitacijos, bet kadangi jau cia kose buvo uzvirta su visokiom nuotraukom, tai netgi toks viesas komentaras uzkliuvo. nu nepyk labai. nors ir abidna, vistiek zinai, kad tavo foto grazi labai.
matau dabar uzsikabinai ir kitas nori isanalizuoti. nu kazi ar nuo tokio kersto tau palengves, bet visitek idomu tikrai, kad kazkur tos foto dar dominuoja
man pasidare paprasciausiai labai abydna uztai ir nusprendziau pasidairyte nete, ka dar cia idomaus rasiu, jai jau saziningai tai manau einam saziningai iki galo. Ar as neteisi?
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:45)
Na taisyklese ir parasyta kad negali but niekur kitur paskelbta si foto. O as nieko nenoriu salinti as tik manau kad turi but teisybe.
Manau tada ja pasalins, bet kokiu atveju galima ir moderatorei i AZ parasyti. Pamaciau kaltinimus kurie dar neirodyti, o kad radai ir pasidalinai tai nieko blogo nematau Tiesiog manau nereikia sakyti, kad ji "pasisavinta", nes gal ir ne o jei taisykliu vistiek neatitinka, manau moderatore imsis veiksmu.
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:37)
nu va, po šio atradimo ir aš pradėjau manyti, kad "gudruoles" reikėtų paviešinti. Jei neklystu, jau trys "netikros" nuotraukos šiame konkurse buvo atkastos?
Nematau tikslo neafisuoti tu autoriu foto kurie pazeidzia taisykles. tegul visi mato kas cia darosi su tais konkursais.
QUOTE(kuckutis @ 2007 11 10, 11:49)
nu va, po šio atradimo ir aš pradėjau manyti, kad "gudruoles" reikėtų paviešinti. Jei neklystu, jau trys "netikros" nuotraukos šiame konkurse buvo atkastos?
As ir manau reiktu ta viesinti pagal nika, jei taisykles pazeistos, SM turi teise neslepti ju, juk pats forumas taisykles kuria. Kiti skyreliai juodus sarasus turi Tik siuo atveju as dar nebuciau tikra, kad autore pasisavino nuotrauka. Gal nepaskaite taisykliu ir sudalyvavo su savo pacia ir cia, zinoma paga taisykles ta reikia atmesti, taciau kaltinti, kad tai tikrai ne jos darbas, yra per daug kai dar neaisku. Cia skirtingai nei tos, kas tikrai voge foto.
Na toks gražus fotokonkursas, o tokie fintai darosi Aš ir už tai, kad reiktų paviešinti "tokias fotografes" ir neleisti joms dalyvauti kituose konkrsuose. Koks čia pyktis? Čia visai be pykčio...O dėl to šaunaus grybo...autorė visai netyčia paminėjo...Bet juk tikrai logiška manyti, kad tai tavo foto, nes iš kurgi tu žinai tada kur tas grybukas fotografuotas?... Nenusimink, aišku, kad pikta, bet tokios taisyklės. Ir dar...tos, kurios balsavo už tą nuotraukytę...turėtų, mano manymu, gauti teisę prabalsuoti už kitą nuotraukytę.