Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(marsua @ 2007 11 08, 22:30)
O kažin moderatoriai paskelbs, kas ne savo nuotraukytes dėjo ir taip mus apgauti bandė????

pažeidžiamos teisės "atceit" bet aš ir būčiau už, kad paskelbtų.. Būtų gėda toms, kas dėjo ne savo foto, ir vėliau galbūt praeitų noras kitoms taip akiplėšiškai savintis foto, nes žinos, kad bus paviešintos. cool.gif Būtų mano valia, paskayčiau ..
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 08, 16:16)
Jei neturi irodymu, geriau taip nekalbek. Nes ir autorius sios nuotraukos, galejo idet savo nuotrauka i koki kita nei SM tinklalapi mirksiukas.gif

Įrodymai jau paskelbti, o aš niekad nekalbu, jei nežinau ką sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 08, 22:49)
pažeidžiamos teisės "atceit" bet aš ir būčiau už, kad paskelbtų.. Būtų gėda toms, kas dėjo ne savo foto, ir vėliau galbūt praeitų noras kitoms taip akiplėšiškai savintis foto, nes žinos, kad bus paviešintos.  cool.gif  Būtų mano valia, paskayčiau ..

Aš irgi tik už tai. Čia juk nebe spėlionės... Juk tie autoriai, kas pasisavino nuotraukas, pažeidė taisykles, o kur jų teisių pažeidimas? Argi jos pažeidžiamos, kai vardas paskelbiamas viską pilnai išsiaiškinus? Tai tikrai būtų labai gera prevencinė priemonė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 11 08, 22:56)
Aš irgi tik už tai. Čia juk nebe spėlionės... Juk tie autoriai, kas pasisavino nuotraukas, pažeidė taisykles, o kur jų teisių pažeidimas? Argi jos pažeidžiamos, kai vardas paskelbiamas viską pilnai išsiaiškinus? Tai tikrai būtų labai gera prevencinė priemonė smile.gif

o man atrodo tai ne budas "baust" taisykliu pazeidejus pazeidziant kitas taisykles cool.gif Juk kai vairuojate netinkamu greiciu, jusu neuzpuola priespriesais dar didesniu greiciu atvaziuojantis policijos automobilis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 08, 23:49)
pažeidžiamos teisės "atceit" bet aš ir būčiau už, kad paskelbtų.. Būtų gėda toms, kas dėjo ne savo foto, ir vėliau galbūt praeitų noras kitoms taip akiplėšiškai savintis foto, nes žinos, kad bus paviešintos.  cool.gif  Būtų mano valia, paskayčiau ..

man tai irgi keista, kad tokios taisyklės, 'išlaikyti pažeidėjų konfidencialumą'.
tada prašome išlaikyti ir mano kofidencialumą, jei už mano nuotrauką niekas nebalsuos, nes man irgi gėda... juokauju aišku blush2.gif

Atsakyti
Kad čia jau gaunasi ne tik SM konkurso taisyklių, bet ir teisės aktų pažeidimas, kai pasisavinama nuotraukos autorystė.
Atsakyti
Čia tas pats
http://vistawallpape...tumn-leaves.jpg
Atsakyti
Čia šiaip...tarp kitko...apie tą nuotraukėlę su kriokliu.... kodėl gi negalėčiau idėt vieną iš šių, tiesiog identiškų, ir sėkmingai sudalyvaut?? lotuliukas.gif

http://www.fotosearc...all-autumn.html
Atsakyti
QUOTE(namnam @ 2007 11 08, 23:17)
Čia šiaip...tarp kitko...apie tą nuotraukėlę su kriokliu.... kodėl gi negalėčiau idėt vieną iš šių, tiesiog identiškų, ir sėkmingai sudalyvaut?? lotuliukas.gif

Bet su tokiom foto sunku ir apsigauti - yra gi pvz pasaulyje fotografu pamegtos vietos. Yra sUPERMAMU, Kurios gyvena kazkur netoli tu vietu - jos gali buti priedo dar ir neblogai fotografuojancios. Ir sekmingai nutraukti koki grazu, kad ir panasu i daugybe kitu< kadra. Todel man atrodo, labai svarbu surasti ta visiskai tokia pacia su nurodytu autoriu ir t.t., kad galetum kazka sakyt
Atsakyti
QUOTE(namnam @ 2007 11 09, 01:17)

o tu sitam albume matai tokia pat nuotrauka kai SM konkurse dalyvauja? As nematau.
Atsakyti
nu bet kaip keista kad zmones deda ne savo fotografuota foto....
koks tikslas? g.gif laimeti kuprine? gauti medali?
juk svarbiausia ideti savo darba, pasidalinti savo vargu bei dziaugsmu, o ne svetimu darbu.....
nesuprantu as ju.... bet kiek zmoniu tiek matyt nuomoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 08, 23:26)
nu bet kaip keista kad zmones deda ne savo fotografuota foto....
koks tikslas?  g.gif laimeti kuprine? gauti medali?
juk svarbiausia ideti savo darba, pasidalinti savo vargu bei dziaugsmu, o ne svetimu darbu.....
nesuprantu as ju.... bet kiek zmoniu tiek matyt nuomoniu  doh.gif

as apie ta pati galvojau, bet matyt, tos, kurios taip masto, niekada nesupras, o tos, kurios daro, niekada tuo papasidalins cia irnesakyk.gif Galima juk radus grazia foto i tema parodyt ja visiems aptarimuose kaip ideja - tada bent pasigrozetu zmones, kai kurie gal ir ideju pasisemtu ir t.t. O taip - laukti ir drebeti "atseks neatseks"? huh.gif
Atsakyti