Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 08, 19:42)
taip turbut lengviausia fotografuot  tongue.gif

Taip, ankstesniuse konkursuose labi didelio dėmesio sulaukdavo tokios nuotraukos, bet kuo toliau, tuo daugiau jų, nes tokiu keliu bandoma lengavia ir greitai pairkti žiūrovus. Bet męs daromės labai jeu išrankos todėl tai jau retai kada "suveikiai" mirksiukas.gif
Tarp mano favotičių nė vienos nuotraukos su kokiu nors vienu "objektėliu", pirmenybė peizažams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 11 08, 18:57)
Taip, ankstesniuse konkursuose labi didelio dėmesio sulaukdavo tokios nuotraukos, bet kuo toliau, tuo daugiau jų, nes tokiu keliu bandoma lengavia ir greitai pairkti žiūrovus. Bet męs daromės labai jeu išrankos todėl tai jau retai kada "suveikiai" mirksiukas.gif
Tarp mano favotičių nė vienos nuotraukos su kokiu nors vienu "objektėliu", pirmenybė peizažams 4u.gif

o as labiau sureiksminu bendra vaizda ax.gif kad nuotrauka pati is saves butu grazi, originali ir zinoma perduotu ta tikraja temos nuotaika ax.gif o ne koks fotografavimo budas panaudotas.... matyt dar nepasidariau isranki.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 11 08, 16:07)
nu cia tai tikrai netikra............ g.gif  schmoll.gif , kaip ja patvirtino nezinau, fotosopas tikras

turėjau abejonių dėl šitos, tačiau kaip dauguma čia rašote, kad pas pusę kogeo yra panašių nuotraukų.
jei kuri rasite man inete tokią nuotrauką, tada jau spręsiu ką daryti.
nes kiek ieškojau tai neradau šitos niekur.

čia daug nuotraukų, kurios tokios gražios, kad galėčiau įtarti daug, bet neturiu galimybės visas tikrinti ir ieškoti kas ką iš kur pasisavino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 11 08, 19:57)

bet ne visada su paprasta muiline išeina nufotografuot vieną detalę bendram fone, jos nepritraukus ax.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif fotografuoju tik su f1,8 - taigi fonas visada buna isplaukes, ka befotografuociau. Uzsukus i diskusijas atradau, kad fotografuoju pagal pernykste mada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man labiausiai patiko šios:

...pakabinkit po lapelį...

puokštė uošvienei

rudeninis lašas

dar duočiau balsą už Svarovskius, už rasotą langą, ir už foto "Apie švelnumą" bet... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuckutis: 08 lapkričio 2007 - 19:38

Stebukles mineta foto yra ir mano pc, Sample Pictures kataloge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 11 08, 18:57)

as ir neteikiu pirmenybes pritrauktiems objektams, ruduo man asocijuojasi su peizazais, gamtos visuma, o ne atskirom detalem
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 08, 18:42)
taip turbut lengviausia fotografuot  tongue.gif

O tu pabandyk nors vieną tokią nufotografuoti tyčia mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 08, 19:21)
lotuliukas.gif fotografuoju tik su f1,8 - taigi fonas visada buna isplaukes, ka befotografuociau. Uzsukus i diskusijas atradau, kad fotografuoju pagal pernykste mada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mesk tu lauk tą savo portretinį ar makro objektyvą - mada keičiasi mirksiukas.gif biggrin.gif

O šiaip čia juk visiškai nėra mados ar fotografavimo lengvumo ar tuo labiau žiūrovų "papirkimo" klausimas, o elementarus svarbiausio objekto paryškinimas, kad pašalinės detalės netrauktų dėmesio. Taisyklė.
Peizažas yra peizažas, ir čia jau galioja kitos žanro taisyklės.
Ir viena, ir kita yra vienodai gražu ir vienodai sunku gerai padaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elge @ 2007 11 08, 20:31)
O tu pabandyk nors vieną tokią nufotografuoti tyčia  mirksiukas.gif  4u.gif

ta prasme? kaip tycia? blush2.gif nelabai supratau blush2.gif
jei galit paaiskinkit... ax.gif tada tikrai pabandysiu ax.gif
Atsakyti
Buvo rašyta, kad ši nuotrauka matyta user posted image
ir man rolleyes.gif , pasirodo ta pati vieta prie windowsų paveikslėliuose yra
Atsakyti
Sveikos, paaiškinkit man kas nors vieną dalyką, užpildžiau paraišką nuotrauka kabėjo prie nepatvirtintų , o dabar dingo nėr nei konkurse nei niekur blink.gif
Atsakyti