manau tai,kad dalyvės pasisavina ne savas nuotraukas ,parodo,kad dalyvaujama dėl prizo
Nieko nesupratau kas cia tokio buvo paskyta blogo apie ta nuotrauka kad ja reiketu salinti Niekas cia nieko neagitavo tokiu pasakymu, tiesiog buvo pasakyta kokiam miske visa tai daryta.
Papildyta:
šitos nuotraukos autorė, prašė paminėti, kad čia ne jos padaryti žmogeliukai, ji tik nufotografavo juos vienoje rudens šventėje Vilniaus rajone.
Beje apie ta gryba irgi tik pamineta kur fotografuota, o kieno ta foto niekas nieko neminejo. Man visa tai tik juokingai atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2007 11 09, 17:01)
šitos nuotraukos autorė, prašė paminėti, kad čia ne jos padaryti žmogeliukai, ji tik nufotografavo juos vienoje rudens šventėje Vilniaus rajone.
Beje apie ta gryba irgi tik pamineta kur fotografuota, o kieno ta foto niekas nieko neminejo. Man visa tai tik juokingai atrodo.
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 10:39)
Nieko nesupratau kas cia tokio buvo paskyta blogo apie ta nuotrauka kad ja reiketu salinti Niekas cia nieko neagitavo tokiu pasakymu, tiesiog buvo pasakyta kokiam miske visa tai daryta.
Papildyta:
Papildyta:
Moderatorių taryba nusprendė, kad tą žinutę galima traktuoti kaip pasisakymą, kad ta nuotrauka yra jūsų.
visos nuotraukos yra anoniminės iki balsavimo pabaigos. Taip yra dėl to, kad kažkas galbūt jus pažįsta ir balsuos už jūsų nuotrauką tik dėl to, kad pažįsta. Dėl to ir nerodome, kuri nuotrauka yra kieno. Lygios teisės visiem.
Čia tas "agitavimas" yra netiesioginis.
Aš tikrai labai apgailestauju, kad teko pašalinti labai gražią nuotrauką, tačiau taisyklės visiem vienodos.
O tos nuotraukos su daržoviniais žmogeliukais autorė parašė man asmeniškai, kad parašyčiau aš, kur daryta nuotrauka (kažkas domėjosi), o ne pati pakomentavo. Taigi skirtumas yra.
Vertetu salinti nuotraukas is interneto idetas, o ne paciu zmoniu fotografuotas, bet cia teisybes nulis.
Papildyta:
Beja jai jau kas galvoje zaisti ir kitais budais gali pranesti apie dalyvavima konkurse savo draugams bei pazystamiems.
Papildyta:
Beja jai jau kas galvoje zaisti ir kitais budais gali pranesti apie dalyvavima konkurse savo draugams bei pazystamiems.
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:12)
Vertetu salinti nuotraukas is interneto idetas, o ne paciu zmoniu fotografuotas, bet cia teisybes nulis.
visas pašalinome.
kiek įtarimų kas turėjote, irgi tikrinom, analizavome originalus.
negi liko dar įtartinų?
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:12)
O kaip atrinkt , kurios pačių darytos, kurios pasiisavintos?
Pima reiktų pateikt akivaizdžius faktus, o tik po to kaltint.
Na sita foto itarimu tikrai daug kelia.
Nu va uz mano balsuota gryba grazuoli pasalino Be reikalo auore pakometavo, tikrai labai gaila
O tada as turiu gal dar viena balsa tada? Nu reik pabandyti.
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 12:19)
Tik įtarimus kelia. Pirma faktai, nes tikrai įžeist galima žmogų. Panašiai su manim buvo, tai tikrai įskaudino, bet jau praėjo, nes sulaukiau palaikymo ir sąžinė mano rami.
Todėl baikim įtarinėt, bus FAKTAS, bus ir IŠVADA ir PABAIGA
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:19)
šitos nuotraukos originalą peržiūrėjom n kartų, jokių kabliukų neradome, kad galėtume įtarti, kad ji pasisavinta iš interneto.
šiaip nėra baisus dalykas jei ir po balsavimo paaiškėtų, kad nuotrauka "pasikolinta"
pašalintume ir tada,net jei būtų prizinė.
tik reikia įrodymų, kad tikria buvo taip, o ne kitaip.
Na zinai kai ziuri i foto ir matai kad dekstope tokia kazkada turejai na gal truputi ir abydna pasidaro. Dabar kai yra powerpoint gali visas foto pakoreguoti.
Papildyta:
Matai labai jau didele atgitacija buvo jog tas grazuolis Jonavoje auga
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 10, 12:23)
Nu va uz mano balsuota gryba grazuoli pasalino Be reikalo auore pakometavo, tikrai labai gaila
Matai labai jau didele atgitacija buvo jog tas grazuolis Jonavoje auga
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 10, 11:29)
Na zinai kai ziuri i foto ir matai kad dekstope tokia kazkada turejai na gal truputi ir abydna pasidaro. Dabar kai yra powerpoint gali visas foto pakoreguoti.
Ar butent sita foto turejai ir ji buvo instaliuota kompe kai ji pirkai, ar tik sios vietoves foto?
Manau, nevertetu pykti ant moderatoriu uz taisykliu laikymasi, as pykciau ant zmogaus kuris tu taisykliu nesilaike ir tave isdave. Nes zinot kur auga grybas, sutik, neuztenka gyventi Jonavoje, reikia ir foto autoriu pazinoti. Taisykles nedraudzia pranesti draugams, kad dalyvauji konkurse, bet draudzia bet koki VIESA komentara kas galetu itakoti konkurso rezultatus.
Papildyta:
QUOTE(astisius @ 2007 11 10, 11:16)
O kaip atrinkt , kurios pačių darytos, kurios pasiisavintos?
Bet nuo itarimo viskas juk ir prasideda. Jei negalima itarineti, kaip galima rasti faktus?