Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

Dar tiek graziu nuotrauku vienoj vietoj niekur nemaciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2007 11 07, 09:42)
O va ką manote apie šią foto? Nekėliau jos į PH SH (oi kaip juokingai parašiau smile.gif ) ir nenagrinėjau po pikselį, ale man ji kažkokia netikra?
VA ŠITA

Oi, tokį vandeniuką daugelis moka nufotografuoti tongue.gif Todėl tokios nuotraukos yra labai matytos ax.gif

QUOTE(Džinė @ 2007 11 07, 12:08)
Šiandien pas mus taip gražiai pasnigo. Gėlyne dar žydi tamsiai raudonas rožių krūmas, ir jos šįryt tokios nuostabios buvo su sniego kepurėlėm...ir pamaniau, reiktų nufotografuot, ir parašyt: "rudenį, būna ir taip..." ech, tik kad labai skubėjau ir teko išvažiuoti unsure.gif neįmanoma visose situacijose, turėti fotoaparatą po ranka rolleyes.gif

na va unsure.gif pasirodo, fotoaparatą SM konkurso metu, privaloma nešiotis visada su savimi biggrin.gif
Atsakyti
kasdien vis nauju nuotraukyciu atsiranda wub.gif
idomu ryt nebus antpludzio ? biggrin.gif

QUOTE(*Rita* @ 2007 11 07, 19:12)

tiesiog kazkas kazkada buvo minejes, kad ides paskutine diena....
o is pereitu konkursu pamenu kad paskutine diena "auksiniu kadru" buvo ideta thumbup.gif
tad pasidariau isvadas, kad turetu but dar perliuku rolleyes.gif
Atsakyti
Na, jei balsuočiau šiandien, tai mano balsus gautų turbūt šios. Bet kaip sunku išsirinkti, kuo ilgiau galvoju, tuo sunkiau darosi... g.gif
Atsakyti
Nuostabi, ypatinga, verta first.gif
user posted image
Patinka šiltas, saulėtas ruduo thumbup.gif boružiuotas ir gėlėtas wub.gif biggrin.gif
user posted image

Trečią vis renkuosi doh.gif , gal dar bus naujų , atsiras tokia, kad sakysiu ohmy.gif ir nereiks sukt galvos rolleyes.gif

Dabar kolkas linkstu prie tokių
user posted image

user posted image
Atsakyti
Patikrinus tam tikrus faktus, paaiškėjo, kad viena dalyvė dalyvavo su dviem nuotaukom, jos abi pašalintos.
Vardų neminėsiu.
Nuotraukų taip pat.

i 
primenu, kad nuotraukas tvirtinsiu, tik atsiųstas iki 8d.  17h
Atsakyti
ech, mano gražusis kaštonėlis išimtas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 11 07, 21:40)
Patikrinus tam tikrus faktus, paaiškėjo, kad viena dalyvė dalyvavo su dviem nuotaukom, jos abi pašalintos.
Vardų neminėsiu.
Nuotraukų taip pat.

o tai kaip cia taip imanoma, juk teleidziat 1 ideti g.gif
aa, tai kastonas isimtas. o kokia dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rhealife: 07 lapkričio 2007 - 23:34
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 07, 23:32)
o tai kaip cia taip imanoma, juk teleidziat 1 ideti  g.gif
aa, tai kastonas isimtas. o kokia dar?

taigi, niekas netruko SM tam paciam zmogui dviem ar desimcia nick'u uzsiregistruoti mirksiukas.gif tik konkursuose dalyvauti tam paciam ASMENIUI su keliom foto negalima.

tai manau, ir ta kita nesunku pastebet, tiek aptarimu ji sulauke - bet jeigu moderatore nenori mineti, tai gal ir kiti neminim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2007 11 07, 23:40)
Vardų neminėsiu.
Nuotraukų taip pat.

vardas teliks paslapty,
bet nuotraukos ir taip aiškios, nes per daug jau išskirtinės buvo ir plačiai aptartos...
Atsakyti
QUOTE(marsua @ 2007 11 07, 22:45)
ech, mano gražusis kaštonėlis išimtas... verysad.gif

tai tavo buvo 2 nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(kedute @ 2007 11 07, 23:43)
tai tavo buvo 2 nuotraukos?

Ne, ne, ne, man tik kaštonėlis gražus buvo lotuliukas.gif
Atsakyti