QUOTE(Kentaure @ 2007 11 09, 08:45)
O man matyt nelemta dalyvauti konkurse pirma karta pagaliau ryžausi dėti savo nuotrauką į konkursą ir ją atmetė.
Nenuleisk ranku, nepamenu kur pirma siunciau, bet irgi atmete, is pradziu maniau daugiau niekada bet vis dalyvauju
Nors ir su muiline
QUOTE(Sensi @ 2007 11 09, 11:08)
Bandziau ideti sita foto, su prierasu
Oi kokia faina
Ka padarysi, gal tikrai kazkas netiko del matmenu, gal kazko nepaspaudei. Gaila, kad del laiko stokos neimanoma visiems atrasyti, zinau kaip neaisku ar vsika paspaudei ypac kai nedaug dalyvauji, nes jei atmeta ir neparaso tai gali ir nepastebeti.
As kol kas tik uz viena balsavau, kuri silta ir nedaug kartu paspausta perziuroms.
Man ji is pirmo zvilgsnio patiko, taip ir noris balkone sedet ir kavute gerti i si parkeli ziurint.
Kitu dar neisrinkau. Norejau uz voveryte, bet paskui galvoju nevisai ruduo, gyvenau tokiose vietose kur ju nuolat visais metu periodais lakste ir ten lapeliai ne rudi, tai man kazkaip nebutinai su rudeniu asociacijos. Nors foto tai labai
Uz kitas turbut peizazines balsuosiu, nes nors ir patiko keletas ideju, taciau man tai tik rudens elementai, o norisi atsiverst nuotrauka ir igriut i rudeni visai...
Beje ar klystu, bet vis matau keleta nuotraukyciu kuriu autorizacija buvo aptarta
Pvz. Miller nuotraukyte, kazin ar SM sedi tas Miller, man atrodo ji neisimta?
Papildyta:
QUOTE(Sensi @ 2007 11 09, 11:26)
Na turejo pakakt to
Papildyta:
QUOTE(marsua @ 2007 11 08, 22:30)
O kažin moderatoriai paskelbs, kas ne savo nuotraukytes dėjo ir taip mus apgauti bandė????
Nezinau kodel tokiu atveju melagiai apsaugoti, juk pardavimu ir aukliu skyreliuose yra juodieji sarasai
Gal ir man pabandyt apgaut kita karta del kuprines ar del vietos, avdrug prasmukciau nepastebeta, o jei ne tai vistiek niekas nesuzinos (JUOKAUJU, bet manau supratot). Mano nuomone, siuo atveju melagiam suteikta laisve pabandyti ir bausmes nera. Man patinka uzsieny parduotuves, kurios turi lenta su "nepageidaujaimais asmenim" - jei bandei vogti, nufotkina nuotraukele ir ideda, parduotuve yra privati zona ir jei pagautas nusikaltimo vietoje, tai cia ne smeiztas atskleisti kaltininka, juk ikalciu turima.