Įkraunama...
Įkraunama...

Auksaspalvis ruduo

QUOTE(Irongė @ 2007 11 04, 21:20)
tik neišsiduok, kuri, prašau! labai būna apmaudu, kai gražios nuotraukos dėl to iškrenta iš konkurso ...

sita jau zinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 04, 22:23)
As irgi taip supratau is aprasymo. Gamtos peizaza supranta visi, gamtos kadras man irgi yra nepakeista gamta tik ne peizazine - pasirodo ne. Bet turbut ne tik ji tureta omenyje, todel balsavimas vyks bendrai ax.gif

o kas yra "nepakeista" gamtam, tai jau sąvoka, reikalaujanti apibrėžimo ir kiekvieno savaip suprantama. Todėl, man rodos, moderatorės ir patvirtina ginčytinas nuotraukas; o jau mums, balsuotojams, palieka spręsti, ką įvertinti kaip labiausiai temą atitinkančią nuotrauką. o jei taip nebūtų, tai ir balsavimo nereiktų - moderatorės susirinko ir nusprendė, kuriom prizą duosim, ir basta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 04 lapkričio 2007 - 22:13
QUOTE(astisius @ 2007 11 04, 13:24)
p.s. Auges, labai puslp. iškraipei.....

Kaip keista g.gif
Pati specialiai tikrinau, kad neiškraipytų g.gif , žinau kaip nervuoja, kai reikia pastoviai kairėn-dešinėn varinėt doh.gif
tada ištrinsiu tuoj.
Atsakyti
Na man graziausios irgi tos kurios naturaliausios... As turbut rinksiuos is situ:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
As ir kalnus dievinu blush2.gif tai man su kalnais cia irgi patinka user posted image user posted image
Atsakyti
Man ir puslapis buvo iskraipytas, nes kompiuteris senukas.

O kaip jus suprantate "gamtos kadras"? As suprantu - nueini i gamta, randi kazka grazaus ir nufotografuoji. Jei butu "is rudeniskos gamtos sukurtas kadras" - cia jau kitka. Nenoreciau sudaryti nuomones, kad kabinejuosi prie temos - tikrai ne, man ji rudens tema ir tiek ir visos foto tinka. Bet pati pasakyma "gamtos kadras" as suprantu kaip atejima i gamta ir fotografavima ka matai gamtoje, "kadru" tik iremini tai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltic*girl: 04 lapkričio 2007 - 23:45
Jei ištikro, tai konkursas yra labai gražus, daug labai nuoširdžių nuotraukų dalyvauja, todėl, manau, kabinėtis prie pavadinimų, natūralumo ar dar kitokių kabliukų, tikrai neverta. Moderatorės patvirtino nuotrauką - vadinasi ji tinkama, diskusija baigta. O balsuoti galima taip, kaip kam atrodo. Kam kelti "bangas stiklinėje"?
Nors man, pasižūrėjus į dviratį aplipdytą lapais, tikrai nekyla minčių apie pvz. žiemą tongue.gif Pirmoji mintis - ruduo.... thumbup.gif
Atsakyti
vau, labai gražu, tik ar nėra spalvos per ryškiai paryškintos? jei ne, sorry, tiek ar ir tenusimanau... ax.gif
http://www.supermama...p...&phid=14071

ir dar labai gražus rasotas lango stiklas wub.gif
Atsakyti
Ne nu virsune! Si ryt nufotkinau rasota stikla su nubegusiais laseliais ir uz lango taip graziai medziai geltoni, atinu det, o ziuriu sit anuotrauka doh.gif

user posted image

Nu beveik identiska manajai. Ir kas cia vienodai su manim cia pamaste g.gif Nu dabar einu kitos nuotraukikes ieskot... surrender.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 11 05, 16:01)
vau,  labai gražu, tik ar nėra spalvos per ryškiai paryškintos? jei ne, sorry, tiek ar ir tenusimanau... ax.gif
http://www.supermama...p...&phid=14071

gaila, kad tooookio grazumo nuotraukos sugadinamos spalvu persodrinimu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 05, 16:43)
gaila, kad tooookio grazumo nuotraukos sugadinamos spalvu persodrinimu  verysad.gif

drinks_cheers.gif
manau fotoshopas tokiam konkursui nereikalingas... juik ruduo toks pats is saves spalvingas!
Atsakyti
QUOTE(kuckutis @ 2007 11 05, 16:01)
vau, labai gražu, tik ar nėra spalvos per ryškiai paryškintos? jei ne, sorry, tiek ar ir tenusimanau... ax.gif

Jeigu tau labai gražu,vadinas ir spalvos tvarkoj mirksiukas.gif

user posted image
Čia tos spalvos ne tiek daug gal ir tvarkytos g.gif , manau nuotrauka daryta vakare ir kai iš po tamsių debesų išlenda saulė, vaizdas thumbup.gif ir dar gal pastatai užstoja, kad laukas šešėlyje rolleyes.gif
Garsiai išnagrinėjau nuotrauką lotuliukas.gif
Atsakyti