Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 09, 00:29)
oj prajuokinai pries miega lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
dabar neuzmigsiu  doh.gif

Pačiai juokas ima ne mažiau... lotuliukas.gif

O šiaip, iš tikrųjų niekas niekad neatseks ir niekas niekad neprisipažins--kiek žmonių, tiek mąstymo vingrybių...

Patiko viena mintis, kuri buvo čia kažkur buvo aptarta, kad beveik viskas ką fotografuoji, jau kažkada galėjo būti "pagauta" kažkieno kito. Ką tik tuo įsitikinau--pritrenkiantis panašumas į vieną iš nuotraukų!!!!

http://floriandra.de...ctober-65267278

Bet vistiek gražu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(namnam @ 2007 11 08, 23:34)
Patiko viena mintis, kuri buvo čia kažkur buvo aptarta, kad beveik viskas ką fotografuoji, jau kažkada galėjo būti "pagauta" kažkieno kito. Ką tik tuo įsitikinau--pritrenkiantis panašumas į vieną iš nuotraukų!!!!

tikrai pritariu, kad beveik viskas pasaulyje yra jau nufotografuota, tik ne visos vienus ar kitus dalykus esame mate....
kas daugiau domisi matyt daugiau randa panasumu, kas is vis nesidomi - neranda arba netycia uztinka....
bet svarbiausia stengtis atkartot netgi nekartojant ne blogiau nei yra originalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 08, 22:17)
o kalbejau apie lengvuma turedama omeny tik tuos fotografus, kurie turi tam tinkama aparatura  mirksiukas.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 08, 22:19)
Na taip, reikia prisitaikyti, sufokusuoti, bet is esmes - objektyvui as labiausiai uz tai dekociau

QUOTE(Irongė @ 2007 11 08, 22:43)
aj, lengva šnekėti, kad 'lengva', kai turi gera objektyvą.

schmoll.gif Būčiau linkusi su tuo nesutikti, tskant smile.gif
Turiu puikų objektyvą, tačiau norėdama gauti nors vieną tikrai gerą, ryškų, kokybišką kadrą išfotografuoju vos ne visą atminties kortelę (150 nuotraukų). Aš, aišku, tik mokausi, bet puikiai žinau, kaip nelengva yra pagauti tikrai gerą ryškumą. Profai išfotografuoja matyt mažiau, bet irgi paplušėja, kol gauna vien tik pakankamai gerą žaliavą, kurią dar tobulina kompu.
Bet, pasirodo, neverta stengtis - mada praėjo tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 11 08, 23:42)
schmoll.gif  Būčiau linkusi su tuo nesutikti, tskant  smile.gif
Turiu puikų objektyvą, tačiau norėdama gauti nors vieną tikrai gerą, ryškų, kokybišką kadrą išfotografuoju vos ne visą atminties kortelę (150 nuotraukų). Aš, aišku, tik mokausi, bet puikiai žinau, kaip nelengva yra pagauti tikrai gerą ryškumą. Profai išfotografuoja matyt mažiau, bet irgi paplušėja, kol gauna vien tik pakankamai gerą žaliavą, kurią dar tobulina kompu.
Bet, pasirodo, neverta stengtis - mada praėjo  tongue.gif  biggrin.gif  4u.gif

na jus jau pagal pazengimo laipsni sioje srity ir gerumo savoka suprantate labai profesionaliai... o mes paprasti zmogeliai viska matome paprasciau, tad ir atrodo gyvenimas lengvesnis siuo klausimu bei paprastesnis 4u.gif
Papildyta:
p.s. nors kadru irgi padarom tikrai nemazai biggrin.gif
Atsakyti
Kelias galima atrasti foto tikrai panašias iš duotojo psl. bet ne visada žmonės prieš paveiksluodami aišku žiūri, ar tokia jau foto buvo kažkada internete rolleyes.gif

user posted image

http://www.fotosearc...SK429/ks112698/
user posted image

user posted image

http://www.fotosearc...GV081/aa052997/
user posted image

tai čia tik kelios iš tų, kur gali pasirodyt jog idėja pasiskolinta, nors gal prieš tai net nebuvo matyta..
Bet jau daug geriau pasiskolinta idėja, nei kad pasiskolinta foto... doh.gif doh.gif
Papildyta:
4u.gif 4u.gif kaip bebūtų paregią atlikau 4u.gif

balsavau už gulbę visgi .... rudenėlį pro veidrodėlį ir dar vieną.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 08 lapkričio 2007 - 23:59
QUOTE(grange @ 2007 11 08, 23:58)
Bet jau daug geriau pasiskolinta idėja, nei kad pasiskolinta foto...  doh.gif  doh.gif

va va drinks_cheers.gif o kaip rezultatai konkurso rodo atkartot (pabresiu - nekartojant) labai puikiai musu mamytems gaunasi!
tad kam det svetimas, geriau mokytis ir kurti savo mena wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 11 09, 00:42)
schmoll.gif  Būčiau linkusi su tuo nesutikti, tskant  smile.gif
Bet, pasirodo, neverta stengtis - mada praėjo  tongue.gif  biggrin.gif  4u.gif

aha, kaip gaila, kad ta mada tokia greita, tiesigo prabėgo... o mane kaip tik užvežė prisižiūrėjus supermamose tų iš arti fotkintų kadrų eit, ir pačiai tokių pabandyt pagaut.

pagalvojau, už ką pati balsuosiu, ir man atrodo ne už naujumą, o už tai balsuosiu, kad primena kažką gero ir šviesaus. ruduo toks metas, kad melancholija ir sentementalumas prabunda ir naujumas 'nebekabina' šįkart...
Atsakyti
ot jau tikrai - nesakyk "op" nepersokes biggrin.gif prabalsavai nevisai uz tai, uz ka planavau cool.gif taip jau uzejo..
Atsakyti
Atidaviau balsus uz

user posted image

user posted image

ir

user posted image
Atsakyti
O man matyt nelemta dalyvauti konkurse pirma karta pagaliau ryžausi dėti savo nuotrauką į konkursą ir ją atmetė.
O šiaip nuotraukos... na nežinau, man kažkaip ruduo kitoks matosi, taip jis gražus ir spalvingas, bet daug nuotraukų net nebūčiau priėmusi dalyvauti, ne sjose rudens ne kvapo schmoll.gif

Na bet ne esmė. Sėkmės dalyvaujančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 09, 08:45)
O šiaip nuotraukos... na nežinau, man kažkaip ruduo kitoks matosi, taip jis gražus ir spalvingas, bet daug nuotraukų net nebūčiau priėmusi dalyvauti, ne sjose rudens ne kvapo  schmoll.gif

Na kai kuriose nuotraukose ankstyvas gal ruduo, bet ruduo...as visose rudeni matau bigsmile.gif

Idek savaja, kurios netvirtina, cia- pamatysim kokia tavo rudeniska mirksiukas.gif
Atsakyti
Nedėsiu,nes jei jau moderatoriai atmetė tai reiškia nerudeniška.
Atsakyti