Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(daluta @ 2007 11 09, 14:32)
Atidaviau balsiukus ir aš  bigsmile.gif Jie atiteko šioms nuotraukytėms:

"Paskutiniems saulės spindulėliams"  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

"Eilinei eilinio rudens nuotraukai" thumbup.gif  thumbup.gif

"Rudens akvarelei" thumbup.gif

nu man saules spinduleliai irgi labai patiko. labai meciausi del sitos irgi thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
šitos nuotraukos autorė, prašė paminėti, kad čia ne jos padaryti žmogeliukai, ji tik nufotografavo juos vienoje rudens šventėje Vilniaus rajone.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 09 lapkričio 2007 - 18:52
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 09, 15:44)
na toks degantis raudonumas, kad norisi i ta ugni rudens isisupti... (nors atrodo per daug ryskiai spalvos, gal net paryskinta, bet mane ji papirko vistiek)
user posted image

Man ta spalva čia neatrodo per ryški - tokio rudens šiemet prisižiūrėjau, tokių spalvų, tokio švytėjimo, kad rodos akiai sunku suvokt rolleyes.gif Tarsi kažkas prieš akis būtų tas spalvas prisodrinęs smile.gif Labai priklauso nuo apšvietimo ir net nuo geografinės vietos - dabar supratau, kodėl dailininkus traukdavo ta ypatinga šiaurietiška šviesa smile.gif 4u.gif
Aišku, nežinau, kur ir kaip fotografuota būtent ši nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
Žiūriu diskusijos apie plagijavimą vyksta. kažkaip šlykštu pasidarė, nes ir maniškė buvo kaip pavyzdys pateikta...... negaliu tuo patikėt....... nesinori net po tokių minčių toliau ir dalyvaut. NEGI VIEN dėlto, kad kažkoks PANAŠUS vaizdas kažkur plaukioja internete, galima taip juodint.... Net nustebau, na taip tikrai panašumo yra, bet paprasčiausiai be jokios sąžinės graužaties siunčiau savo darytą foto, kuri man pačiai labai patinka ir manau kad ji vykusi, bet...... Ką čia bepridursi...... Negaliam taip viešai išdirbinėt, vien dėl panašumo, tipo idėja pasiskolinta....... Dviračių nieks čia neišradinėja...... Kiekvienai čia pateiktai foto galima gerai passiknisus surast kažką kažkieno PANAŠIAI darytą
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 11 09, 18:34)
Žiūriu diskusijos apie plagijavimą vyksta. kažkaip šlykštu pasidarė, nes ir maniškė buvo kaip pavyzdys pateikta...... negaliu tuo patikėt....... nesinori net po tokių minčių toliau ir dalyvaut. NEGI VIEN dėlto, kad kažkoks PANAŠUS vaizdas kažkur plaukioja internete, galima taip juodint.... Net nustebau, na taip tikrai panašumo yra, bet paprasčiausiai be jokios sąžinės graužaties siunčiau savo darytą foto, kuri man pačiai labai patinka ir manau kad ji vykusi, bet...... Ką čia bepridursi...... Negaliam taip viešai išdirbinėt, vien dėl panašumo, tipo idėja pasiskolinta....... Dviračių nieks čia neišradinėja...... Kiekvienai čia pateiktai foto galima gerai passiknisus surast kažką kažkieno PANAŠIAI darytą

nesijaudink! mano irgi buvo aptarta, na ir kas... as rami, nes pati ja dariau! o kad yra panasiu tai lai buna! juk kaip ir sakai pasiknisus galima rasti laaabai panasiu (nors as irgi ta pati rasiau, ir kad nereikia noreti antra kart dvirati isradineti)
manau, kad prie KIEKVIENOS nuotraukos galima kabinetis, bet nereikia imti visko i sirdi, juk tam ir yra forumas, juk niekas neateme teisies diskutuoti, issakyti savo nuomones mirksiukas.gif
Atsakyti
Teisingai, jei pati fotografavai, tai tik pasijuokt gali iš visų įtarinėjimų. Dar smagiau turėtų būti, juk taip pasakoma, kad foto tokia faina, kad tik pasisavinta gali būti.... biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą, bet taip negera paliko ant dūšios. na taip pati žinau visą situaciją ir galiu būt rami, bet tas viešas apš....... vistiek veikia negerai.....
Ir dar negaliu patikėt tuo, kad atsiranda besiknaisiojančių , lyginačių ir t.t. Taip pritariu, jei faktas akivaizdus, kur jau ta pati nuotrauka įdėta, bet dabar......Ir dar tas pasakymas, atseit va PAREIGĄ atlikau. Nu trūksta žodžių doh.gif doh.gif doh.gif cool.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astisius: 09 lapkričio 2007 - 19:08
šiaip idėjų vienodų daugeliui žmonių kyla. ir tikrai tai nebūtinai plagijavimas. apkaltinti lengviausia, tačiau kai pavaikštai po forumus ir pasižiūri kokio konkurso ar šiaip dalyvių vienos temos supratimą, pamatai daug panašių variantų, idėjų. mirksiukas.gif
galų gale jei kiekvienas sugebėtų bent nuplagijavęs nufotografuot taip kaip originale, paspausčiau abi rankas thumbup.gif nes tam irgi reikia sugebėjimo, fotoaparato valdymo 4u.gif kritikuot lengviausia, bet nuplagijuot irgi reikia mokėt mirksiukas.gif
nesigilinau į diskusijas apie plagijavimus, tiesiog prabalsavau už man patinkančias foto be pašalinių minčių wub.gif
mano lyderė "rudens akvarelė" ir originalu tik atspindį pateikt ir puikiai atlikta ir temą atitinka 101 proc wub.gif
Atsakyti
čia tos "knisybos" prasideda tada, kada kažkas pasidaro įtartina, o ypač, kai tas įtartina pasirodo tikrai pasisavinta iš ineto.
va tada visos nuotraukos ima darytis panašios, arba vienodos, arba dar kaip nors apdorotos sad.gif

šiaip patikrinu tas, kurios pasirodo įtartinos. tačiau ir aš ne viską galiu.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 09, 19:19)
šiaip idėjų vienodų daugeliui žmonių kyla. ir tikrai tai nebūtinai plagijavimas. apkaltinti lengviausia, tačiau kai pavaikštai po forumus ir pasižiūri kokio konkurso ar šiaip dalyvių vienos temos supratimą, pamatai daug panašių variantų, idėjų.  mirksiukas.gif
galų gale jei kiekvienas sugebėtų bent nuplagijavęs nufotografuot taip kaip originale, paspausčiau abi rankas  thumbup.gif nes tam irgi reikia sugebėjimo, fotoaparato valdymo  4u.gif kritikuot lengviausia, bet nuplagijuot irgi reikia mokėt  mirksiukas.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Šiandien internete irgi atkreipiau dėmesį, kiek daug panašių vaizdų - miško su saulės spinduliais, medžių iš apačios, takų apkritusiais lapais ir pan., o apie suoliukus lapais apkritusius ar kitokius vienatvės, liūdesio motyvus, tapusiais tradiciniais, net nekalbu.
Bet duok Dieve kiekvienam mokėti tai nufotografuoti - nesvarbu, ar ta mintis atėjo į galvą pati, ar kas nors idėją pakišo 4u.gif

Atsakyti
dar ryte atidaviau balsus akvarelei ir kriokliui, bet trečios niekaip negalėjau išsirinkti. Tai atidaviau balsą šiai nuotraukai
[attachmentid=119642]
kažkaip nebuvau jos pastebėjusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2007 11 09, 20:05)
......Ir dar tas pasakymas, atseit va PAREIGĄ  atlikau. Nu trūksta žodžių doh.gif  doh.gif  doh.gif  cool.gif  verysad.gif

Ar gali būti, kad tu tiesiog neteisingai supratai, nes "pareigą atlikau" čia paprastai reiškia, kad prabalsavau? biggrin.gif
Nežinau, ar apie tą pačią žinutę galvoju, bet jei apie tą, tai ten lyg nieko blogo nepasakyta g.gif
Atsakyti