Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(Kentaure @ 2007 11 09, 09:04)
Nedėsiu,nes jei jau moderatoriai atmetė tai reiškia nerudeniška.

Tai gal zmoguciai kokie matesi nuotraukoje? Nes si kart turi buti tik gamta mirksiukas.gif
Is kitos puses, jei voveres gali dalyvauti, kodel zmones ne g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane buvo su pastatu, tiksliau medis augantis ant pastato.gal tas netiko, bet su pastatais foto daug. g.gif
Atsakyti
ir as atidaviau savo balselius...

pakerejo kai tik atsirado... uz ideja, uz spalvas, uz tai, kad toks ruduo man patinka.. wub.gif
[attachmentid=119566]

pati rudeniskiausia foto... 4u.gif
[attachmentid=119567]

neatsispyriau sitam nuostabiam zvilgsniui... wub.gif
[attachmentid=119568]

Atsakyti
Bandziau ideti sita foto, su prierasu

Laumė skarą šilkinę nunėrė,
Ryte Šalna ją deimantais nužėrė.
Abi kedena, sukasi, ruošia,
Rudenėjančias pievas ažūrais puošia...

Bet kažkodėl moderatorei pasirodė netinkama verysad.gif Kadangi dalyvauti bandžiau pirmą kartą, prašau nusimanančių man paaiškinti, ką ne taip padariau: ar vaizdas čia pasirodė nerudeniškas, ar pavadinimas viska pagadino ax.gif biggrin.gif

Ups kokia didele gavosi blink.gif
bandau taisyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sensi: 09 lapkričio 2007 - 11:27
Nuotraukytes nematom smile.gif
Papildyta:
Ne manau kazka tu blogai darei nuotraukyte tikrai turejo ideti, juk su voratinkliu viena idejo smile.gif Man asmeniskai si nuotraukyte primena velyva rudeni.
Atsakyti
Tai sakau, gal nusprende, kad su pavadinimu nusigrybavau? unsure.gif biggrin.gif
o gal dydis netiko? 440 KB (450.560 bytes)
Atsakyti
Aš irgi prabalsavau, įdomu, kurios bus išrinktos gražiausiom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 09, 08:45)
O man matyt nelemta dalyvauti konkurse pirma karta pagaliau ryžausi dėti savo nuotrauką į konkursą ir ją atmetė.

Nenuleisk ranku, nepamenu kur pirma siunciau, bet irgi atmete, is pradziu maniau daugiau niekada bet vis dalyvauju biggrin.gif Nors ir su muiline hihihi.gif

QUOTE(Sensi @ 2007 11 09, 11:08)
Bandziau ideti sita foto, su prierasu

Oi kokia faina wub.gif Ka padarysi, gal tikrai kazkas netiko del matmenu, gal kazko nepaspaudei. Gaila, kad del laiko stokos neimanoma visiems atrasyti, zinau kaip neaisku ar vsika paspaudei ypac kai nedaug dalyvauji, nes jei atmeta ir neparaso tai gali ir nepastebeti.

As kol kas tik uz viena balsavau, kuri silta ir nedaug kartu paspausta perziuroms.
user posted image
Man ji is pirmo zvilgsnio patiko, taip ir noris balkone sedet ir kavute gerti i si parkeli ziurint.
Kitu dar neisrinkau. Norejau uz voveryte, bet paskui galvoju nevisai ruduo, gyvenau tokiose vietose kur ju nuolat visais metu periodais lakste ir ten lapeliai ne rudi, tai man kazkaip nebutinai su rudeniu asociacijos. Nors foto tai labai wub.gif Uz kitas turbut peizazines balsuosiu, nes nors ir patiko keletas ideju, taciau man tai tik rudens elementai, o norisi atsiverst nuotrauka ir igriut i rudeni visai...

Beje ar klystu, bet vis matau keleta nuotraukyciu kuriu autorizacija buvo aptarta g.gif Pvz. Miller nuotraukyte, kazin ar SM sedi tas Miller, man atrodo ji neisimta?
Papildyta:
QUOTE(Sensi @ 2007 11 09, 11:26)
blink.gif  blink.gif
tai turbut...  lotuliukas.gif  Kadangi atsirado prie nepatvirtintu, pamaniau, kad to ir uztenka  umn.gif Aciu, kita kart zinosim, kad dar ir siusti kazkur reikia  ax.gif

Na turejo pakakt to g.gif
Papildyta:
QUOTE(marsua @ 2007 11 08, 22:30)
O kažin moderatoriai paskelbs, kas ne savo nuotraukytes dėjo ir taip mus apgauti bandė????

Nezinau kodel tokiu atveju melagiai apsaugoti, juk pardavimu ir aukliu skyreliuose yra juodieji sarasai cool.gif Gal ir man pabandyt apgaut kita karta del kuprines ar del vietos, avdrug prasmukciau nepastebeta, o jei ne tai vistiek niekas nesuzinos (JUOKAUJU, bet manau supratot). Mano nuomone, siuo atveju melagiam suteikta laisve pabandyti ir bausmes nera. Man patinka uzsieny parduotuves, kurios turi lenta su "nepageidaujaimais asmenim" - jei bandei vogti, nufotkina nuotraukele ir ideda, parduotuve yra privati zona ir jei pagautas nusikaltimo vietoje, tai cia ne smeiztas atskleisti kaltininka, juk ikalciu turima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 09 lapkričio 2007 - 11:45
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 09, 11:42)
Na turejo pakakt to g.gif

na kazin ar tik idet pakanka... kazkada pirma karta as irgi tik idejau ir ilgai laukiau kada atsiras biggrin.gif o kai neatsirado pasigilinau i taisykles, kad dar ir issiust patvirtinimui reikia mirksiukas.gif manau pirma karta daznai taip gaunasi....
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 09, 11:47)
na kazin ar tik idet pakanka... kazkada pirma karta as irgi tik idejau ir ilgai laukiau kada atsiras  biggrin.gif o kai neatsirado pasigilinau i taisykles, kad dar ir issiust patvirtinimui reikia  mirksiukas.gif manau pirma karta daznai taip gaunasi....

Bet ji rase kad buvo prie nepatvirtintu, o taip ir buna kai nusiunti moderatorems mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano balsai atiteko šioms bigsmile.gif

Kaip ir žadėjau anksčiau vieną balsiuką skiriu šiai ....
user posted image

Šita kvepia "nugalėtoja" biggrin.gif
user posted image
Ir voverytei bigsmile.gif wub.gif "Gražuolei" tai wub.gif biggrin.gif
user posted image

Darbas atliktas pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 09, 11:50)
Bet ji rase kad buvo prie nepatvirtintu, o taip ir buna kai nusiunti moderatorems mirksiukas.gif

na kaip as suprantu tai:

1. idedi foto - tuomet desinej pusej dar lieka koregavimo galimybe
2. issiunti patvirtinimui - nebelieka galimybes koreguot
3. jei atmeta ir nepatvirtina - ji vel atsiranda su koregavimo galimybe

tai gal mamos ir laiko 1 arba 3 varianta kaip viena ir ta pati... ax.gif
todel ir pagalvojau, kad sako jog nepatvirtino, o tiesiog neissiunte ax.gif
Atsakyti