Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(Aila @ 2007 11 09, 21:42)
Ar gali būti, kad tu tiesiog neteisingai supratai, nes "pareigą atlikau" čia paprastai reiškia, kad prabalsavau? biggrin.gif
Nežinau, ar apie tą pačią žinutę galvoju, bet jei apie tą, tai ten lyg nieko blogo nepasakyta g.gif

blush2.gif 4u.gif na žinoma kad gali būt ir taip. Tiesiog su pirmu tuo skauduliu ir puoliau rašyt. Tikrai labai įskaudina tokie mesti įtarimai. Jei taip, tai persiprašau žinutės autorės.
Ir važiuojam toliau.
Ir aš jau savo balsus atidaviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2007 11 09, 08:17)
Atidaviau balsus uz

Gritte bigsmile.gif ši kartą balsavom visiškai vienodai biggrin.gif
Atsakyti

Na o kadangi is macro buvo laaaaaaaaabai daug graziu, rinkausi sita, nes taip noreciau pati toki grazuoli rasti. ir be to gana naturaliai atrodo..
user posted image
[/quote]

Cia viskas labai naturalu ir yra Jonavos miske fotografuota. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 11 09, 19:48)
Visiškai sutinku  drinks_cheers.gif Šiandien internete irgi atkreipiau dėmesį, kiek daug panašių vaizdų - miško su saulės spinduliais, medžių iš apačios, takų apkritusiais lapais ir pan., o apie suoliukus lapais apkritusius ar kitokius vienatvės, liūdesio motyvus, tapusiais tradiciniais, net nekalbu.
Bet duok Dieve kiekvienam mokėti tai nufotografuoti - nesvarbu, ar ta mintis atėjo į galvą pati, ar kas nors idėją pakišo  4u.gif

as irgi visiskai sutinku drinks_cheers.gif

nu negaliu sulaukti balsavimo pabaigos bigsmile.gif kuri gi bus pati paciausia bigsmile.gif o kiek balsu gavo manoji nuotrauka... ax.gif pirma karta dalyvauju tokiam konkurse tai azartas apemes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 09 lapkričio 2007 - 22:19
Sveikutės...esu laaabai smalsi, taigi, na tiesiog laaabai norėčiau sužinoti, kur fotografuotas krioklys iš nuotraukos "Ruduo" ???? Na, žinoma, po balsavimo smile.gif Neprašau auroriaus išsiryškinti dabar...bet....na labai idomu! Jei autorė (-ius) skaito šias eilutes, prašau, parašykite vėliau, a? mirksiukas.gif

tiesa--ir , jei ne paslaptis, kokia fototechnika naudota??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jungle: 09 lapkričio 2007 - 22:20

QUOTE(astisius @ 2007 11 09, 19:05)
Ir dar negaliu patikėt tuo, kad atsiranda besiknaisiojančių , lyginačių ir t.t. Taip pritariu, jei faktas akivaizdus, kur jau ta pati nuotrauka įdėta, bet dabar......Ir dar tas pasakymas, atseit va PAREIGĄ  atlikau. Nu trūksta žodžių doh.gif  doh.gif  doh.gif  cool.gif  verysad.gif

kažkodėl 100 proc įsitikinus kad turima mano sekanti žinutė, kuri buvo po tų palyginamų foto..

"Pareigą atlikau" turėjau omeny po žinutės papildymo, kad balsavau konkurse wink.gif o ne kažką knaisiojaus doh.gif Žinau, kad kai pikta, sunku suprast kas turima omeny... 4u.gif bet turėjau tikrai ne tą... o tam puslapiuke pažiūrėjau nes tada tiesiog buvo įdomu, bet jei foto daryta tavo, tai aš mažų mažiausiai sukčiau galvą irnesakyk.gif
QUOTE(grange @ 2007 11 09, 00:02)
Bet jau daug geriau pasiskolinta idėja, nei kad pasiskolinta foto...  doh.gif  doh.gif
Papildyta:
4u.gif  4u.gif  kaip bebūtų paregią atlikau  4u.gif

balsavau už gulbę visgi .... rudenėlį pro veidrodėlį ir dar vieną..  4u.gif

Atsakyti
Hm....ir ko čia tokio pasipiktinimo bangos ritasi??? Kad žmonės domisi fotografija ir tiesiog pamatė analogiškų fotkių Internete?? Nu nemanau, kad dėl to reik taip putotis.... nebent iš tikro užgauta jautri vieta mirksiukas.gif
Šiaip...aš pati labai mėgstu fotografuoti, na šiaip, mėgėjiškai, ir kas idomiausia, DAR NIEKAD NETEKO pamatyt analogiškų savom fotkėm vaizdelių. Na ką aš žinau, gal matau kažkaip kitaip, ar ką????
Atsakyti
QUOTE(jungle @ 2007 11 09, 22:56)
Šiaip...aš pati labai mėgstu fotografuoti, na šiaip, mėgėjiškai, ir kas idomiausia, DAR NIEKAD NETEKO pamatyt analogiškų savom fotkėm vaizdelių. Na ką aš žinau, gal matau kažkaip kitaip, ar ką????

Aš ir mėgstu ir man teko, nes sustojau minutėlei pagalvot gal pati kur kėliau, tiesiog kai kurios įdėjos atsiranda pas žmones vienodai...

nenustebčiau jei ir dabartinę rasčiau kur nors, nors dariau tą foto ne spec konkursui, tik tiko temą, tai ir įdėjau... cool.gif
Atsakyti
Taigi, nieko nesakau, visko būna...beje, mano fotkė daryta irgi ne konkursui ir jau senokai. iesiog, pagalvojau, kad tinka į temą ir šiaip, gal patiks kam ax.gif Nes man pačiai patiko pagautas momentas... Tikiuos neapsirikau smile.gif
Atsakyti
mano nuotrauka irgi nebuvo daryta spec. konkursui wink.gif
Atsakyti
[quote=Lau_rike,2007 11 09, 21:42]
Na o kadangi is macro buvo laaaaaaaaabai daug graziu, rinkausi sita, nes taip noreciau pati toki grazuoli rasti. ir be to gana naturaliai atrodo..
user posted image
[/quote]

Cia viskas labai naturalu ir yra Jonavos miske fotografuota. smile.gif
[/quote]

! 
nuotrauka pašalinama iš konkurso

<11. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.
Draudžiama savo asmeniniame profilyje ( paraše arba logotipo/avataro vietoje) patalpinti nuotrauką (ar labai panašią į ją foto), dalyvaujančią fotokonkurse. Tai galima padaryti fotokonkursui pasibaigus. Už šių taisyklių nepaisymą nuotrauka, už kurią agituota balsuoti, pašalinama iš konkurso.>
Atsakyti
Gražumėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif :
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olgyte: 10 lapkričio 2007 - 10:19