Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(mantaniuke25 @ 2007 11 06, 18:20)
http://www.supermama...p...&phid=13973
pamaciau ir apstulbau-tikrai labai grazu wub.gif

labai graži nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Na ir diskusija... Ale labai labai ačiū, daug info sužinojau. Taip kad spaudžiu ranką pradėjusiai disutuoti wink.gif

O va ką manote apie šią foto? Nekėliau jos į PH SH (oi kaip juokingai parašiau smile.gif ) ir nenagrinėjau po pikselį, ale man ji kažkokia netikra?
VA ŠITA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomy: 07 lapkričio 2007 - 09:43
QUOTE(Tomy @ 2007 11 07, 09:42)
Na ir diskusija... Ale labai labai ačiū, daug info sužinojau. Taip kad spaudžiu ranką pradėjusiai disutuoti wink.gif

O va ką manote apie šią foto? Nekėliau jos į PH SH (oi kaip juokingai parašiau smile.gif ) ir nenagrinėjau po pikselį, ale man ji kažkokia netikra?
VA ŠITA

O kuom ji tau netikra? Dėl balto vandens?
Tai taip išeitų, kad šiame puslapyje nuotraukos irgi kažkokios netikros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2007 11 07, 09:51)
O kuom ji tau netikra? Dėl balto vandens?
Tai taip išeitų, kad šiame puslapyje nuotraukos irgi kažkokios netikros  biggrin.gif

Velnias Yell, neatidaro man tavo linko mano super duper darbinis kompas. Tfu ant jo smile.gif O, netikraa atrodo dėl 2 dalykų:
1 vanduo kažkoks man kompiuterinis
2 ir kažkas panašaus internete buvo siuntinėjama
Na aš nžn, čia tik spėlioju, man tik taip pasirodė gal.

Atsakyti
QUOTE(Tomy @ 2007 11 07, 09:57)
Velnias Yell, neatidaro man tavo linko mano super duper darbinis kompas. Tfu ant jo smile.gif O, netikraa atrodo dėl 2 dalykų:
1 vanduo kažkoks man kompiuterinis
2 ir kažkas panašaus internete buvo siuntinėjama
Na aš nžn, čia tik spėlioju, man tik taip pasirodė gal.

O tu kaip nors pabandyt atidaryt ir suprasi, kad vanduo nėra kompiuterinis. O panašia tematika internete jų tikrai daug, bet tai nereiškia, kad ji iš interneto.
Atsakyti
QUOTE(Yell @ 2007 11 07, 10:05)
O tu kaip nors pabandyt atidaryt ir suprasi, kad vanduo nėra kompiuterinis. O panašia tematika internete jų tikrai daug, bet tai nereiškia, kad ji iš interneto.

gali būti, nesiginčyju, čia man toks pirmas vaizdas tik susidarė wink.gif

Bet šiaip labai gražių nuotraukų yra. Labai.
Atsakyti

VA ŠITA

man ji normali, tikra mirksiukas.gif Toks susiliejes vanduo gaunasi nustacius ilga islaikyma (ar diafrangos skaiciuka smarkiai padidinus g.gif - nu zdz, neprisimenu tiksliai techniniu dalyku) - tada ne purslais bega, bet toks susiliejes - pati turiu panasiu vandens nuotrauku mirksiukas.gif
Atsakyti

VA ŠITA

smile.gif aš ir atkreipiau dėmesį į šią foto.. ngalvojau, kad netikra, bet toks jausmas kad ji matyta jau iš rudeninių walpaperių vienam psl. bet panaši greičiausiai, juk ten ir žmonių fotografuotos nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Šiandien pas mus taip gražiai pasnigo. Gėlyne dar žydi tamsiai raudonas rožių krūmas, ir jos šįryt tokios nuostabios buvo su sniego kepurėlėm...ir pamaniau, reiktų nufotografuot, ir parašyt: "rudenį, būna ir taip..." ech, tik kad labai skubėjau ir teko išvažiuoti unsure.gif neįmanoma visose situacijose, turėti fotoaparatą po ranka rolleyes.gif
Atsakyti

VA ŠITA

Man ši foto graži wub.gif Ir kai jau viena forumietė minėjo, gaunasi toks vandenukas su didesniu išlaikymu. Pati kelias tokias foto turiu blush2.gif
Atsakyti
O va ką manote apie šią foto?  ir nenagrinėjau po pikselį, ale man ji kažkokia netikra?
VA ŠITA

Man ji irgi keista pasirodė g.gif blush2.gif
Atsakyti
O čia, jei kam įdomu, mano foto su ilgesniu išlaikymu fotografuojant vandeniuką 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 07 lapkričio 2007 - 12:43