Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(Sensi @ 2007 11 09, 11:08)
Bandziau ideti sita foto, su prierasu

Graži foto,gaila kad nepavyko dalyvauti 4u.gif

Jau ir aš prabalsavau 4u.gif
Atsakyti
Na o as pasakysiu kaip buvo man paeiliui. Atsidariau dalyvio paraišką užpildžiau, teko nuotrauką taisyti, nes ji per didelė, tada atsirado nuotrauka su trimis pasirinkimo galimybėmis, kokios kitos dvi buvo nepamenu, o trečio "siųsti patvirtinimui " paspaudžiau patvirtinimui ir kabėjo ten, vakar vakare pasižiūrėjau šalia konkursų ir dalyvių nebuvo grafos " nepatvirtintos" bet ir konkurse nebuvo. Tai ką dariau ne taip? gal ir mano foto nenuėjo, o aš čia be reikalo nervinuos, kodėl nepriėmė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 09, 14:20)
vakar vakare pasižiūrėjau šalia konkursų ir dalyvių nebuvo grafos " nepatvirtintos" bet ir konkurse nebuvo. Tai ką dariau ne taip? gal ir mano foto nenuėjo, o aš čia be reikalo nervinuos, kodėl nepriėmė  g.gif

Panašiau, kad nuėjo, bet atmesta. Kai atmeta nuotrauką, ji arba išvis dingsta ir atsiranda iš naujo paraiška pildymui jei dar galima arba būna prie neužpildytų ir ten vėl paraišką galima koreguoti.

mano pasirinkimas šįkart gal biggrin.gif toks
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 09 lapkričio 2007 - 13:48
balsuoju ir aš. Labiausiai iš visų patiko "Rudens melancholija". Žiūriu ir neasižiūriu. Antrą balsą atiduodu "Eilinei, neeilinio rudens nuotraukai", o trečiajį "Paskutiniems saulės spinduliams".
Atsakyti
O aš šį kartą pajutau, kad macro nuotraukos diskriminuojamos, todėl visus balsus atidaviau tokioms tongue.gif 4u.gif Nors buvo ir tikrai gražių peizažų tongue.gif
Atsakyti
Šį kartą mano balsai atiteko šioms grožybėms :

Gražu wub.gif
Labai gražu wub.gif wub.gif
Labai labai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif As balsa atidaviau Svelnumui
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2007 11 09, 10:08)
Laumė skarą šilkinę nunėrė,
Ryte Šalna ją deimantais nužėrė.
Abi kedena, sukasi, ruošia,
Rudenėjančias pievas ažūrais puošia...

Bet kažkodėl moderatorei pasirodė netinkama verysad.gif  Kadangi dalyvauti bandžiau pirmą kartą, prašau nusimanančių man paaiškinti, ką ne taip padariau: ar vaizdas čia pasirodė nerudeniškas, ar pavadinimas viska pagadino  ax.gif  biggrin.gif

Ups kokia didele gavosi  blink.gif
bandau taisyti...

oho, kokia grazi nuotrauka ir pavadinimas irgi super. mano balsa butum gavus tikrai. thumbup.gif nu idomu kodel neidejo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensi @ 2007 11 09, 11:08)

grazi foto, bet manau, kad nepatvirtino del matmenu, gal perdidele ar per maza nusiuntei g.gif

o tokiu nuotrauku galima daug atrasti..
user posted image

user posted image
tiesiog nufotkinau beveiksciodama su vaiku parke. kaip pamaciau pirmas ispudis, kad cia tikrai is to pacio parko ir to pacio posukio, tik kitu laiku daryta bigsmile.gif
arba si irgi is to pacio pasivaiksciojimo daryta
user posted image
o yra labai panasi i konkurse dalyvaujancia...

atsiprasau, kad patersiau eteri... tiesiog norejau parodyti, kad gal ten buvo tikrai zmoniu darytos nuotraukos ir buvo apsauktos (-ti) plagijavimu... aisku jei identiskos tai cia jau geda peleda, negalima tokiais budais eiti i pergale cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 09 lapkričio 2007 - 15:27
Atidaviau balsiukus ir aš bigsmile.gif Jie atiteko šioms nuotraukytėms:

"Paskutiniems saulės spindulėliams" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

"Eilinei eilinio rudens nuotraukai" thumbup.gif thumbup.gif

"Rudens akvarelei" thumbup.gif

Atsakyti
Nu va ir as prabalsavau:

Labai sunku buvo, atmetimo budu vis ejau, ir save itikinau balsuoti uz tas nuotraukas, nes:

na toks degantis raudonumas, kad norisi i ta ugni rudens isisupti... (nors atrodo per daug ryskiai spalvos, gal net paryskinta, bet mane ji papirko vistiek)
user posted image

Rudenio sapnas, ir nuotrauka ir jos apvertimas ir pavadinimas, viskas labai vienas kita uzpildo. Siek tiek mistikos, siek tiek liudnumo, tikras ruduo...
user posted image

Na o kadangi is macro buvo laaaaaaaaabai daug graziu, rinkausi sita, nes taip noreciau pati toki grazuoli rasti. ir be to gana naturaliai atrodo..
user posted image
Atsakyti
Sensi nuotrauka nebuvo pasiūsta tvirtinimui, todėl ir nepatvirtinau.

burbuliux nuotrauką įdėjo šiandien, kai jau vakar po 17h nertvirtinau.
Atsakyti