Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(Stebukle @ 2007 11 08, 16:12)
AS NESTUKACIUS, BET SAZININGA, NORECIAU KAD MODERATORES ISSIAISKINTU SITOS NUOTRAUKOS AUTORYSTE, NES JI YRA PASISAVINTA IS WINDOWS VISTA OFICIALAUS SITE. NEBENT, PAS MUS YRA TOKIU AUTORIU, KURIE SIA NUOTRAUKA JIEM PARDAVE.
SI NUOTRAUKA PUIKUOJASI ANT mb KOMPO DESTOP'O.

iR SIAIP, TOKIUS AUTORIUS GALETUMET PAVIESINT, KAD ZINOTUME, KAS SU TOKIAIS GROZIAIS DALYVAUJA KONKURSUOSE.
http://www.supermama...p...&phid=14107

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 08, 16:57)
Taip, Stebukle, tu esi teisi. Radau ir pas save. Nebent tikrai Microsoft pirko šią nuotrauką iš autorės (-iaus)

Gal mano samprotavimai klaidingi, nes nesu su tuo susidūrusi, bet manau, kad Windowsų wallpaperių nuotraukos yra nupirktos su visomis autorinėmis teisėmis, ir net jei autorius ir būtų SM narys, nebegalėtų savo fotkės dėti į konkursą g.gif
Atsakyti
Na, kaip suprantu naujų nuotraukyčių nebebus, tai mano balsai turbūt teks šiai trijulei smile.gif

Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 11 08, 22:10)
Man tik pasirodė klaidingas teiginys, kad taip nufotografuoti - kad priekinis objektas būtų ryškus, o fonas sulietas, - yra lengviausia. Tai netiesa - ne su kiekvienu aparatu ir objektyvu tai padarysi, priklauso nuo diafragmos, atstumo ir t.t., ir kokybiškai, gerai atliktos tokios nuotraukos rodo įgudimą.
Užtat ir pasiūliau paeksperimentuoti ir pabandyti pafotografuoti objektus iš arti ir išgauti tą sulietą foną - labai smagus užsiėmimas, beje  mirksiukas.gif  biggrin.gif  4u.gif

o man yra tiesos tame sakinyje, kad lengviausia - na, gal ne lengviausia, bet kad gana nesunku turint tam tinkama aparatura su mazu f skaiciuku. Na taip, reikia prisitaikyti, sufokusuoti, bet is esmes - objektyvui as labiausiai uz tai dekociau
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 08, 22:14)
aj, nezinau, buna, akd balsuoja uz pacias nuotraukas (kompozicija, ideja, technine puse - visuma), ir ne tiek svarbus objektas, o buna, kad butent uz tai, kas pavaizduota.

matyt viskas priklauso nuo musu nuotaikos 4u.gif

butu daug lietingu foto jauciu pagal savo nuotaika balsuociau uz jas, nes kazko liudna man ta rudeni.... bet dabar rinksiuos is linksmu, spalvingu, nuotaikingu, oiginaliu ir romantisku.... pasirinkimas tikrai ne mazas doh.gif

o kai pabalsuosiu butinai parodysiu.... visada taip darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 08, 22:22)
matyt viskas priklauso nuo musu nuotaikos  4u.gif

butu daug lietingu foto jauciu pagal savo nuotaika balsuociau uz jas, nes kazko liudna man ta rudeni.... bet dabar rinksiuos is linksmu, spalvingu, nuotaikingu, oiginaliu ir romantisku.... pasirinkimas tikrai ne mazas  doh.gif

o kai pabalsuosiu butinai parodysiu.... visada taip darau  blush2.gif

Tikrai, tikrai, viskas nuo nuotaikos priklauso... man šiandien ganėtinai liūdna, tai ir nuotraukyčių pasirinkimas gan liūdnas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 11 08, 15:12)
AS NESTUKACIUS, BET SAZININGA, NORECIAU KAD MODERATORES ISSIAISKINTU SITOS NUOTRAUKOS AUTORYSTE, NES JI YRA PASISAVINTA IS WINDOWS VISTA OFICIALAUS SITE. NEBENT, PAS MUS YRA TOKIU AUTORIU, KURIE SIA NUOTRAUKA JIEM PARDAVE.
SI NUOTRAUKA PUIKUOJASI ANT mb KOMPO DESTOP'O.

iR SIAIP, TOKIUS AUTORIUS GALETUMET PAVIESINT, KAD ZINOTUME, KAS SU TOKIAIS GROZIAIS DALYVAUJA KONKURSUOSE.
http://www.supermama...p...&phid=14107

šitos nuotraukos autorius yra Peter Miller.
Exif informcija iš nuotraukos:
Photo Properties
Date/Time 11/04/05 17:12:00
IPTC: Copyright Notice © Peter Miller/
Atsakyti
O kažin moderatoriai paskelbs, kas ne savo nuotraukytes dėjo ir taip mus apgauti bandė????
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 11 08, 22:30)
O kažin moderatoriai paskelbs, kas ne savo nuotraukytes dėjo ir taip mus apgauti bandė????

taigi rašė, kad neskelbs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 08, 23:08)
man butu daug idomiau paziuret i tavo favorites (ir kitu irgi). pirmoji niuri blink.gif  - kaip tik tie spinduliukai koki grozi sukuria rolleyes.gif Antra gal ir atspindi, bet sakau - noretusi, kad zmones butu tai patys padare, o to as negaliu zinot unsure.gif O trecia biggrin.gif Nu taip ir turi buti - sakau, megstu viena balsa atiduoti marginalinei nuotraukai, kuri man paciai velniai zino kodel limpa mirksiukas.gif

Mano nuomene 1-vieta "Mazas grybas tarp auksiniu lapu"
2-vieta "Surinkti paskutinius saules spindulius"
3-vieta "Guliu... i dangu zvelgiu... grazu"
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 08, 23:19)
o man yra tiesos tame sakinyje, kad lengviausia - na, gal ne lengviausia, bet kad gana nesunku turint tam tinkama aparatura su mazu f skaiciuku. Na taip, reikia prisitaikyti, sufokusuoti, bet is esmes - objektyvui as labiausiai uz tai dekociau

aj, lengva šnekėti, kad 'lengva', kai turi gera objektyvą.
o aš pvz kaip ir Elge minėjo, jaučiu malonumą pamačius gražią detalę paplušėt ir pasistengt išgauti priartinto objekto ryškumą ir išplaukusį fona.

ir nėra pas mane jokių f ir muilinė eilinė...
ir jau mano nuotraukos dirbtinės tada? 'tikra' gaunasi tik tuomet, jei iš pirmo karto pykšt ir pavyksta? verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2007 11 08, 22:43)
o aš pvz kaip ir Elge minėjo, jaučiu malonumą pamačius gražią detalę paplušėt ir pasistengt išgauti priartinto objekto ryškumą ir išplaukusį fona.

ir jau mano nuotraukos dirbtinės tada? 'tikra' gaunasi tik tuomet, jei iš pirmo karto pykšt ir pavyksta?  verysad.gif

niekas gi nesako, kad "dirbtines" ar "netikros"...
kaip tik kuo daugiau darbo ideta tuo nuotrauka vertingesne, ypac autoriui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2007 11 08, 22:43)

ir jau mano nuotraukos dirbtinės tada? 'tikra' gaunasi tik tuomet, jei iš pirmo karto pykšt ir pavyksta?  verysad.gif

o prie ko cia dirbtinumas? g.gif Tiesa sakant, nepamenu, kad kas nors apie tai butu snekejes - tipo, ilgiau kankinies, tai dirbtine, o ne, tai tikra? g.gif Gal atvirksciai tada jau - sorry nesuvedu galu.

bet sutik, kad turedama gera objektyva, ta pati efekta isgautum lengviau, ir jis nebutu toks jau ypatingas pats savaime kaip efektas
Atsakyti